Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Calabash
Nov uporabnik

Stayling Audija A3

Napisal/-a Calabash To avg 31, 2004 2:14 pm

Zio!

Tole je druga tema ki jo pisem glede tega avta ... Zdej ko sem v Tuning oddelku napisal vprasanje o tem kako bi izboljsal moc motorja pa je treba se kle zato da bo avto se lep ane:-).

Trenutno se za barvo mojega prvega avta odlocam med Bisernato crno in Akoysko srebrno. Zelo se mi pa tudi dopade kksna kombinacija.

Tako da lahko predlagate nasledne stvari:

-Lepe kombinacije laka
-Nov avspuh (ena cev)
-Lite feltne (se premisljujem glede na to da jih itaq dubim zraven, samo se vedno premisljujem)

Kar se tice noptranjosti pa ne vem ali nej uzamem usnene crne sedeze al crne iz alkantare. Kaj predlagate?

Za feltne bi najbrz uzeu en model iz OZ Racing ponudbe...Ampak ali vec ali manj krakov? :/

Za avspuh pa em ... A je spljoh plac za kksn vecji avspuh na zadnem delu tm k pride vn?

Pa se to ... Avto bi zelel malo spustiti ... Torej novi fedri...Kaj svetujete? Koliko je sedaj avto nad tlemi? da bi lazje videl za koliko bi ga spustil...

To je pa nekako vse ... Vseh napotkov in nasvetov bom vesel saj po pravic sam nimam pojma o avto staylingu :P.

Thanks!

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a CupraR To avg 31, 2004 2:22 pm

Audiju vsaj men osebno bol paše črna lot srebrna barva. Gjede fedrov uzem eibache-idealni za VAg podvozje, bo pa cca 3oz 3,5 cm nižji avto. Glede izpuha: na dizlu itak ne bo kej učinka kar se zvoka tiče, bi mogu pa pogledat kok ma res lufta uzadaj ( ne vem na pamet). Feltne ne vem kakšne bodo serijske (kakšne si boš izbral), načeloma bi dal jst 17 oz 18 col gor in čim bolj odprte (recimo 5 krake). Zice bi rakš vtel alkantaro da se ti ne bo rit polet na usnje limala :lol:

zur2
Novinec

Napisal/-a zur2 To avg 31, 2004 2:48 pm

Crna barva pa ce se da ce se nimas crne zadne lucke, sedezi bi dal po sred al kantaro
ob stran pa usnje za nizanje so ti ze povedal pa feltne bi js dal vsej moje mnenje pol sprikle ( moje mnenje) :D MOji nasveti
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov