renault19 daj mi tel. st. prosim ja!
OStali, ki napisete, da dela pri nas en ful dobr, itaq napol zastonj in podobne fore pa nic od kakega naslova ali stevilke si pa raje naredite uslugo in nič ne pišite, ker smetite forum in pejte raje na otroško igrišče nabijat od svojega Yugota otrokom do sedmega leta, da ma 400 konj, pa turbino pa feltne za 300.000/kos itd...
A se vam ne zdi, da je škoda tipkovnice in plačevanja interneta za tako prodajanje klobas. Verjamem, da je tu pescica ljudi (morda 2 ali 3), ki verjamejo v take pravljice, ampak mislim, da boste na centralnem otroškem igrišču v Lj. nasli ene 5 otrok, ki bodo verjeli, pa še pokažeš lahko svojega Yugota!
Ali pa je morda to to??? Tam vas vsi poznajo in ste raje tiho, da ne tvegate kakih batin zaradi nakladanja! Pa si pač tule date duška in si stem povečujete svoj ego! in bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla ....
Opravičilo ostalim lastnikom Yugota, ker sem ga uporabil v namen prispodobe slabega avtomobila. V mislih sem imel takega, ki je na reklami za Ministrstvo za okolje in prostor za reciklažo!
Lp!