:P
Ejeje, sem si naredil pri kljukah diodice pa se mantral s tem še pa še, kable spelat itd...Skuril nekaj varovalk, bil vedno znova presenečen zakaj se ne dajo kabli potegnit na easy, kje štrom dobit itd....tak, da hvala lepa po diodicah...konec je z mojim diodice stylingom!!
Kaj si vse ne izmislijo.
A bojo se masine zaceli osvetljevat al kaj,pol pa bo zraven na papirju pisal NI DOVOLJENA UPORABA NA CESTI al paIZDELEK NIMA E-DOVOLJENJA.Jaz ne vem zakaj nas pa pol delajo nore stem,ce nevejo zrihtat dovoljenja.
To z osvetlitvijo kljuk je pa zlo dobro nareto,verjamem da si kar nekaj zivcev izgubil
don CONSIGLIO je napisal/-a:Sicer zgleda obupno, ampak a mi lahko kdo pove kam bi se to dalo?
Upam namreč, da ni to res za "okrasitev" konusa! Spet komercialna poteza.
Ja kam pa drugam, ANOTHER TOY FOR LED STYLING FREAKS.
Da se ne bomo napačno razumeli meni je dodatna osvetlitev na avtu ql ma sam do določene mere, in s tem osvetljenim filtrom je meja tako daleč zadaj da se je sploh ne vidi več. Ampak to je samo moje mnenje
Za vse tiste, ki ne vete zakaj sem kuril varovalke...priklpaljal sem na peplnik pa sem imel rahlo težavo zraven prit...in pač, ko sem se dotaknil + - je nastal kurcšlus in je šla 15A varovalka za osvetlitev kabine......nato sem radio vun vzel in brez blemov pepelnik oklopil (ker je na konektor)... sestvil nazaj ter kable zlotal kot se spodobi...am kaj več pa na tem linku..., če komu ni bilo čist jasno!
http://ford.sloweb.net/forum/viewtopic.php?t=284