Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...
-
Cizi
- Stalni uporabnik
-
- Kraj: Maribor
Napisal/-a Cizi Sr apr 28, 2004 1:49 pm
No zanima me malo informacij o stylingu Polota letnik 96. Rad kupil bele zadnje luči če kdo ve kje ji dobitit? Aja pa še dela kdo drugi spojlerje v okolici MB poleg Alana. Ker njegov body kit za polota mi ni preveč všeč.
Lp.
-

Boych
- Novinec
-
Napisal/-a Boych Če apr 29, 2004 3:49 pm
PoloFreak je napisal/-a:No zanima me malo informacij o stylingu Polota letnik 96. Rad kupil bele zadnje luči če kdo ve kje ji dobitit? Aja pa še dela kdo drugi spojlerje v okolici MB poleg Alana. Ker njegov body kit za polota mi ni preveč všeč.
Lp.
Bele luči za polota se da dobiti med drugim v A3m in PRO-CAR v Kranju, ceneje pa jih najdeš v Avstriji, alternativa pa ti je tudi LEXUS! V MB ne poznam nobenega drugega za spojlerje, dela pa jih eden iz Pragerskega.
LP
-

Tipo-mania
- Novinec
-
- Kraj: Ljubljana
Napisal/-a Tipo-mania Če apr 29, 2004 3:58 pm
Pa sej ce si iz Maribora se ne pomen da mors tut tm kupt spojlerje-prid u LJ mamo kr ene par fantov k pocnejo nore stvari-drgac pa pocaki na EU pa cey mejo kupt
DJ Jay
-
Dani
- Uporabnik
-
Napisal/-a Dani Če apr 29, 2004 4:01 pm
Glede zadnjih luci se ti najbolj splaca pocakat na vw treffen u Austriji

-

monster_d
- Moderator / upravnik foruma
-
- Kraj: Ptuj
Napisal/-a monster_d Če apr 29, 2004 5:41 pm
Dani je napisal/-a:Glede zadnjih luci se ti najbolj splaca pocakat na vw treffen u Austriji

Se spod podpisem!
Pocak na worthersee. kolega je za golfa dobil masko pol ceneje kot pri nas

-

Asterix
- Uporabnik
-
Napisal/-a Asterix Pe apr 30, 2004 4:57 pm
Boych je napisal/-a:PoloFreak je napisal/-a:No zanima me malo informacij o stylingu Polota letnik 96. Rad kupil bele zadnje luči če kdo ve kje ji dobitit? Aja pa še dela kdo drugi spojlerje v okolici MB poleg Alana. Ker njegov body kit za polota mi ni preveč všeč.
Lp.
Bele luči za polota se da dobiti med drugim v A3m in PRO-CAR v Kranju, ceneje pa jih najdeš v Avstriji, alternativa pa ti je tudi LEXUS! V MB ne poznam nobenega drugega za spojlerje, dela pa jih eden iz Pragerskega.
LP
papirjev ni
Kadim Lord, vozim Ford, v Avstriji mešam mord.
Iščem povezane vsebine...
Kdo je prisoten
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov