mene je strah da bi mi pol t abarva (zlata) šča dol, da bi s eodkruščila,.. pol bi zelo grdo zgledalo ima kdo kak einfo o tem??
slika:

MGsax je napisal/-a:maky je napisal/-a:gume: gy eagle f1kombinacij z superleggero in je guma ščiti feltno
![]()
kako je narjena feltna? tako kot vse ostale superleggere... zlata je zato ker je barvana tako...
in je ta barva obstojna ali je po 5-ih letih dvobarvna
PaGeR je napisal/-a:Ta barva je 100% obstojna, če na felge paziš tako kot je treba...
Problem nastene le takrat, ko felgo kam zadaneš, pol se ti pa sčasoma začne nabirati okrog razpoke voda ter barva odstopi...
Prav tako je tudi z crome-look feltnami (zato jih pa jst nism kupu, izgledajo pa res noorrroo)...
LP
MGsax je napisal/-a:PaGeR je napisal/-a:Ta barva je 100% obstojna, če na felge paziš tako kot je treba...
Problem nastene le takrat, ko felgo kam zadaneš, pol se ti pa sčasoma začne nabirati okrog razpoke voda ter barva odstopi...
Prav tako je tudi z crome-look feltnami (zato jih pa jst nism kupu, izgledajo pa res noorrroo)...
LP
maš kake dobre crom look felne ki imajo TUV?? kake linke ali pa slike?
MGsax je napisal/-a:JohnyR je napisal/-a:Mislim, da ni straha, ker so OZjke ful kvalitetne feltne.
Edino je pametno kupovat gume, ki imajo zaščitni rob za platišče.
katere gume pa so to???
je res da so kvalitetne, samo me zanima če ima kdo več info o tej problematiki?
mitja320 je napisal/-a:Večina, če ne danes že vse športne dimenzije imajo zaščito za feltno. Moraš samo izbrati pravo širino gume in feltne, drugače tisti rob ne pokrije feltne.
Zoomiraj si to sliko in boš videl, da je guma širša od feltne.
Tilen je napisal/-a:. Kar se pa tišče krušenja, pa je pred časom bla jeba, zdej so se pa baje mojstri že zverzirali.
LP Tilen
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 22 gostov