f4676 je napisal/-a:Jaz imam podoben problem pa ne bom odpiral nove teme. Iz Nemčije sem pripeljal avto, ki je bil že takrat spuščen. To je bilo zapisano tudi v prometni. V slovenske papirje pa mi niso zapisali nič. Ali moram na homologacijo. Imam pa kopijo Fahzeugbriefa v kateri je zabeležena predelava.
f4676 je napisal/-a:Jaz imam podoben problem pa ne bom odpiral nove teme. Iz Nemčije sem pripeljal avto, ki je bil že takrat spuščen. To je bilo zapisano tudi v prometni. V slovenske papirje pa mi niso zapisali nič. Ali moram na homologacijo. Imam pa kopijo Fahzeugbriefa v kateri je zabeležena predelava.
Nixxon je napisal/-a:f4676 je napisal/-a:Jaz imam podoben problem pa ne bom odpiral nove teme. Iz Nemčije sem pripeljal avto, ki je bil že takrat spuščen. To je bilo zapisano tudi v prometni. V slovenske papirje pa mi niso zapisali nič. Ali moram na homologacijo. Imam pa kopijo Fahzeugbriefa v kateri je zabeležena predelava.
Mogoče pejt nazaj na LPP, al kje si avto prjavu in zahtevaj da je njihova napak da tega nimaš not vpisanega. Mogoče bojo popustil.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov