A kdo pozna koga k bi mi to naredu pocen pa dobr??? Full mi je usec perla

monster_d je napisal/-a:Katrca je napisal/-a:Men bo barvu z navadno oranžno, potem pa še s prozornim metalik lakom čes, bo ceneje kot že zmežana met. barva.
Hm...
Preko navadne barve se nene daje laka!![]()
Lak pride sam preko metal barve.
nightrider31 je napisal/-a:monster_d je napisal/-a:Katrca je napisal/-a:Men bo barvu z navadno oranžno, potem pa še s prozornim metalik lakom čes, bo ceneje kot že zmežana met. barva.
Hm...
zakaj pa nesicer pa lahko v lak zamesas metalik komponento tako da ne govori bedarij...pa brez zamere vendar pa o tem vec kot ti (delam med barvami oz. barve)
vendar pa se licarji ne poslozujejo tega sistema ker je velika izguba casa in denarja
zaenkrat![]()
YugoGTI je napisal/-a:ej monster kok je pršlo tebe štrihanje, k si sam naredu predpripravo(kitanje,brušenje)?
monster_d je napisal/-a:nightrider31 je napisal/-a:monster_d je napisal/-a:Katrca je napisal/-a:Men bo barvu z navadno oranžno, potem pa še s prozornim metalik lakom čes, bo ceneje kot že zmežana met. barva.
Hm...
zakaj pa nesicer pa lahko v lak zamesas metalik komponento tako da ne govori bedarij...pa brez zamere vendar pa o tem vec kot ti (delam med barvami oz. barve)
vendar pa se licarji ne poslozujejo tega sistema ker je velika izguba casa in denarja
zaenkrat![]()
No to sem glih mislo, lahk das sam kot sem napisal se ne daje...
Ne rabi navadna barva se dodatne plasti kot metalik...
monster_d je napisal/-a:YugoGTI je napisal/-a:ej monster kok je pršlo tebe štrihanje, k si sam naredu predpripravo(kitanje,brušenje)?
12k... sam vrate mi je zjebo...
Stari se je ga sel nasekat preden je sel spricat al pa varianta da je med strihanjem ga alko prjel pa mu je po vratih barva tekla... paroklet pijancek...
No se dobro da je sam na vratih ker itak mislim obe menjat ker sta zviti![]()
lp
lisko1 je napisal/-a:monster_d je napisal/-a:nightrider31 je napisal/-a:monster_d je napisal/-a:Katrca je napisal/-a:Men bo barvu z navadno oranžno, potem pa še s prozornim metalik lakom čes, bo ceneje kot že zmežana met. barva.
Hm...
zaenkrat![]()
Monsta...... petka ma v originalo lak prek barve.... pa je navadna barva![]()
Lahk pa si pogledaš blatnik ki je bil naknadno šprican pa ni laka prek.... boš vidu kak zbledi![]()
monster_d je napisal/-a:lisko1 je napisal/-a:monster_d je napisal/-a:nightrider31 je napisal/-a:monster_d je napisal/-a:Katrca je napisal/-a:Men bo barvu z navadno oranžno, potem pa še s prozornim metalik lakom čes, bo ceneje kot že zmežana met. barva.
Hm...
zaenkrat![]()
Monsta...... petka ma v originalo lak prek barve.... pa je navadna barva![]()
Lahk pa si pogledaš blatnik ki je bil naknadno šprican pa ni laka prek.... boš vidu kak zbledi![]()
Ja saj pa sem napisal da se ponavadi ne daje preko... eni res neznajo brat a?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 27 gostov