Dans sen bil povabljen v strah zbujajoč hangar LPPja v Žabenđelesu.

Naročen sm bil ob 7h in sem se že prav sikiral, ker sem 3 minute zamujal... Kako napačno razmišljanje...

Vletim v sprejemno pisarno, kjer so bili pred mano na 2h šalterjih trije občani.. Sem rekel si - grem raj klele, ko je tale tip, bo zihr manj kompliciral, kot ženska, ki je enega obravnavala 10 minut... Se začneva menit in izplune ceno. Šternajstisočpectoprosim!... A what?!?!? A begapardn wtafak??? Za homologirat prage in fedre plačam tolk kot stane cartatoo čez cel avto??!??! Ah, gonise - plačam... -Kar pojdite na tir 2... ->
Tir2

Zapelem okol stavbe

Vglavnem bila je kar pisana druščina lepih avtomobilov... Golf GTI (izredno lep, eden najlepših golfov v SLO), CRXka s 4 rori, Pontiac (ladja) - neverjetno lep in hud avto iz jues... Seveda ni manjkal naš prelepi BMW 850 modre barve (veste kerga mislm), Integra typeR,... SVAŠTA UGLAVNEM.
Skupni cilj: Zadostiti butastim in gnojno neumesnim zakonom našega denarja lačne države

Čakamo čakamo čakamo... Pridemo počas na vrsto: Odnos do vsakega lastnika avta je bil naravnost ignorantski. Js sploh ne vem če me je pozdravil... Samo: "Ke so paperji" Ma j***m ti js papirje v PM! Kle.

Pregledajo strici men avto, k sm mislu, da mam Lowrajdrja, ko me je gor butnil. Po 1 minuti gledanja v moje fedre so začel zganjat paniko, da številke niso iste na vseh fedrih in da vzadej ni H&R... Ja pismo pa res ne, kali?! Dej mal bol poglej an...

A pa lih kuj so mi zamoril zarad modrih lučk vzadej na tablic, da je to nevemkak prekršek in da oh in sploh če me kaps...

Poj ko je blo treba na une valje zapeljat tko sedim v avtu, pa pride en možakar pa sam tko s prstom: "Ti ven!" -OK ane, sj grem...
Smo zmeril bremze. Zanimivost: mam 1. ploščice pa 78000km, pa sm mel močnejše bremze kot tadrug pugi z 3500km...
To je trajal vseskup eno uro.In pol še en krog...
Tir 1:
Zapeljem okol, na tir zraven, tam čakajo vsi do sedaj pregledani predelani avteki - model z BMW850 že od 645 zutrej pomoje...
Čakamo, čakamo, ...
Ok, pride gospod mrkega obraza

Na vrsti js

Ne odmaknejo se za milimeter od predpisov! Nimaš šans če nimaš vsega...

Seveda nas je obiskal še gospod miličnik in si malce ogledal avte in tablice...

Drugač sem mel pripravljenih še nekaj vprašanj, kot so - homologiranje zadnje kluke brez da bi avto pripeljal, ker nimaš cajta, homo avspuha... Pa sploh nisn uspel/upal, ker so bli vsi tko nevarni!!
Ah, rečmo, da sm jo nakoncu kr vredu odnesu...