No no ni se treba nč razburjat... Prvo kot prvo glede letvic sva se menil da bojo pri vas v roku teden dni... ko sva se naslednič slišala
je sva teh teden dni podaljšala še v nasleden teden se pravi 14 dni ( glede pač na okoliščine da je ta firma iz druge države in je rok
dobave malo daljši... ) ko sva se pa slišala tretjič ... je bilo pa govora o tem da kot češ da so letvice 20 tisoč SIT in da je treba plača
t še prevoz in da kot češ vi od tega delate seb minus s tem... sam če jz prov neki zastopm trgovino če ti neki prodajaš in ponujaš in dela
š reklamo ni moj problem al date vi miljon tolarjev al pa 1 tolar za prevoz vi ste trgovina vi prodajate in vi se morte ment za prevoz da
bom pa jz čaku še enga da bova skupi vzela za 100 jurjov robe al pa da bom jz nabavu za tok robe pa da boste mel vi prevoz pokrit
pa da boste zadovolni ? nevem pol najboljš da daste take artikle k jih nemorte dubit v pravočasnem roku vn iz zaloge? ( moje mnenje pač)
No da nebom razglablu preveč na široko in na dolgo čist zadovoljen bi biu če bi mi že na začetku rekl da je tko pa tko ... ( 3. ko sem bil klican naslednjič, ste mi rekli, da ste naročili letvice ) ---> to pa nevem s kom si govoru zmano zihr ne
ker glih zarad tega se gre ker ta tedn mam pr fazerju avto in bi mi prov pršlo da bi še letvice mi gor zmonteru in pač da grem z vsem tem
pol na lpp zato se mi je tud tok mudil zarad teh letvic... No sej jz nism čist nč jezn sploh ne sam pošteno bi blo da bi mi situacijo že
na začetku povedal kakršna pač je in ne pluvam po nobenmu ki tudi ni moj namen!
Pa da vas nebo preveč motu moj post sm ga zbrisu...
LP pa brez zamere seveda