Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Cizi
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Polo Styling

Napisal/-a Cizi Sr apr 28, 2004 1:49 pm

No zanima me malo informacij o stylingu Polota letnik 96. Rad kupil bele zadnje luči če kdo ve kje ji dobitit? Aja pa še dela kdo drugi spojlerje v okolici MB poleg Alana. Ker njegov body kit za polota mi ni preveč všeč. :wink:

Lp.

Uporabniški avatar
Boych
Novinec

Re: Polo Styling

Napisal/-a Boych Če apr 29, 2004 3:49 pm

PoloFreak je napisal/-a:No zanima me malo informacij o stylingu Polota letnik 96. Rad kupil bele zadnje luči če kdo ve kje ji dobitit? Aja pa še dela kdo drugi spojlerje v okolici MB poleg Alana. Ker njegov body kit za polota mi ni preveč všeč. :wink:

Lp.

Bele luči za polota se da dobiti med drugim v A3m in PRO-CAR v Kranju, ceneje pa jih najdeš v Avstriji, alternativa pa ti je tudi LEXUS! V MB ne poznam nobenega drugega za spojlerje, dela pa jih eden iz Pragerskega.

LP

Uporabniški avatar
Tipo-mania
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tipo-mania Če apr 29, 2004 3:58 pm

Pa sej ce si iz Maribora se ne pomen da mors tut tm kupt spojlerje-prid u LJ mamo kr ene par fantov k pocnejo nore stvari-drgac pa pocaki na EU pa cey mejo kupt
DJ Jay

Dani
Uporabnik

Napisal/-a Dani Če apr 29, 2004 4:01 pm

Glede zadnjih luci se ti najbolj splaca pocakat na vw treffen u Austriji :wink:

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Če apr 29, 2004 5:41 pm

Dani je napisal/-a:Glede zadnjih luci se ti najbolj splaca pocakat na vw treffen u Austriji :wink:

Se spod podpisem!
Pocak na worthersee. kolega je za golfa dobil masko pol ceneje kot pri nas :wink:

Uporabniški avatar
Asterix
Uporabnik

Re: Polo Styling

Napisal/-a Asterix Pe apr 30, 2004 4:57 pm

Boych je napisal/-a:
PoloFreak je napisal/-a:No zanima me malo informacij o stylingu Polota letnik 96. Rad kupil bele zadnje luči če kdo ve kje ji dobitit? Aja pa še dela kdo drugi spojlerje v okolici MB poleg Alana. Ker njegov body kit za polota mi ni preveč všeč. :wink:

Lp.

Bele luči za polota se da dobiti med drugim v A3m in PRO-CAR v Kranju, ceneje pa jih najdeš v Avstriji, alternativa pa ti je tudi LEXUS! V MB ne poznam nobenega drugega za spojlerje, dela pa jih eden iz Pragerskega.

LP

papirjev ni
Kadim Lord, vozim Ford, v Avstriji mešam mord.
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov