Pugi je napisal/-a:Ne, ne, to je čist vrei, lahko daš gor. Sicer ne bo glih napeta, ampak ne bo nič grdo zgledal... Je pa res, da za tako mero lepše pridejo 7.5..
INFINITI je napisal/-a:Guma bo malo balonasta ker je to skrajna cifra širine ki jo daš lahko na tako ozko feltno; torej vgradi gumo z trdimi trebuhom ala bridgestone potenza; drugače bo občutek na volanu postal nenatančen in boš imel občutek da se avto klati ter da je nenatančen
Lojzek je napisal/-a:INFINITI je napisal/-a:Guma bo malo balonasta ker je to skrajna cifra širine ki jo daš lahko na tako ozko feltno; torej vgradi gumo z trdimi trebuhom ala bridgestone potenza; drugače bo občutek na volanu postal nenatančen in boš imel občutek da se avto klati ter da je nenatančen
a to je mislu Pugi ko je reku da ne bo ravno napeta?
hmm, kaj pa goodyear eagle F1? a ma ta tud trdi trebuh?
Lojzek je napisal/-a:za vsak slučaj če bi že bila balonasta, bi kaj pomagalo če bi jo za nekaj desetink bara (2, 3) manj napumpal (hkrati pa še polnil z onim plinom da se obdrži)?
Airborne je napisal/-a:za ker avto to rabiš, ker jaz mam tut 5x100 pa et 35 7,5x17 pa razmišljam da bi dal še kak cm distančnike gor,pa se mi zdi da majo vglavnem VAG avti ta razmik: A3, Octavia, Leon ,TT, Golf... ti pa majo vsi še ful placa da guma ne gleda ven.
Lojzek je napisal/-a:ah rekel bi da imaš 215ja ja vem da je 1 cola 2,54 cm.
zdaj imam v glavnem 7x17 225/45/17 in so čisto poravnane. je pa res da je guma kljub temu da sem vzel priporočene eagle f1 GY malo balonasta, tako da če bi se še enkrat odločal bi se verjetno za 215.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov