Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Cizi
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Alessio Feltne

Napisal/-a Cizi Sr maj 05, 2004 5:42 pm

Zanima me če ima kdo Alessio Feltne in če je zraven njih dobil TUV certifikat. Ker prodajalec me prepričuje da v TUV certifikatu ne pišejo dimenzije gum za vsak avto posebej.

Lp. :wink:

Johnny
Novinec

Napisal/-a Johnny Sr maj 05, 2004 7:51 pm

Tako je. Tuv certifikat dobiš na zastopstvu za Alessio feltne.
01/256 17 93
Sam hočjo met cepci 3 jurje za usran papir :evil:
Slika

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Napisal/-a MGsax Sr maj 05, 2004 7:56 pm

Johnny je napisal/-a:Tako je. Tuv certifikat dobiš na zastopstvu za Alessio feltne.
01/256 17 93

kaj se šalijo ali kaj! banda!!
SlikaSlika
če te zanima powerlifting ali strongman tekme klikni -
Stran za najmočnejše

Johnny
Novinec

Napisal/-a Johnny Sr maj 05, 2004 9:45 pm

Tko so men rekli.
Ko sem feltne kupil in vprašal šefa vulkanizerske delavnice za tuv certifikat, me je sam debel gledal :roll: No comment!
Slika

Cizi
Stalni uporabnik

Napisal/-a Cizi Sr maj 05, 2004 11:23 pm

Kakšno dimenzijo maš? 15 ali 16? Če so 15 bi te prosil, če se ti da pogledati v TUV in napisati katere dimenzije gum pašejo na Seat Ibizo 1.4 44 Kw. Aja kateri model pa imaš? :wink: Aja no meni so rekli da Certifikat zraven je vendar, da v njem ne piše posebej dimenzij za vsak avto in da kao morajo pogledati v neko Auto Dato, da mi povejo kaj lahko gor dam. :? :lol:

Edit: Klical sem zastopnika za Alessio v Krško in so mi rekli, da mi trenutno še ne morejo pomagati. :twisted:

Uporabniški avatar
Mantara
Novinec

Kraj: Obala

Napisal/-a Mantara Če maj 06, 2004 9:46 am

jaz sem kupu tudi Alessio feltne v Italiji!
Zraven nisem dobu TUV-a!
Sem pa naknadno poslal par mailov direkt na Alessio pa so mi poslali TUV po mailu v .pdf obliki :wink: :lol:

Uni cepec v Krškem pa ni hotel niti slišat o TUV-u! Sem ga poslal nekam...k*** zastopnik pa tak...
Slika

Uporabniški avatar
mazda-mx3
Uporabnik

Kraj: BiRiKiNi

Napisal/-a mazda-mx3 Če maj 06, 2004 9:53 am

Jaz sem tudi kupil v italiji alessio carrera feltne za micro.
Zraven sem dobil TUV na katerem je pisal moj model felten in vsi modeli nissanov kamor so pasale.
In se znamke in dimenzije gum ki naj bi se uporabljale na teh feltnah.....

Tko da je vse gor na TUV-ju garantirano!
Defendemos la alegria :::::::::: Svoboda Tuningu!:)
Slovenski Mazda forum

Uporabniški avatar
mazda-mx3
Uporabnik

Napisal/-a mazda-mx3 Če maj 06, 2004 10:01 am

MGsax je napisal/-a:
Johnny je napisal/-a:Tako je. Tuv certifikat dobiš na zastopstvu za Alessio feltne.
01/256 17 93

Poklici jih pa jim reci da bos placal TUV 3 jurje in da se bos pojavil z trznim inspektorjem pri njih da TUV prevzames.....pol pa me zanima kaj bodo rekli...usrali se bodo ko kurbe!

Dejte ne nasedat tem neumnim foram prosim vas.

Ko kupis bilokateri del, ki je predmet homologacije vam mora trgovec dat zraven (AMPAK NE ZA DOPLACILO) vse papirje ki jih za homologacijo rabite!!!!!
Ce vam tezi mu povejte, da boste obvestili trznega inspektorja, ker krsi zakon.

V SI se ne sme prodajati stvari, ki so predmet homologacije, brez papirjev.....je nelegalno....vse kar je na policah mora imet certifikat, dokler ga trgovec ne pridobi, robe ne sme prodajat......razen ce sam ksne mufflerje sverca in jih prodaja na crno.
Slovenski Mazda forum

Uporabniški avatar
JohnyR
Uporabnik

Kraj: KK

Napisal/-a JohnyR Če maj 06, 2004 10:13 am

PoloFreak je napisal/-a:Kakšno dimenzijo maš? 15 ali 16? Če so 15 bi te prosil, če se ti da pogledati v TUV in napisati katere dimenzije gum pašejo na Seat Ibizo 1.4 44 Kw. Aja kateri model pa imaš? :wink: Aja no meni so rekli da Certifikat zraven je vendar, da v njem ne piše posebej dimenzij za vsak avto in da kao morajo pogledati v neko Auto Dato, da mi povejo kaj lahko gor dam. :? :lol:

Edit: Klical sem zastopnika za Alessio v Krško in so mi rekli, da mi trenutno še ne morejo pomagati. :twisted:

Lahk da tega TUV-a nima na svojem CD-ju. Pokliči še enkrat pa se probaj zmenit da v tovarno v Italiji vprašajo, ker mu ga pol po mailu pošljejo.

Tko so nam za Škodo, ko smo kupl čist nov model feltn, pa je prvo počaku potrditev da ima TUV, šele pol nam je prodal.

BTW: zdej majo tam v delavnici tako gužvo , da se vn ne vidijo, tko da treba razumet, da se jim ne da zajebavat, ker ti en i**** ni dal TUV, ko si kupil feltne. ( če bi kupil pri njem bi že zraven dobil)
http://www.raceland.si

Uporabniški avatar
_spirit_
Novinec

Kraj: Koper

Napisal/-a _spirit_ Če maj 06, 2004 1:13 pm

mazda-mx3 je napisal/-a:
MGsax je napisal/-a:
01/256 17 93

Poklici jih pa jim reci da bos placal TUV 3 jurje in da se bos pojavil z trznim inspektorjem pri njih da TUV prevzames.....pol pa me zanima kaj bodo rekli...usrali se bodo ko kurbe!

Dejte ne nasedat tem neumnim foram prosim vas.

Ko kupis bilokateri del, ki je predmet homologacije vam mora trgovec dat zraven (AMPAK NE ZA DOPLACILO) vse papirje ki jih za homologacijo rabite!!!!!
Ce vam tezi mu povejte, da boste obvestili trznega inspektorja, ker krsi zakon.

V SI se ne sme prodajati stvari, ki so predmet homologacije, brez papirjev.....je nelegalno....vse kar je na policah mora imet certifikat, dokler ga trgovec ne pridobi, robe ne sme prodajat......razen ce sam ksne mufflerje sverca in jih prodaja na crno.

Kaj pa če si kupil feltne v IT kjer ne potrebujejo TUV-a, lahko tako tudi v sloveniji zahtevaš? Kljub temu da ga nisi kupil pri njemu?

Uporabniški avatar
mazda-mx3
Uporabnik

Napisal/-a mazda-mx3 Če maj 06, 2004 1:30 pm

Kdo pravi da v IT ne potrebujejo TUV-ja?

Tam je to malo drugace organizirano..ti TUV-ja ne dobis v roke ampak morajo imet doloceni izdelki vseeno certifikat oz. izjavo o skladnosti...ker to o cemer govorimo so vse izjave o skladnosti (TUV, CE, hrup lonca, itd itd).

Jaz sem feltne kupil v trstu, pa sem mu rekel da rabim TUV in je poklical v tovarno pa so mu ga v istem trenutku pofaxsirali brez vsekakrsnega problema...

Ampak je potrebno trgovcu povedat da rabite tudi TUV, ce zadeve kupujete cez.
Ce boste nasim trgovcem tezili, ker ste kupili zadeve cez in niste dobili izjave, vs bi tudi jaz poslal v falus....

Zdej sem v navezi z trzno inspekcijo..pa bom nekaj informacij dobil...kar bom zvedel vam bom prilepu na forum.

P.S. malo offtopic bi lahko naredili eno zdruzenje avtomobilistov za zascito nasih interesov pred temi štacunskimi mrhovinarji, ki mislijo, da bodo lahko vsakega potrosnika nategnili!
Eno navezo nas avtomobilistov s trzno inspekcijo, da se malo scistijo artikli po trgovinah...ne pa da bo pol spet kdo jokal da ni naredil homologacije za avto!
Slovenski Mazda forum

Uporabniški avatar
_spirit_
Novinec

Kraj: Koper

Napisal/-a _spirit_ Če maj 06, 2004 3:30 pm

mazda-mx3 je napisal/-a:Kdo pravi da v IT ne potrebujejo TUV-ja?

Tam je to malo drugace organizirano..ti TUV-ja ne dobis v roke ampak morajo imet doloceni izdelki vseeno certifikat oz. izjavo o skladnosti...ker to o cemer govorimo so vse izjave o skladnosti (TUV, CE, hrup lonca, itd itd).

Jaz sem feltne kupil v trstu, pa sem mu rekel da rabim TUV in je poklical v tovarno pa so mu ga v istem trenutku pofaxsirali brez vsekakrsnega problema...

Ampak je potrebno trgovcu povedat da rabite tudi TUV, ce zadeve kupujete cez.
Ce boste nasim trgovcem tezili, ker ste kupili zadeve cez in niste dobili izjave, vs bi tudi jaz poslal v falus....

Zdej sem v navezi z trzno inspekcijo..pa bom nekaj informacij dobil...kar bom zvedel vam bom prilepu na forum.

P.S. malo offtopic bi lahko naredili eno zdruzenje avtomobilistov za zascito nasih interesov pred temi štacunskimi mrhovinarji, ki mislijo, da bodo lahko vsakega potrosnika nategnili!
Eno navezo nas avtomobilistov s trzno inspekcijo, da se malo scistijo artikli po trgovinah...ne pa da bo pol spet kdo jokal da ni naredil homologacije za avto!

TUV bom šel nazaj v trgovino in se zmenil, ni problem.

Glede tega tvojega zadnjega stvaka pa se popolnoma strinjam :bow

Uporabniški avatar
BaSe
Uporabnik

Napisal/-a BaSe Če maj 06, 2004 7:15 pm

kaj ve kdo naslov ad alessio wheel v italiji, ali tudi po možnosti v nemčiji, da ga napišem na tuv, ker se mi ne da prcati s temi slovenskimi bureki uvozniki, ker si vsi samo butli, tam ko pa sem kupil felne, so pa šli po gobe :(

Uporabniški avatar
Mantara
Novinec

Kraj: Obala

Napisal/-a Mantara Če maj 06, 2004 7:21 pm

BaSe ® je napisal/-a:kaj ve kdo naslov ad alessio wheel v italiji, ali tudi po možnosti v nemčiji, da ga napišem na tuv, ker se mi ne da prcati s temi slovenskimi bureki uvozniki, ker si vsi samo butli, tam ko pa sem kupil felne, so pa šli po gobe :(

Pise hersteller: alessio sport wheels promotion s.n.c.

drugega ni! če zelis lahko slikam pa ti pokazem kako pise...
Slika

dualband
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a dualband Če maj 06, 2004 7:31 pm

Slika

Uporabniški avatar
BaSe
Uporabnik

Napisal/-a BaSe Pe maj 07, 2004 9:59 am

Mantara je napisal/-a:Pise hersteller: alessio sport wheels promotion s.n.c.

drugega ni! če zelis lahko slikam pa ti pokazem kako pise...

Daj pošli te po PM, da vidim vrstni red :D

dualband:
Hvala, ko sem pa jaz iskal po netu pa še ta stran ni delala :shock:

Aja pa mogoče kdo ve kako se imenujejo tale 3 kraka alessio platišča :?
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov