Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

vw freaky
Nov uporabnik

vw passat

Napisal/-a vw freaky Sr jun 23, 2004 4:07 pm

Imam passata 98 letnik in bi mu rad zamenjal in preoblikoval sprednjo masko in branik.Ali veste za kaksnega tunerja ki bi mi to zrihtal in da bi potem pridobil homologacijo?
Zanima me če kdo pozna alu felne Barracuda?Imam nagledan en model ampak cena mi ni poznana;mi lahko kdo kaj pomaga?[/b]

Uporabniški avatar
Tilen
Moderator foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a Tilen Sr jun 23, 2004 8:52 pm

Pozdravljen na forumu!

Takole je. Glede na to, da iščeš preoblikovalca maske in branika, iščeš nekoga, ki se ukvarja z stylingom (avtoličar,klepar...) in ne s tuningom (predlava motorja, podvozja...) Nekoga, ki ti bi preoblikoval plastiko in to homologiral je mislim, da samo Fazer (kranj). Lahko seveda kupiš že narejene izdelke in jih nato samo "natakneš", morebitne popravke pa lahko naredi klepar (tu še lahko dobiš homologacijo - prevri preen kupiš pri prodajalcu, beri: homo= najmanj 2×večja cena). Varianta pa je tudi, da se oglasiš pri kakšnemu izdelovalcu, predlovalcu (priporočam ti Ustyle - uporabi iskanje na forumu), ampak tu nisi deležen homologacije. Da se jo "naredit", če se znajdeš :idea:

Glede Barracude pa je tako, da jo prodajajo pri Reifen Ruhdorfer (Graz, in še drugod - preveri njihov sajt). Sicer so samo v Avstriji, iščejo pa lokacijo v SLO. Lahko pa povprašaš pri AluProfi-ju (uporabi iskanje), on ti zrihta vse :D Za cene pa pokliči v AUT (Elke Ruhdorfer - +43 316 24 37 24) ali pa že omenjenega AluP... Pričakuj pa ne ravo nizko ceno :) Se pa strinjam, da so na splošno ene najlepših in najbolj dodelanih felten.
Slika
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov