Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

stilk0
Novinec

Problem?

Napisal/-a stilk0 Po maj 17, 2004 1:50 pm

Mam en problem kupujem feltne za fiat stilo ki imajo razmak med vijaki 4x100 fiat ma pa 4x98 ,to se prav da to neb smeu bit problem z distančniki gor dubit sam zdej me pa zanima kako nej vem da mi bo to dobr segl gor na avto da mi nebi kej rajsal ob blatnikih ob polnem avtu ker zdej morm pač to vedt predn feltne naročim ker kaj nej pol znjimi delam če mi bo kšne probleme delal na avtu? kwa nardit
s_t_i_l_ko

Uporabniški avatar
Tilen
Moderator foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a Tilen Po maj 17, 2004 2:08 pm

Problem 4×100 na 4×98 boš rešil z ekscentričnimi vijaki in ne distančniki. Pozanimaj pa se kolk ma STILO ET in kolk ta feltna (tu ti lahko pridejo prav distančniki, samo glej, da bodo certificirani in ne večji od 10mm), pa še Jodi (širina platišča) so važni. Glede drajsanja ba poglej kakšne so pravilne oz. ustrezne dimemzije gum. Lahko pa konkretno napišeš kaj imaš v mislih in morda ima kdo na forumu isti setup.

LP Tilen
Slika

stilk0
Novinec

Napisal/-a stilk0 Po maj 17, 2004 4:10 pm

gume mislm gor dajt 225/45/17 to ni problema zdej me sam zanima da mi felga neb ksne probleme delala ker ubistvu sploh ni narjena za moj avto fiat stilo tko da TUV sploh ne obstaja sam so mi cool pa bi jih usen daju gor z distančniki bojim se pa da neb meu ksnih problemov? kako pa zvem ET od avta ?
s_t_i_l_ko

Uporabniški avatar
knap
Novinec

Napisal/-a knap Po maj 17, 2004 4:54 pm

na tvojem mestu ne bi dajal gor feln, ki niso predpisane za fiate oziroma nimajo razmaka med vijaki 4×98, drugič ET ni od "avta" ampak od felne in ponavadi je napisan na notranji strani felne oz na kraku, tretjič dokler ne boš gor vse skup vrgu ne boš vedu al bojo nastal problemi, sploh pa kot praviš ni ta felna predvidena za fiate, zato ti predlagam, da se oglasiš pri kakšnem dobrem vulkanizerju pa ti bo strokovno svetoval, ter predlagal kakšna naj bo širina, ET, razmak med vijaki, itd... aja pa distančniki, kot je že nekdo pred mano omenil nimajo nobene zveze z razmakom med vijaki, z njimi boš morda moral reševati, če bo kje drajsalo, al pa če bo sama felna in guma preveč navznoter pomaknjena, raje ti predlagam nekoga, ki ti bo znal dobro svetovati, kot pa da se pol sekiraš, ko bojo problemi nastali! LP :lol:

stilk0
Novinec

Napisal/-a stilk0 To maj 18, 2004 6:42 am

Jah če ti je ena stvar všeč probavaš na 1000 in 1 način da bo to štimal a ni tko :D no sej če zadeva pač neb šla gor neb daju sam ker pač nevem bi rd probu in se pozanimu če gre... Drgač kwa pa majo te JODI veze pr felgah ani ET širina platišča? Zdej kako veš kok ET ustreza za posamezen avtomobil pa teli JODI to kje napisan u papirjih ore something :?: :?:
s_t_i_l_ko

Uporabniški avatar
knap
Novinec

Napisal/-a knap To maj 18, 2004 8:23 am

v papirčku, ki se imenuje tuv vse piše, glede na širino felne, colažo in ET kakšno gumo lohk daš gor na omenjeni avto. najlažje, da vprašaš koga, ki ti bo znal svetovati (se bo sigurno spoznal na vse te cifre) al pa da pred nakupom katerekoli felne prosiš naj ti pokažejo tuv(seveda točno za tisto felno, ki jo nameravaš kupiti) in si boš lahko sam pogledal, kakšno gumo boš gor spravil, oziroma so dovoljene. :lol: LP
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov