Lp.

MGsax je napisal/-a:Johnny je napisal/-a:Tako je. Tuv certifikat dobiš na zastopstvu za Alessio feltne.
01/256 17 93
Sam hočjo met cepci 3 jurje za usran papir
kaj se šalijo ali kaj! banda!!
PoloFreak je napisal/-a:Kakšno dimenzijo maš? 15 ali 16? Če so 15 bi te prosil, če se ti da pogledati v TUV in napisati katere dimenzije gum pašejo na Seat Ibizo 1.4 44 Kw. Aja kateri model pa imaš?Aja no meni so rekli da Certifikat zraven je vendar, da v njem ne piše posebej dimenzij za vsak avto in da kao morajo pogledati v neko Auto Dato, da mi povejo kaj lahko gor dam.
![]()
Edit: Klical sem zastopnika za Alessio v Krško in so mi rekli, da mi trenutno še ne morejo pomagati.
mazda-mx3 je napisal/-a:MGsax je napisal/-a:Johnny je napisal/-a:Tako je. Tuv certifikat dobiš na zastopstvu za Alessio feltne.
01/256 17 93
Sam hočjo met cepci 3 jurje za usran papir
kaj se šalijo ali kaj! banda!!
Poklici jih pa jim reci da bos placal TUV 3 jurje in da se bos pojavil z trznim inspektorjem pri njih da TUV prevzames.....pol pa me zanima kaj bodo rekli...usrali se bodo ko kurbe!
Dejte ne nasedat tem neumnim foram prosim vas.
Ko kupis bilokateri del, ki je predmet homologacije vam mora trgovec dat zraven (AMPAK NE ZA DOPLACILO) vse papirje ki jih za homologacijo rabite!!!!!
Ce vam tezi mu povejte, da boste obvestili trznega inspektorja, ker krsi zakon.
V SI se ne sme prodajati stvari, ki so predmet homologacije, brez papirjev.....je nelegalno....vse kar je na policah mora imet certifikat, dokler ga trgovec ne pridobi, robe ne sme prodajat......razen ce sam ksne mufflerje sverca in jih prodaja na crno.
mazda-mx3 je napisal/-a:Kdo pravi da v IT ne potrebujejo TUV-ja?
Tam je to malo drugace organizirano..ti TUV-ja ne dobis v roke ampak morajo imet doloceni izdelki vseeno certifikat oz. izjavo o skladnosti...ker to o cemer govorimo so vse izjave o skladnosti (TUV, CE, hrup lonca, itd itd).
Jaz sem feltne kupil v trstu, pa sem mu rekel da rabim TUV in je poklical v tovarno pa so mu ga v istem trenutku pofaxsirali brez vsekakrsnega problema...
Ampak je potrebno trgovcu povedat da rabite tudi TUV, ce zadeve kupujete cez.
Ce boste nasim trgovcem tezili, ker ste kupili zadeve cez in niste dobili izjave, vs bi tudi jaz poslal v falus....
Zdej sem v navezi z trzno inspekcijo..pa bom nekaj informacij dobil...kar bom zvedel vam bom prilepu na forum.
P.S. malo offtopic bi lahko naredili eno zdruzenje avtomobilistov za zascito nasih interesov pred temi štacunskimi mrhovinarji, ki mislijo, da bodo lahko vsakega potrosnika nategnili!
Eno navezo nas avtomobilistov s trzno inspekcijo, da se malo scistijo artikli po trgovinah...ne pa da bo pol spet kdo jokal da ni naredil homologacije za avto!
BaSe ® je napisal/-a:kaj ve kdo naslov ad alessio wheel v italiji, ali tudi po možnosti v nemčiji, da ga napišem na tuv, ker se mi ne da prcati s temi slovenskimi bureki uvozniki, ker si vsi samo butli, tam ko pa sem kupil felne, so pa šli po gobe
Mantara je napisal/-a:Pise hersteller: alessio sport wheels promotion s.n.c.
drugega ni! če zelis lahko slikam pa ti pokazem kako pise...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov