Fantje imam eno vprasanje,mogoce je neumno,ampak...
Zarometi so ze precej stari in slabo svetijo zaradi slabe odbojnosti,oz.so zarjaveli.
Kako naj to popravim,s cim naj posprejam,ali se sploh da kako pomagati?
Hvala na odgovorih
monster_d je napisal/-a:tako ja, zamenjat luci. parabole z leti zrjavijo oz potemnijo... ZA kak drug recept se nisem slisal... RAzn da das not 100W zarnce
Ja sem poskuil.Najprej so ble konvekcijske pol sem predelal za halogenge,pa tut ni blo,zdaj pa sonot90/100W pa tut ni ne vem kaj-torej so luci fuc.Problem pa je ta da takih vec ni za dobi razen na odpadi vendar so tut zdelane
Zanima me pa kaj ce bi pa dal kromat,mislite da bi to ratal
ne vem če si kje napisal za kter avto je tole; skratka moj nasvet je - če imaš male luči (volumensko) ne dajaj not močnejših žarnic (gledano po W), ker se bo zadeva preglrela prej al slej; not daj take z večjo svetilnostjo -> jaz imam not Narva (http://www.narva-light.com/noflash/engl ... tnarva.htm) +30%, so homologirane, svetijo pa precej bolje kot navadne.
Če imaš rjaste parabole, jih daj nekomu obnovit.
Power is nothing without Control; so Think, Feel, Drive...
Če imaš rjaste parabole, jih daj nekomu obnovit.[/quote]
VW hrosc.Prosil bi se to.kdo naprimer bi pa lahko to obnovil,kaksen mojster na kaj se mora spoznat? ops:
hehe, ja no odvisno za ker avto rabis luc..
ZA jugota jih definitivno se nesplaca dat obnavljat ce dobis novo za 2k Pa tut za skodo favorit vem da dobis za dzabe itd...
Usaj za vecino starih vozil