salesky je napisal/-a:monster_d je napisal/-a:Jah registirat ga nemores
Zakaj se vse prevečkrat to sliši.
NOSdoza je napisal/-a:Sm se frisn,pa me zani ma ce je kdo pripravljen narest en pravi low rider v slo.Želim si sodelovati in pridobiti znanja na tem področju... Sej bi delu sam na takmu projektu,vendar me ovirajo finance,kasneje pa bi odpru firmo na tem področju... Vse info. so zelo dobrodosle,tudi napotki... Drugace pa sem strojnik tko da nekej pa ze vem o hidravliki in podobnem.... hvala vsem...
p.s.: ne se mi kregat spodi pol... ok?
maky je napisal/-a:optimist... za 2400 se ti bo avto 2 min dvigal+ v slo še ni mojstra ki bi znal tole zmonitrati...
v austriji si morš pa kar vikend paket rezervirat (min. 3dni dela)
MostTripp je napisal/-a:maky je napisal/-a:optimist... za 2400 se ti bo avto 2 min dvigal+ v slo še ni mojstra ki bi znal tole zmonitrati...
ja 10min če vzameš nemški airride. Sm bil v Celovcu pri modelu k to uvaža in montira, mi je vse razložuPa še sam sm probu kako je to, pa je kr pod 1 sekundo dviganja
![]()
Je pa res 3 dni montaže.
Sam tisti ka majo veselje do tega se jim splača![]()
maky je napisal/-a:MostTripp je napisal/-a:maky je napisal/-a:optimist... za 2400 se ti bo avto 2 min dvigal+ v slo še ni mojstra ki bi znal tole zmonitrati...
ja 10min če vzameš nemški airride. Sm bil v Celovcu pri modelu k to uvaža in montira, mi je vse razložuPa še sam sm probu kako je to, pa je kr pod 1 sekundo dviganja
![]()
Je pa res 3 dni montaže.
Sam tisti ka majo veselje do tega se jim splača![]()
maš kakšen linkec? gre mogoče za hps al gas sistem? lahko tudi na pm
Nadaljuje se seveda z vgradnjo kromiranih platišč s špicami, plišastimi sedeži, posebnimi volani (iz verig) ...
Kdor želi biti sprejet v lowriderski družbi mora sprejet nekaj "pravil": poslušat mora rapersko glasbo, navduševat se mora nad breakdancerji,
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 27 gostov