Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
jerney
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

Barvanje avta

Napisal/-a jerney So maj 22, 2004 8:38 pm

Mam veliko zeljo po novi lepsi barvi avta. Sm mal sprasvol ukol pa pravjo da se mi ne splaca barvat, da mi ga pobarvajo samo na enako barvo mogoce malenkost drugacen odtenek. ce pa bi mi ga ze pobarval s tezkim srcem bi to kostal zelo velik.

A kdo pozna koga k bi mi to naredu pocen pa dobr??? Full mi je usec perla
Slika

Uporabniški avatar
Fullback
Poznavalec foruma

Kraj: Največkrat...Na trdih tleh...ali mehkem blatu...

Napisal/-a Fullback So maj 22, 2004 9:16 pm

A tastarga passata maš...??? Jst ti to odsvetujem, k to sploh ni pocen, raj pršpari dnar, pa za novejši avto špari...
LP
/¨¨¨¨¨¨¨¨\___
-- O ----------O--
Prodam

Uporabniški avatar
KMX
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a KMX So maj 22, 2004 9:18 pm

Fullback je napisal/-a:A tastarga passata maš...??? Jst ti to odsvetujem, k to sploh ni pocen, raj pršpari dnar, pa za novejši avto špari...
LP

enako :wink: :wink:
Styling is not a hobby, it's a lifestyle!
Slika

Uporabniški avatar
Katrca
Uporabnik

Napisal/-a Katrca So maj 22, 2004 9:49 pm

Če misliš imeti avto po tem ko ga boš pobarvau ša 5-10 let se ti to splača, sicer pa to počneš zase, da bo avto lep in se ne smeš spraševati ali se splača ali ne.

Jaz pričakujem da dobim nazaj ta teden svojo R4, ki sem jo dau barvat iz bele na met. oranžno :wink:

Da so mi avto razstavli in da mi ga boje še sestavli + da so morali veliko švasat sem plačau 80k, za barvo pa bom plačau še okoli 200k sit + kitanje :shock:

Men je ta ki mi jo barva pobedu da če bi avto barvu na isto barvo bi me prišlo 150k (odvisno od velikosti avtomobila), katera koli druga barva, razen metalik 180-200k, metalik pa 250k.

Men bo barvu z navadno oranžno, potem pa še s prozornim metalik lakom čes, bo ceneje kot že zmežana met. barva.

Ta ki to meni dela pa je:
avtoličarstvo Dobravec
Tomačevo 26, 1000 Lj
041/728-768

Če boš imeu božnost pojdu pogledat kako to zgleda, ko je napol narejeno :shock:

Uporabniški avatar
jerney
Nov uporabnik

Napisal/-a jerney So maj 22, 2004 11:26 pm

neki bom ze ustimu. Auto bom vozu se neki cajta k full lepo dela pa sam140km ma tko da ni problema. Sam potegne ma mal bl slabo Slika

Uporabniški avatar
keylone
Novinec

Kraj: primorska

Napisal/-a keylone Ne maj 23, 2004 9:35 am

karto u roke pobrusit pokitat sam pol pa sam prefarbat peles dosti bol poceni
0-100km/h-2dni vw 1200

stilk0
Novinec

Napisal/-a stilk0 Ne maj 23, 2004 8:43 pm

Hmz jz sm tud mal razmišlju o barvanju avta jz bi ga na črno fleknu :P pa kwa to ti use zrihtajo tud pod havbo pofarbajo k maš mašino pa za vrati etc tuto completo use ??
s_t_i_l_ko

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Ne maj 23, 2004 9:01 pm

Katrca je napisal/-a:Men bo barvu z navadno oranžno, potem pa še s prozornim metalik lakom čes, bo ceneje kot že zmežana met. barva.

Hm...
Preko navadne barve se nene daje laka! :wink:
Lak pride sam preko metal barve.

Uporabniški avatar
nightrider31
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a nightrider31 Ne maj 23, 2004 9:34 pm

monster_d je napisal/-a:
Katrca je napisal/-a:Men bo barvu z navadno oranžno, potem pa še s prozornim metalik lakom čes, bo ceneje kot že zmežana met. barva.

Hm...

zakaj pa ne :evil: sicer pa lahko v lak zamesas metalik komponento tako da ne govori bedarij...pa brez zamere vendar pa o tem vec kot ti (delam med barvami oz. barve)
vendar pa se licarji ne poslozujejo tega sistema ker je velika izguba casa in denarja
zaenkrat :twisted: :wink:
Slika

Uporabniški avatar
nightrider31
Uporabnik

Napisal/-a nightrider31 Ne maj 23, 2004 9:35 pm

aja monster_d pa brez zamere :wink:
Slika

Uporabniški avatar
YugoGTI
Novinec

Kraj: dolenska

Napisal/-a YugoGTI Ne maj 23, 2004 9:39 pm

ej monster kok je pršlo tebe štrihanje, k si sam naredu predpripravo(kitanje,brušenje)?

iKst
Uporabnik

Napisal/-a iKst Ne maj 23, 2004 9:52 pm

Jaz bom dal avto prebarvat v kratkem in mam iste probleme. Nikjer ne nardijo pocen pa dobr :)
Uglavnem, švasanje avtomobila me je prišlo 50k sit. Tip mi je poflikal oba pragova, nekaj na šasiji, en zadnji blatnik in poklepal sprednjo haubo in še par malenkosti. Računal je po sindikalni ceni, zato samo 50k sit, po rednem ceniku bi blo 75k. (Veze rox :))
Včeraj sem govoril z ličarjem in mi je dal ceno za barvanje. Če pripeljem pripravljen avto mi ga pobarva za cca 50, 60k sit. V ceno je vračunan material (barva itd) in samo barvanje v komori. To je za navadno barvo, metalik je še 1x dražja.
Šmirglal in kital mi ga bo pa verjetno en znanc, ki mi bo vzel za 2, 3 gajbe pira. Če ne pa še tisto lahko računam skor 100k. Razstavil ga bom pa sam, vsaj neki morm nardit :)

Če je tvoja barva še ok in če ni nikjer rje se ti definitivno ne splača barvat. Za 200k sit lahko dosti drugih, bolj učinkovitih stvari nardit :)

stilk0
Novinec

Napisal/-a stilk0 Po maj 24, 2004 5:36 am

Kwa pa če ti je avto cool pa pač ti sam barva ne odgovarja avto dubiš pa dost cenej da se ti ne splača kupvt zarad barve druzga in fuknš tistih 200 jurckov... mislm ti kje sploh nardijo ornk barvanje vsga avta tud pod havbo ???
s_t_i_l_ko

Uporabniški avatar
monster_d

Napisal/-a monster_d Po maj 24, 2004 7:59 am

nightrider31 je napisal/-a:
monster_d je napisal/-a:

Hm...

zakaj pa ne :evil: sicer pa lahko v lak zamesas metalik komponento tako da ne govori bedarij...pa brez zamere vendar pa o tem vec kot ti (delam med barvami oz. barve)
vendar pa se licarji ne poslozujejo tega sistema ker je velika izguba casa in denarja

No to sem glih mislo, lahk das sam kot sem napisal se ne daje...
Ne rabi navadna barva se dodatne plasti kot metalik... :wink:

Uporabniški avatar
nightrider31
Uporabnik

Napisal/-a nightrider31 Po maj 24, 2004 8:01 am

vidim da nisi zamerljiv tip in da sprejmes tudi nasprotne trditve :lol:

moderatorji se opravicujem za malo irca :oops:
Slika

Uporabniški avatar
monster_d

Napisal/-a monster_d Po maj 24, 2004 8:01 am

YugoGTI je napisal/-a:ej monster kok je pršlo tebe štrihanje, k si sam naredu predpripravo(kitanje,brušenje)?

12k... sam vrate mi je zjebo...
Stari se je ga sel nasekat preden je sel spricat al pa varianta da je med strihanjem ga alko prjel pa mu je po vratih barva tekla... paroklet pijancek...
No se dobro da je sam na vratih ker itak mislim obe menjat ker sta zviti :D
lp

Uporabniški avatar
lisko

Napisal/-a lisko Po maj 24, 2004 8:55 am

monster_d je napisal/-a:
monster_d je napisal/-a:

Hm...

Monsta...... petka ma v originalo lak prek barve.... pa je navadna barva :wink:
Lahk pa si pogledaš blatnik ki je bil naknadno šprican pa ni laka prek.... boš vidu kak zbledi :evil: :cry:
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
lisko

Napisal/-a lisko Po maj 24, 2004 8:57 am

monster_d je napisal/-a:
YugoGTI je napisal/-a:ej monster kok je pršlo tebe štrihanje, k si sam naredu predpripravo(kitanje,brušenje)?

12k... sam vrate mi je zjebo...
Stari se je ga sel nasekat preden je sel spricat al pa varianta da je med strihanjem ga alko prjel pa mu je po vratih barva tekla... paroklet pijancek...
No se dobro da je sam na vratih ker itak mislim obe menjat ker sta zviti :D
lp

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
Monsta in k tistemu naj bi dal jaz petko štrihat? LOL
Pa ni se nasekal..... ampak ni mel zračenja porihtanga..... pa mu je barva u glavo stopla :) :D
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
monster_d

Napisal/-a monster_d Po maj 24, 2004 9:01 am

lisko1 je napisal/-a:
monster_d je napisal/-a:
monster_d je napisal/-a:

Hm...

Lahk pa si pogledaš blatnik ki je bil naknadno šprican pa ni laka prek.... boš vidu kak zbledi :evil: :cry:

Ja saj pa sem napisal da se ponavadi ne daje preko... eni res neznajo brat a? :-P

Uporabniški avatar
nightrider31
Uporabnik

Napisal/-a nightrider31 Po maj 24, 2004 9:04 am

monster_d je napisal/-a:
lisko1 je napisal/-a:
monster_d je napisal/-a:
monster_d je napisal/-a:

Hm...

Ja saj pa sem napisal da se ponavadi ne daje preko... eni res neznajo brat a? :-P

saj se vsakemu zgodi :lol:
Slika
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 27 gostov