Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

burekboy
Nov uporabnik

Peugeot 206

Napisal/-a burekboy To jun 15, 2004 2:54 pm

Sm novinec, in me zanima za P206, kje bi se dalo najti poceni rabljenih delov v Celju al okolici, ker bi si ga zrihtu urng, to mislim seveda na spreminjanje vsega (podvozje močnejše, motor močnejši, zunanjost da ubija idt...). Našel sem že nekaj na netu ko prodajajo rabljeno in novo športno opremo sam za P206 skoraj nič. :cry: :cry:

Zanima me sam potek dela, najprej bi si ojačal karoserijo (vse dol pol pa varit), če bi mel diesel motor bi to kej vplival na specifikacije motorja ker bi raje mel diesel ko pa bencinarja ker manj rabi. :lol: :lol:

Kje bi lahk našel kakega P206 diesel, da je malo poškodovan (ceneje), ker ga bom itak prerihtu od A do Ž. :D :D

Mal več je vprašanj, sam me ful zanima!!! 8) 8) 8) 8)

Uporabniški avatar
croma_man
Mojster foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a croma_man To jun 15, 2004 3:07 pm

ti si mi en burek :D

dej če te resno kej zanima ti takoj povem da se to nea splača pa prodaj to 206-ko pa daj malo dnarja zravn pa si kupiš HDI-ja pa ga potem rihtaj.

LP Milan
the brand with the three stripes :)

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi To jun 15, 2004 3:24 pm

Model zberi se pa mal povej kaj mas zdj, kaj bi rad - kolk konjev in kolk dnarja imas v budgetu...

Ce bi varil kletko v avto mors stranske airbage ven vzeti ponavad, motor se da nacipat (dizel), zunanje in notranje predelave je pa tolk kot peska.

LP :roll:
Slika
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 26 gostov