ASenna je napisal/-a:zdele na k bo zima ga morš res nujno spustit, da boš namest komunale plužu :P
matcho je napisal/-a:Na tvojem mestu bi jaz razmišljal o M3 podvozju. Ali pa vsaj o kakem Eibachu. Sicer pa ti bojo najboljše povedali na BMW forumu.
Rjuhar je napisal/-a:Ma falus nimas kej falit. Jest mam Eibache na Merivi in mi zdej avto tko skace po cesti, ko mi z apexi nikol ni. Eibah je preprosto pretrd, da bi menjal samo fedre, ne da karkoli delas na amortizerjih. In zaradi te trdote amortizer ne more opravljat svojega dela oz ga namest 100% opravlja samo se kakih 60 %. To pa posledicno je v redu ne sploh. Ce das sam ajbahe nis nc naredu na stabilnosti avta, dokler nisi strsu amortizerjev.
matcho je napisal/-a: Sicer pa ti bojo najboljše povedali na BMW forumu.
_Jerry_ je napisal/-a:matcho je napisal/-a:Na tvojem mestu bi jaz razmišljal o M3 podvozju.
To je edina pametna besedaCe hoces bit frajer, moras colat, ali po domac' povedan: mau gnara -mau muske :P
_Jerry_ je napisal/-a:matcho je napisal/-a: Sicer pa ti bojo najboljše povedali na BMW forumu.
Na BMW forumu mu BOMO rekli, naj raje pusti tako, kot so dolocili inzenirji BMW![]()
Nekdo je en mesec nazaj spustil svojega E46, vceraj mi je pa ze tozil na PM, da slisi neke cudne zvoke iz podvozja... :P Zdaj mu je zal, da je karkoli spreminjal, ampak nekateri se morajo pac nauciti na svojih izkusnjah... Jaz nimam nic proti, opozorim pa vseeno
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost