knap je napisal/-a:kje se da v okolici celja kupiti vzmeti (apex), da z montažo in ostalimi stvarmi prideš najceneje skozi. pa še nekaj koliko je pol avto trši (punto 2), ali se lahko vzmeti nastavijo na želeno trdoto, kako je s tem? avto pride 35mm nižji a pol kej drajsa ob gumo in(ali) po tleh?
SEVERcek je napisal/-a:Da nem nove teme odpiral.
Jaz si bom tudi v roku 1tedna omislo vzmeti sam ma pa zanima ker mam odtzadaj torzijo kaj bojo naredli? Men je sicer reko da se torzija samo prestavi.
Kaj zaj to pomeni?
Mallo jo bojo spustli in bo odzadaj isto mehek avto in posedo se bo isto ko ga bom nalozo? Ker pol je to sux!
Aja pa naj dam vufer vun skufra ko grem montirat? (cca30kg)
Avto pa je berlingo.
10X
knap je napisal/-a:punto 2 l. 03 60 ps 1248ccm, standardna oprema. zelo me zanima kakšna je razlika, ker avto se mi zdi zelo mehak, kak bo pa pol?
PaGeR je napisal/-a:SEVERcek je napisal/-a:Da nem nove teme odpiral.
Jaz si bom tudi v roku 1tedna omislo vzmeti sam ma pa zanima ker mam odtzadaj torzijo kaj bojo naredli? Men je sicer reko da se torzija samo prestavi.
Kaj zaj to pomeni?
Mallo jo bojo spustli in bo odzadaj isto mehek avto in posedo se bo isto ko ga bom nalozo? Ker pol je to sux!
Aja pa naj dam vufer vun skufra ko grem montirat? (cca30kg)
Avto pa je berlingo.
10X
Kakor jaz vem, se da torzijo do neke stopnje regulirati, in sicer tako, da ko jo spostiš, zadevo zategneš, zato je tudi bolj trda...
Po tisti regulaciji, se jo samo še nakrivi da je še nižja...
Obvezno se pa strša!!!
LP
lisko1 je napisal/-a:Torzija se premakne.... in ni kaj dost trša..... sicer pa trdoto se da zelo lepo nastavt z amortizerji. Sam sem mel APEX fedre pa premakjeno torzijo+komplet novih in trašnih amortizerjev......stvar dobesedno LIMA
PaGeR je napisal/-a:lisko1 je napisal/-a:Torzija se premakne.... in ni kaj dost trša..... sicer pa trdoto se da zelo lepo nastavt z amortizerji. Sam sem mel APEX fedre pa premakjeno torzijo+komplet novih in trašnih amortizerjev......stvar dobesedno LIMA
Ali ni torzija namest zadnjih amortizerjev ter fedrov?
Nočm nč pametovat, sam mam jst 4x fedre, pa newem kako je pri torziji... Prosim da obrazložiš....
LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov