stilk0 je napisal/-a:Kje bi si lohk dubu kšne lepe predpražnike za v avto al pa če gdo ve kje jih izdelujejo po tvoji izbiri ?!? rabm z rdečimi obrobami ?!?
stilkO je napisal/-a:kje pa je ta TRGO avto ??
dbola je napisal/-a:Bom še jaz nekaj vprašu, da ne odpiram nove teme.
Kje bi dobil "alu" tepihe? Al pa sam material, da si sam obrežem?
LP
Yagi-san je napisal/-a:Stilko:jaz mam enga znanca ki jih izdeluje in bi ti vrjetno naredil tudi po želji!
menjekul je napisal/-a:saj vem za kermavnerja pa so mi eni rekli, da ni nič posebnega in da ...ni glih no![]()
imel bi cele rdeče barve![]()
i like the price (6000 sit) :P
kermavner izreže tepihe točno take kot so moji original
stilk0 je napisal/-a:Kje bi si lohk dubu kšne lepe predpražnike za v avto al pa če gdo ve kje jih izdelujejo po tvoji izbiri ?!? rabm z rdečimi obrobami ?!?
Speedfighter je napisal/-a:Da ne odpiram nove debate...
Iščem tepihe za v avto v živo modri barvi, pa me zanima kako se kej obnese če kupiš v štacuni par metrov tepiha, pa ga sam izrežeš za v avto? Predvsem me zanima kako se obnese glede vlage pa vzdržljivosti(sploh k je že skor vsak dan dež letos!)-da mi ne bi pol po mescu dveh začel smrdet v avtu...ops:
Tko da če ma kdo kakršnekol izkušnje al pa nasvet glede tega-vsaka ideja dobrodošla![]()
Aja,pa z istim tepihom nameravam tapecirat pol tud prtljažnik(more bit mal v stilu), zato sm tud pršu na to idejo...
YOC je napisal/-a:Jst mam not originalne iz tekstila in so podn k čim maš mal usrane čevle se pol je*eš da tist dol spucaš. Sm pa vidu zanč mislm da v Obiju gumi varianto ala krom oz ta pohodni pleh sam se mi zdijo kr tko mal ricey čeprav so za nego verjetno idealni.
Moje vprašanjeops: A se še komu kej tazga zdi ricey?
![]()
lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov