Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
Perica
Stalni uporabnik

malenkosti pri cliotu 2

Napisal/-a Perica To jul 27, 2004 10:04 am

Zivjo!
ima mogoce kdo kaksno idejo, kaj vse bi se dalo se mal "popraviti" v notranjosti oziroma zunanjosti Cliota 2 ?! Zanimajo me predvsem kaksne malenkosti (ker nimam veliko denarja pa se litih felten nimam in se zato ne morm kej prevec s stylingom ukvarjat)! mam pa zlo lepe radkape :lol:

mam pa tud ze osvetljeno notranjost z rdecimi ledicami (prostor pri nogah in pod sedezi)!

a bi se dal slucajno anteno zamenjat (ta originalna je nenormalno dolga), pa kolk to stane?!

Bi zelo lepo prosu, ce zraven vasih predlogov napisete se priblizne cene (ce lahko)!!!

HVALA

Skratek
Novinec

Kraj: rogatec

Napisal/-a Skratek Ne avg 01, 2004 8:50 am

helllow! tole tamalo antenco dobiš zlo lepo če za 1200 sit. js sm jo lih v petek kupu in montiral gor pa zgleda zelo lepo sprejem je pa enak če ne če mal boljši kod pri navadni.
lahk to pa tud slikvo pošlem na mail če hočš sam mail napiš.

lp matej

Uporabniški avatar
Perica
Stalni uporabnik

Napisal/-a Perica Ne avg 01, 2004 9:22 am

Skratek je napisal/-a:helllow! tole tamalo antenco dobiš zlo lepo če za 1200 sit. js sm jo lih v petek kupu in montiral gor pa zgleda zelo lepo sprejem je pa enak če ne če mal boljši kod pri navadni.
lahk to pa tud slikvo pošlem na mail če hočš sam mail napiš.

lp matej

cav!
ja ce lahko mi jo prosim res poslji na: perica_car@email.si
kje si jo pa kupil?

HVALA

Uporabniški avatar
Perica
Stalni uporabnik

Napisal/-a Perica Ne avg 01, 2004 10:25 am

HVALA za sliko!
sam jest mam clio 2 in je antena spredaj na strehi, tako da tole nebi prevec lepo zgledalo! moja zgleda takole: http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=135119 (to ni moj avto, ampak slike mojega avtomobila nimam)!

Skratek
Novinec

Napisal/-a Skratek Ne avg 01, 2004 10:29 am

spredi tud full dobr zgleda. jo ma svak na takšnem cliotu kod si dal sliko. bom probu najdit slikco pa ti še tist pošlem.

lp matej

Skratek
Novinec

Napisal/-a Skratek Ne avg 01, 2004 10:54 am

poslal sm ti tud drugo slikco.
lp. matej
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov