monster_d
tako si spostljiv do drugih, vedno nekaj pustis za druge! Bravo!
Jaz sem na forumu nov, vendar feltne sraufam pa ze 8 let pa spojler levo, pa spojler desno.... Jaz sem vedno kupoval po oglasniku itd, ker sem mel vedno take avtomobile, kot vsi.
Ce mas avto, ki jih je veliko ni problema dobiti karkoli npr odbijaci so od 70 k naprej (oba) Ce jih das delati, kot jaz so pa takoj 150k, ker jih noben ne dela serijsko. Je pa res, da imas potem unikat.
Feltne, ce nimas $$$ kupis stare, nikol ne morjo bit tolk zvite, da ti jih sitar ali jerman ne zravnata, pa mal barve pa imas nova! (men je ravnal 4 16 colske, pa so ble precej zvite za 15 k+2k barva+3k novi pokrovcki, za feltne z dobrimi gumami sem dal pa 30k) u bistvu feltne zastonj
Nasploh je pa tko, sam material ni tako drag, vendar delo je tisto drago. Ce si sam postrihas spojlerje in odbijace, si prisparal ene 50k (priblizno

)
Kar pa je najboljs pri stylingu gledano proti tuningu, da ne rabis dat 300 k naenkrat.
ta mesec feltne, drug mesec vrst u podn. Pol kupis spojlerje in odbijace, se naslednji mesec jih strihas in montiras ....
Ce mas pa $$$ gres pa v A3M in ti nardijo "na kljuc" kakor se di dvigne
Tko za 300.000 in nekaj lastnega dela, se za kar dobro vidi na avtu...
Mal mi je blo dolgcas pa sem napisal tole, pa se st. postov se mi veca. Tko, da ce sm kaksno neumnost rekel, naj me kdo takoj popravi, da pobrisem svoje neumnosti...
LP