Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

stilk0
Novinec

Merkur

Napisal/-a stilk0 Pe jul 23, 2004 10:19 am

Gdo kej ve kšno firmo k uvaža stvari od Merkurja ?
s_t_i_l_ko

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky Pe jul 23, 2004 10:23 am

SlikaSlika

stilk0
Novinec

Napisal/-a stilk0 Pe jul 23, 2004 9:43 pm

še kšna druga firma k zastopa Merkur :?: :?:
Zadnjič spremenil stilk0, dne Po jul 26, 2004 2:59 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
s_t_i_l_ko

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky So jul 24, 2004 7:21 am

povpraši u a3m in fazerju... če se ne motim je merkur zastopan tud v autostyle katalogu :wink:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
habbich
Poznavalec foruma

Napisal/-a habbich Ne jul 25, 2004 1:44 am

Kaj pa je narobe s Procarom? Sej ti vse zrihta po najkrajsem moznem casu...

stilk0
Novinec

Napisal/-a stilk0 Ne jul 25, 2004 5:51 pm

I LOVE TO :pivo AND :vrum
Zadnjič spremenil stilk0, dne Po jul 26, 2004 2:58 pm, skupaj popravljeno 2 krat.
s_t_i_l_ko

Uporabniški avatar
Yagi-san
Poznavalec foruma

Napisal/-a Yagi-san Ne jul 25, 2004 9:53 pm

Sam jaz imam z Procar-om dobre izkušnje.Ko bom naslednjič kej kupoval, bom sigurno pri njih!Moje mnenje.Če si pa že tako želiš, se pa lahko zapelješ na izlet in greš direkt do firme!!

Uporabniški avatar
dejan84
Poznavalec foruma

Kraj: Cesta moj duma

Napisal/-a dejan84 Po jul 26, 2004 12:17 pm

Okram je napisal/-a::D

Ker hud prvi post!!!!! :lol:

BTW: Stilko, a nisi šou ti celga bodykita h fazerju delat? A si se premislu al kaj?
Zakaj vozniki hond v dežju vozijo tako hitro? Ker bežijo pred rjo :D

CST™Golfy
Moderator foruma

Napisal/-a CST™Golfy Po jul 26, 2004 1:48 pm

hahahaha :lol: fant potrpljenje :oops: :wink:

stilk0
Novinec

Napisal/-a stilk0 Po jul 26, 2004 2:52 pm

No no ni se treba nč razburjat... Prvo kot prvo glede letvic sva se menil da bojo pri vas v roku teden dni... ko sva se naslednič slišala
je sva teh teden dni podaljšala še v nasleden teden se pravi 14 dni ( glede pač na okoliščine da je ta firma iz druge države in je rok
dobave malo daljši... ) ko sva se pa slišala tretjič ... je bilo pa govora o tem da kot češ da so letvice 20 tisoč SIT in da je treba plača
t še prevoz in da kot češ vi od tega delate seb minus s tem... sam če jz prov neki zastopm trgovino če ti neki prodajaš in ponujaš in dela
š reklamo ni moj problem al date vi miljon tolarjev al pa 1 tolar za prevoz vi ste trgovina vi prodajate in vi se morte ment za prevoz da
bom pa jz čaku še enga da bova skupi vzela za 100 jurjov robe al pa da bom jz nabavu za tok robe pa da boste mel vi prevoz pokrit
pa da boste zadovolni ? nevem pol najboljš da daste take artikle k jih nemorte dubit v pravočasnem roku vn iz zaloge? ( moje mnenje pač)

No da nebom razglablu preveč na široko in na dolgo čist zadovoljen bi biu če bi mi že na začetku rekl da je tko pa tko ... ( 3. ko sem bil klican naslednjič, ste mi rekli, da ste naročili letvice ) ---> to pa nevem s kom si govoru zmano zihr ne
ker glih zarad tega se gre ker ta tedn mam pr fazerju avto in bi mi prov pršlo da bi še letvice mi gor zmonteru in pač da grem z vsem tem
pol na lpp zato se mi je tud tok mudil zarad teh letvic... No sej jz nism čist nč jezn sploh ne sam pošteno bi blo da bi mi situacijo že
na začetku povedal kakršna pač je in ne pluvam po nobenmu ki tudi ni moj namen!

Pa da vas nebo preveč motu moj post sm ga zbrisu... :wink:
LP pa brez zamere seveda :wink:
s_t_i_l_ko

stilk0
Novinec

Napisal/-a stilk0 Po jul 26, 2004 4:06 pm

No nevem gdo zdej kle obrača itak pa je zdej vseeno sam point je da se človeku razloži takoj pri čem je... Npr. Mislm da tud vm nebi blo preveč všeč če bi čaku na operacijo ala želodca,črevesja in bi vm dohtr prestavlu datum pa spet nov datum pa spet nov datum kaj to pomeni seveda izguba živcev in dodatno psihično obremenitev ... zdej to samo za primer vzemamo... ko smo pa že pri dohtrjih pa glih nimam veliko izbere kam se bom šou operirat al tuki al grem pa vn ker mi povzroči še dodatni napor + finančne stroške etc... tako je isto pri nas ko ni toliko konkurence je treba ostajat pri določenih firmah za določene stvari zato je pač toliko večji naval na določene trgovine in seveda s tem pride tudi odnos do strank... sej ena stranka nezadovoljna mn to pa ni spet taka stvar ane :D Glede dalinčka pa ni problema mam Sony Trinitrona bom že neki najdu na ekranu k mi je všeč tok izbirčen pa spet nism pa tud prilagodljiv sem ,sem konc koncev le človek :!: :wink:

LP pa veliko hitrih prodaj seveda :wink:
s_t_i_l_ko

Uporabniški avatar
idol plemenit
Novinec

Napisal/-a idol plemenit Po jul 26, 2004 4:30 pm

ok ok vse lepo in prav, smo namen tega fotuma NI BITI KREGALNI KOTIČEK!!
LP PA BREZ ZAMERE
men je dedek zmeri govoru:zrno na zrno pogača, kamen na kamen palača, guma na feltno-avto

stilk0
Novinec

Napisal/-a stilk0 Po jul 26, 2004 6:20 pm

Glede operacij pa nebi govorila se prebiu več v bolnici kolikor vi za volanom :wink: Glede zdravja sem že napol dohtr... 8)
s_t_i_l_ko

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Po jul 26, 2004 6:42 pm

no dohtorja dol mi visi... pogruntajta zakaj...

zaklepam za 3 dni :!:
SlikaSlika
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov