Napisal/-a Tinkara Po jan 06, 2003 12:42 pm
Namreč govorim o CENTRI. Tisti, ki prodaja razne kičaste okraske za avtomobile. Verjetno jo že kdo od vas pozna.
Pred dvema mescema sem pri njih naročila kromirane obrobe števcev v armaturki (take, kot jih ima napr. BMW e46 M3). Po treh tednih čakanja sem robo le dobila, ampak seveda nekaj čisto drugega, kar sem naročila! Šele pri montaži (montiral mi je neki tuner) se je izkazalo, da sem namesto kromiranih kovinskih obročkov (kar sem naročila!) dobila neke zanič folije, v bistvu nalepke! Zanje sem pa dala ničmanj kot 20 prešernov! Montaža je bila izredno zoprna, ker je bilo treba razdreti ves obvolanski del armaturke s konzolo! Ko je zadevo nalepil na robove, je sicer zgledalo lepo, za montažo pa sem plačala skoraj 8 jurjev. Nekako bi še potrpela s temi nalepkami, če se mi ne bi po enem tednu pričele odlepljati! Ta tuner je armaturko spet moral razdreti, da je popravil nalepke. Potem se je po nekaj dneh težava ponovila. Spet razdreti, zaradi tega je crknila žarnica za merjenje kilometrov. Kup nepotrebnih stroškov, poti, izgubljenih živcev! Na koncu so skupni stroški znašali 40 jurjev! Poleg tega pa so mi na armaturki ostale praske! Skratka, vseskupaj me je tako razjezilo, da sem vrgla te nalepke dol in takega kiča nočem več videt!
Slabo robo sem seveda takoj po prvi težavi reklamirala Centri, ki je seveda našla kup izgovorov v stilu, da so tudi oni mislili, da bodo dobili kovinske obročke, ne pa take nalepke, da bodo kontaktirali proizvajalca in probali kaj zrihtat,...itd. Seveda jim še na misel ni prišlo, da bi takoj naročili drugo robo ali povrnili vsaj del denarja. Od prve reklamacije je pretekel že več kot 1 mesec, pa niso naredili še nič! Sami izgovori še naprej, kadarkoli pokličem! Poleg vsega pa hočejo vso krivdo zvaliti na monterja, kateri pa se je zelo trudil, to sem se prepričala na lastne oči.
Od zdaj naprej sem se odločila, da v avto in na avto ne bom dajala nobenih lepotnih dodatkov več! Sem raje brez njih! Če ni že tovarniška vgradnja, je boljša nikakršnja vgradnja kot vgradnja takega kiča! Zdaj vidim, da ga ni čez originala (govorim na splošno, ne samo o tistih obročkih). Za model e36 sicer niso obstajali taki obročki, ampak če se nekdo hvali, da se da pri njih dobit kovinske obročke, naj jih tudi zrihta, ne pa da potem dobavi kič robo.
Se opravičujem, če sem preveč naložila. To zgodbo sem napisala kot svarilo vsem, ki želite karkoli dodajati v avto. Da se ne boste nasrali tako, kot sem se jaz.
[Sporočilo uredil/a Tinkara na dan 06.01.2003 ob 12:44 GMT]