4Sale pravi:
Sliko si mislu tole, a ne:
Hmmm, tole je po moje to kar sem napisal pod drugo varijanto - ni rečeno, da je poliester, lahko je tudi pleh. Mogoče obstaja možnost, da je tole narejeno s tretjo varijanto (una naprava), samo zelo zelo dvomim.
Je pa problem tega golfa v tem, da pri nas ne bi naredil homologacije z njim, ker nikakor ne smejo gume gledat ven izpod blatnikov.
bravura pravi:
Enkrat sem zasledi na enemu homepageju od enega kleparja v Lj, ali okolici, da ima to napravo za širjenje blatnikov... ma če me ubiješ ne vem kaj za en je bil to...
PoLOdivjan pravi:
tkole to delajo angleži...
HaBBkE pravi:
Ja to napravo naj bi nekje sred februarja dobil FAZER v srednjih bitnjah, sam ti bo blatnike lahk ven zvlekla sam za ene 2,5cm tko da to je bolj to da ti guma ne drajsa ne pa tak extrem look... Drgač ti pa pri Fazeju lahk tud brez te naprave in brez štrihanja za kšen cm zbije ven blatnik...
Če boš pa hotu tak look met pa prvo pelji do kleparja avto ki ti tist zavihan del odreže, ti jih potem kokr se da ven zbije-nakrivi, poj pa ti iz poliestra obrobe nared pa jih okol blatnikov flikn,nalimi in vse skupi dej štrihat
xtreme_kadettek pravi:HaBBkE pravi:
Ja to napravo naj bi nekje sred februarja dobil FAZER v srednjih bitnjah, sam ti bo blatnike lahk ven zvlekla sam za ene 2,5cm tko da to je bolj to da ti guma ne drajsa ne pa tak extrem look... Drgač ti pa pri Fazeju lahk tud brez te naprave in brez štrihanja za kšen cm zbije ven blatnik...
Če boš pa hotu tak look met pa prvo pelji do kleparja avto ki ti tist zavihan del odreže, ti jih potem kokr se da ven zbije-nakrivi, poj pa ti iz poliestra obrobe nared pa jih okol blatnikov flikn,nalimi in vse skupi dej štrihat
cuj kje je ta clovek ki to dela??jst bi rabi ene 2cm ven potegne vzadi!!mas kako tel???dej prosim mi pisi na mail: bugi2hotmail.com
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov