anabolik je napisal/-a:naj mi en pleas napise link od kke net strani kjes je vse za styling (zunaj,, znotraj) + cene in da se da naročit!! tnx naprej
lenivec je napisal/-a:poršejček je napisal/-a:bi pa se jz svoje zelje povedu!a bi biu kdo tok prjazn pa mi mal svetvou kaj nrdit iz puntota, model00,(taprvi model 3v), kako sliko prlepu...uglaunm cim vec?
hvala
lp, porsejcek
ok vsako tele ma svoje vesel epravijo
jaz bi dal gt/sporting prage, spojler zadnji original, spredaj črne gt luči, zgladil bi odbijače, pa notranjost od GT (to mi tut nekak je cilj) to je vse kaj bi/bom dal na puntota ker je že v osnovi fuuul lepi
poršejček je napisal/-a:bi pa se jz svoje zelje povedu!a bi biu kdo tok prjazn pa mi mal svetvou kaj nrdit iz puntota, model00,(taprvi model 3v), kako sliko prlepu...uglaunm cim vec?
hvala
lp, porsejcek
FireSTORM je napisal/-a:lenivec je napisal/-a:poršejček je napisal/-a:bi pa se jz svoje zelje povedu!a bi biu kdo tok prjazn pa mi mal svetvou kaj nrdit iz puntota, model00,(taprvi model 3v), kako sliko prlepu...uglaunm cim vec?
hvala
lp, porsejcek
ok vsako tele ma svoje vesel epravijo
jaz bi dal gt/sporting prage, spojler zadnji original, spredaj črne gt luči, zgladil bi odbijače, pa notranjost od GT (to mi tut nekak je cilj) to je vse kaj bi/bom dal na puntota ker je že v osnovi fuuul lepi
opažam da nas je vedno več punto freaksonov, bi lahko drugo leto 2005 poleti se nekje dobili da se malo spoznamo in da pokažemo svoje "zverince"
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov