Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
puh
Nov uporabnik

Kraj: Hrvatska

FELGE SU TU!!!

Napisal/-a puh Ne avg 29, 2004 3:02 pm

Pozdrav i hvala ekipi, posebno onima koji su reply-ali na moje postove i pomogli mi! Sa neizmjernom srečom, javljam vam da sam konačno kupio felge!!!!!!!!!!!!! I gume!!!!! Felge su OZ Record 16 ", gume GY Eagle F1 GSD3, kromirani ventili, sve kupio kod Furlana u Dobovi, sve mi namontirali i sve prošlo bez beda. Mislio sam da če me na našoj(HR) granici zajebavat ali nisu! Tip je samo mahnuo i ode ja!! Jedino me malo vaš carinik zajebavao, jer na formularu za povrat poreza nije bio potpis kraj žiga(greška gospođe Furlan!) ali uspio sam ga nagovoriti da mi ipak potvrdi. Ali bio je njezin potpis na računu koji je bio s formularom tak da mislim da me išao zajebavat bezveze, al nema veze sve 5, ja sretan, felge su krasne a i gume isto, drže super, osjeti se dosta razlika od ovih prije(neke Continental Premium contact univerzalke). Fotke če biti sutra ili preksutra! Ah da i backend je skoro kompletno debadged, ostavio sam samo laviča gore dok ne vidim kako če mi ovo ispasti. Maknuo sam natpis Peugeot i 206 CC ali ostali su mi neki mali tragovi, ljepilo skinuto,moram ispolirat pa ču vidjeti.Još jednom hvala svima!
Slijedeče kaj je u planu:
- spuštanje - opet Slovenija, Turnšek, (Slovenija moja dežela!!!) :D
- stražnji lonac sportski - to ču u HR raditi custom
- neki dobar back wing
.
.
.
dalje čemo vidjet, da li če biti para za kakve bumpere i pragove...(mislim da ove godine ne) :(

ah da, moram reči i to da je Slovenija stvarno jako lijepa, a posebno mi se sviđao prekrasan country road tamo oko Rogatca i Gorce, tamo sam se vozio koji 15-20-ak km kroz neka mala sela, polja, doline, lijepo uređene kuće i dvorišta, kravice pasu a sve okruženo velikim brdima s puno zelenila, prekrasan kraj, prava idila!

PeCi
Stalni uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a PeCi Ne avg 29, 2004 3:14 pm

lepo lepo, čakamo slike :-P

ti pa priporočam da si spravljaš vse papirje ki jih dobivaš zraven, ker prej ko slej boš tud na Hrvaškem mel homologacijo, sej veš EU bo rabla dnar :P
Zadnjič spremenil PeCi, dne Ne avg 29, 2004 3:16 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
red_mamba
Stalni uporabnik

Napisal/-a red_mamba Ne avg 29, 2004 3:16 pm

kdaj se bomo lahka pa nad slikami naslajali :?: :wink:

PeCi
Stalni uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a PeCi Ne avg 29, 2004 3:17 pm

red_mamba je napisal/-a:kdaj se bomo lahka pa nad slikami naslajali :?: :wink:

jutr al pa pojutršnim, sej je napiso :roll: :wink:

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Kraj: Velenje

Napisal/-a darkdog24 Ne avg 29, 2004 3:37 pm

E super daj slike da vidimo
UPOKOJENI STYLER (8 pokalov)Slika

Uporabniški avatar
RUFF RYDERS BROTHERS
Novinec

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a RUFF RYDERS BROTHERS Ne avg 29, 2004 3:51 pm

Puh! koliko su te koštale felge i gume ? -sa vračenim porezom!

Lp, RRB

darwin
Uporabnik

Napisal/-a darwin Ne avg 29, 2004 4:03 pm

RUFF RYDERS BROTHERS je napisal/-a:Puh! koliko su te koštale felge i gume ? -sa vračenim porezom!

Lp, RRB

Pogledaš, kok je cena felge, odbiješ davek pa maš. :?
Licet volare si in tergo aquilae volat.

Uporabniški avatar
puh
Nov uporabnik

Kraj: Hrvatska

Napisal/-a puh Ne avg 29, 2004 4:22 pm

felga 103,5 eur(cena bez poreza), guma 205/45/16 110 eur(bez poreza) + još nekaj za šarafe,ventile, porez još nisam podigao natrag ali ovak, znači ja sam sve skupa platio oko 1090 Eur, a dobit ču natrag oko 180 eura, pa sad računaj

RUFF RYDERS BROTHERS je napisal/-a:Puh! koliko su te koštale felge i gume ? -sa vračenim porezom!

Lp, RRB

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Re: FELGE SU TU!!!

Napisal/-a Nixxon To avg 31, 2004 10:41 am

puh je napisal/-a:Maknuo sam natpis Peugeot i 206 CC ali ostali su mi neki mali tragovi, ljepilo skinuto,moram ispolirat pa ču vidjeti.

Meni se je tudi poznalo, po poliranju in nekaj mesecih se ne vidi več.
Slika
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost