Rjuhar je napisal/-a:Sicer je zdaj malo off-topic ampak drevesna smola se spravi pa dol z navadnim jedilnim oljem, da se ne boste z alkoholom matral. Če ne verjamete je pač vaša smola, jaz sem ravno včeraj to prvič sprobal, čeprav so mi povedali že dolgo nazaj.
Rjuhar je napisal/-a:Sicer je zdaj malo off-topic ampak drevesna smola se spravi pa dol z navadnim jedilnim oljem, da se ne boste z alkoholom matral. Če ne verjamete je pač vaša smola, jaz sem ravno včeraj to prvič sprobal, čeprav so mi povedali že dolgo nazaj.
Rjuhar je napisal/-a:daš na cunjo par kapljic olja in potem s tem očistiš madež. Čist preprosto. Več je smole, več daš olja na cunjo... Olje raztopi smolo, medtem ko na lak deluje kvečjemu blagodejno.
matcho je napisal/-a:Rjuhar je napisal/-a:Sicer je zdaj malo off-topic ampak drevesna smola se spravi pa dol z navadnim jedilnim oljem, da se ne boste z alkoholom matral. Če ne verjamete je pač vaša smola, jaz sem ravno včeraj to prvič sprobal, čeprav so mi povedali že dolgo nazaj.
Točno tako, jaz tudi vedno z jedilnim oljem dol potegnem smolo. Samo ne s kakim alkoholom ali pa bencinom dol čohat!!!
Se pa da kupit neki sprej (cena: okrog jurija), ko samo pošpricaš in potegneš dol.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 21 gostov