Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
Yagi-san
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Montaža belih merilnikov

Napisal/-a Yagi-san Pe sep 17, 2004 5:12 pm

Lep pozdrav!! Zanima me kje, kdo ali kako se montirajo bele podlage merilnikov. Namreč, naročil sem prijatelju, da mi jih pošlje iz Nizozemske, zdej se je pa pojavil problem, ker ne vem kam naj jih dam zmontirat.Prebral sem, da je to lahko zelo rizkantno početje, če ne znaš. Lahko odlomim merilnik, neki problemi so z vzmetjo, lahko da merilniki potem sploh ne delujejo ali pa kažejo napačno. Hvaležen bi bil vsakemu za nasvet ali pa predlog--hvala!!

Yagi-san

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe Pe sep 17, 2004 6:56 pm

ja zdj je odvins a bos ti to original stevce odperu al ne ? :) ce bos odperu se zna zgodit da naujo umerjeni pol vec in ti bojo mal lagal :P :)

Lp PiLLLe

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi So sep 18, 2004 12:20 am

Ni res. Bos se fukov, ne recem, ampak pazi, ce ne ves kaj delas, dej raj enmu, k je ze delov... Skor sigurn bos zlomu steklo... Stevci - zapomni si pozicijo v kateri so, ko odklopis kabel in jih potem daj nazaj tko kot so bli. Tukej nebi smel bit problemov. Pac ce niso vredu pa se enkrat nastavis... Res bodi pazljiv in ne hitet...
Slika

Uporabniški avatar
acid
Poznavalec foruma

Kraj: Vuzenica/MariboR

Napisal/-a acid So sep 18, 2004 9:53 am

Jaz sem sam menjaval belo podlago za števce na polotu nekaj mesecov nazaj, pa sem mislo da bo bolj zahtevno v malo več kot pol ure sem mel gotovo. Kot prvo je treba pazit na prednjo šipo konzole, da jo previdno vzameš ven moja je bla pritrjena z dvema vijakoma. Potem sem previdno vzel ven osrednjo konzolo, seveda sem prej odklopo računalnik. Potem pa sem prvo hoto samo čez preoblečt podlagce vendar mi nekako ni uspelo, tako da sem potem še tisto plastiko ki je čez original merilnike odstrano ter nato prelepo podlagce čez original števce, pazit sem mogo da sem potegnil podlago čez kazalce zato sem si tudi u sredini že prej naredil luknjo, ter dal plastiko na svojo mesto. :D Vsega skup sem mel za odtegnit 6 vijakov tistih zvezdastih.
*** VOLKSWAGEN GOLF MKV TSI GT 170PS ***

Uporabniški avatar
Yagi-san
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Yagi-san So sep 18, 2004 11:02 am

Hvala za obrazložitev (acid). Mislim, da pri Stilu ni tako enostavno. Mam enega znanca, ki dela na A3Glav-u in mislim, da bom kar njemu zaupal montažo.Hvala vsem za info. !

Yagi-san

CABRIO
Novinec

Kraj: LJUBLJANA

Napisal/-a CABRIO Ne sep 26, 2004 12:17 pm

Ali mogoče kdov ve kako se merilni kazalec pri števcih odtrani pri golfu III. :?:
Vse sem že razstavil ampak merilnikov pa ne morem ven dobiti. Ne vem ali
jih moreš na silo ven potegniti al kako. :?

Uporabniški avatar
acid
Poznavalec foruma

Napisal/-a acid Ne sep 26, 2004 12:29 pm

[quote="Yagi-san"]Hvala za obrazložitev (acid). Mislim, da pri Stilu ni tako enostavno. Mam enega znanca, ki dela na A3Glav-u in mislim, da bom kar njemu zaupal montažo.Hvala vsem za info. !

Ni zakaj :wink: drugače pa sem jaz tudi mislo da bo šlo težje to izvest. Bom se probal kje pozanimat kakšen je način pri stilotu

Uporabniški avatar
acid
Poznavalec foruma

Napisal/-a acid Ne sep 26, 2004 12:31 pm

CABRIO je napisal/-a:Ali mogoče kdov ve kako se merilni kazalec pri števcih odtrani pri golfu III. :?:
Vse sem že razstavil ampak merilnikov pa ne morem ven dobiti. Ne vem ali
jih moreš na silo ven potegniti al kako. :?

NE dajaj merilnikov ven kajti lahko jih ali zlomiš ker so izredno občutljivi ali pa tud se lahko zgodi da ti ne bodo pravilno več kazali hitrosti zato, kazalčke pusti noter pa podlagce lahko potegneš preko merilnikov samo si moreš pač u sredini zarisat dovolj vellik krog da jih lahko potegneš preko. Še prej pa je potrebno odstranit tisto plastiko ki prekriva original števce. :wink:
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost