Zivjo!
Kolk zarnic je treba pritrdit na podvozje, da lepo sveti in kako se to sploh naredi? a je treba to kej pleh vrtat da se kabli napeljejo? Kolk pa to kej stane (zarnice + delo)? zanima me kaksna najcenejsa opcija!!
lahko tud 10 če maš tako željo ampak 4 zadostujejo...
vrtat:odvisno od avta... ponavadi ne ker ima veliko avtov že narejene luknje in čepe notri. drugače če pa je treba se naredi majhna luknja in se jih skozi potegne... isto ko za avtoakustiko
madona, pa zakaj ta stvar ni dovoljena?!?!?!? morjo res vs veselje pokvart! sej nebi reku ce bi blo to nevarno al pa kej tazga!!!!!! sam ne mi rect da motijo okolico, ker nasproti vozeci navadni avtomobilski zarometi cloveka ponoci tud motijo!!!!! sej vem da tale primerjava ni taprava, sam vazno je bistvo!!! cloveka (vsaj mene no) taki bedni zakoni tok razpi....dijo da si gre zanalasc kej tazga kupt!!!!!!!
Ja če misliš neonke nabaut jih res uzemi od neona res nrdi poceni in kvalitetno, z rezultatom pa boš po moje kot usi ostali uključno z mano zlo zadovoljen
Eh fantje tolko pohval sem sliso za Neona,da se bom jaz tudi enkrat poleti zmeno in odpravo na Dolenjsko,sam mi je mal prevec 450-500km nardit,sam kolko sem slisal od vas se mi bo splacal
Fantje 26000 sit ni ravno poceni za neonke. Za ta denar se dajo dobit že lediode (WWW.FOLIATEC.COM -led/neon program), ki svetijo neprimerno lepše , da o življenski dobi ne govorim. (10000 ur!!!)
Mislm da smo ze debatiral kaj lepse sveti, neonke al ledice. In neonke imajo bolj razprseno svetlobo kot ledice, oz. ce bi hotu z ledicami imeti tako svetlobo bi jih rabil precej vec kot jih dobis od foliatec-a.
hmm..a je ze kdo kj probavu al pa razmislu oz. ce je sploh izvedljivo da bi dau sam eno mocno neonko na auto... pac nj bi bla nekak na sred podvozja namescena...
sicer nebi tok padl v oci sam dobr bi pa najbrs useen zgledal... (ce bi se sploh dal izvest )