Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
dejvi
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Tuv certifikat za zadnji spojler-pomoč!

Napisal/-a dejvi To okt 19, 2004 3:58 pm

Zanima me, če obstaja na spletu kaka stran za izpis TUV papirjev za zadnji spojler. Rabim ga za A4, l.2003, S-line varianta, to je ta tamajčken na sliki:

Slika

Dobil bi ga po ugodni ceni, cca 30Ksit, vendar je brez Tuv, bi ga pa želel homolomo.
Če kdo kej ve o tem, sem zlo hvaležen.

Uporabniški avatar
Serđo™
Poznavalec foruma

Napisal/-a Serđo™ To okt 19, 2004 4:04 pm

ok, nova "pravila"

1) Takih strani ni. Če so, morš ponavadi imeti pass.

2) Dokler ne bo vsem vam potegnilo, da enkrat že fucking nehate morit za papirje po forumu, vam tudi homologacija s temi papirji ne bo ratal, ob tem mamo pa še tisti, ki dejansko imamo original papirje za kaj, probleme, ker se zdej vsak falus smatra za ponaredek. Zakaj? Ker se pomoje na vseh teh forumih (avtomobilizem.com, mobisux.com, honda forum, ....) ene 5 tem na dan odpre da kej bi pa ta tuv dobu da kdo bi mi pa za to tuv naredu.

3) Dejte se no mal v roke vzet, pa preberte stare poste pa nehite že enkrat srat s temi papirji po netu, ker bo samo še večje sranje na lpp-ju kot je že, manjka samo še, da dvignejo cene tko k so na RTI-ju, k pol bo pa itak mir, k ne bo mel noben denarja za homologacijo.

Pa upam da nism komu živc dvignu, samo se mi zdi že skrajno neumno, da vsak 3 pokec sprašuje za proklete papirje, brez da bi se sploh vprašal kakšne bi znale biti morebitne posledice... :roll:

Uporabniški avatar
dejvi
Uporabnik

Napisal/-a dejvi To okt 19, 2004 4:18 pm

:evil: dej se skuliri serđo, se da to tut lepš povedat. Sem iskal po forumu, pa purc kaj.
Dobro, ne da se ok. Sploh pa kaj se pa ti sekiraš, če maš vse original papirje. Itak da pr nas ni nobenga reda glede papirjev, zato pa je tko kot je.

Uporabniški avatar
Serđo™
Poznavalec foruma

Napisal/-a Serđo™ To okt 19, 2004 4:21 pm

ne....

fora je v tem

da tezijo tud za original papirje k so naenkrat kr neoriginal :evil:

in zato robantim.

lej

ce nimas stevilk na spojlerju, nimas sans, face it. Bos prej zadel na loteriji. Ce ti pa model kjer bos to dal delat (spojler) lahko cifre nekak odtisne, pol ti pa dejansko mogoce rata. Tko je pac zdej red na lpp-ju.

Uporabniški avatar
dejvi
Uporabnik

Napisal/-a dejvi To okt 19, 2004 4:47 pm

A tko je to. Eh pol je brezveze. Hvala, sm zvedu kar sm rabu.

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Napisal/-a lublancan To okt 19, 2004 4:51 pm

če boš kupu original ti bo audi brez problema poslou TUV
če je pa ponaredek pa legalno ne bo nč

sam neki, glede na to kako je spojler narjen, kje je lohk sploh napisana cifra???
k ponavad so cifre napisane tko da se ne vidjo, in morš od spodi pogledat...
to se pr tem spojlerju ne da
tko da če tole nalimaš gor in dobiš TUV za original, ne bi mogl preert
ali pač?

še zmeram pa lahko rečš da si kupu tako opremo in da je to originalno blo gor, dokazat ti ne morjo da ni res
podpis

Uporabniški avatar
Gyga
Uporabnik

Napisal/-a Gyga To okt 19, 2004 4:56 pm

dejvi: ...se da to tut lepš povedat...

se podpisem! :?
Malo para malo muzike!
Najboljši avto je novi avto!

Uporabniški avatar
habbich
Poznavalec foruma

Napisal/-a habbich To okt 19, 2004 5:04 pm

sej so ze podrazil na LPPju...Za komplet spojlerje in feltne, fedre... Hocejo nic manj ali vec kot faking 65K SIT(kolega su gor)... A SO BLESAVI??? Jest sem pa par mesecov nazaj homologiru za 10K SIT???

Pa za pedalke in volan+sedeze...35K SIT...NORCI!!

yogo
Novinec

Napisal/-a yogo To okt 19, 2004 5:07 pm

ma ni panike, tudi BREZ ŠTEVILK se da nardit...v KP seveda...v bistvu je dost da maš papirje, ker ti spojlerjev še pogledajo ne!!! Usaj meni jih niso, pa niso orginal spojlerji :P :P :P

Uporabniški avatar
vesolc
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a vesolc To okt 19, 2004 5:11 pm

habbich je napisal/-a:sej so ze podrazil na LPPju...Za komplet spojlerje in feltne, fedre... Hocejo nic manj ali vec kot faking 65K SIT(kolega su gor)... A SO BLESAVI??? Jest sem pa par mesecov nazaj homologiru za 10K SIT???

Slika Slika Slika pa sej niso normalni!!! pa kaj bojo dosegl s tem, da tok navijajo cene??? al nocjo tok predelanih avtou v sloveniji al pa je proracun LPPja tok u rdecih cifrah??!!

:/:o:/

Uporabniški avatar
black
Poznavalec foruma

Napisal/-a black To okt 19, 2004 5:16 pm

A kdo ve kolk sit je po tanovem za feltne homologirat :?: :?:
Jest grem jutr 8)

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe To okt 19, 2004 5:39 pm

Like i sad so many times before IDIOTIZAM VLADA!!!

Lp PiLLLe

p.s Think about that, you fucking morons!

Uporabniški avatar
Serđo™
Poznavalec foruma

Napisal/-a Serđo™ To okt 19, 2004 6:19 pm

habbich je napisal/-a:sej so ze podrazil na LPPju...Za komplet spojlerje in feltne, fedre... Hocejo nic manj ali vec kot faking 65K SIT(kolega su gor)... A SO BLESAVI??? Jest sem pa par mesecov nazaj homologiru za 10K SIT???

rti hoce za vsak kos 13k sit

zdej pa racunaj...:

- pragovi
- sprednji podaljsek
- zadnji podaljsek
- zadnji spojler
- feltne (+ gume upam :roll: )
- fedre
- temne sipe
- auspuh
- filter (?)
- reza na havbi
- ....

pa si prec preko 100k sit... :roll:

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Napisal/-a lublancan To okt 19, 2004 6:27 pm

po novem se bojo ponarejal homologacijski kartončki...
bo kazen manjša k pa če bi vse homologiru
podpis

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Kraj: Velenje

Napisal/-a darkdog24 To okt 19, 2004 6:27 pm

Pa ka si ti nor da greš tole plastičico homologirat,pa še nov auto maš? :roll: Auto je bil tak ko sm ga kupil.To je A4 s varijanta kot si reku in je v serijski opremi že bil gor.Mislim pa da se ti nebo noben vpiknu v tole malo zadevo na prtlažniku,ker je komaj da opazna.
Kaj pa oni vejop kaj je blo na autu serijsko,če nemorejo razločit serijske Opel Astre GSI s spojlerji in recimo Citroen VTS ki se zelo razlikuje od navadnega.Kaj naj ti potem rečem še?
UPOKOJENI STYLER (8 pokalov)Slika

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky To okt 19, 2004 6:28 pm

Original takle spojler nima tuva ker spada pod paket opreme. (kot si že sam napisal). tudi če ga kupiš na original servisu oz. dobavitelju ga ne boš dobil. tako kot ne obstaja tuv za tiste "wingse" na vratih (tiste ko so serijske gumaste in ravne). pa se jih da lepo posebaj naročiti.

Moj predlog: tega ne registrirati če pa ti kdo zateži lepo reči da si avto tak naročil. se ga da namreč (samo z spojlerčkom) :wink: :wink:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
dejvi
Uporabnik

Napisal/-a dejvi To okt 19, 2004 7:31 pm

Ma res so nori s temi cenami. Me kr glava boli, ko bom tole skup potegnu. Ja res je tko kot pravte, spojler je bil gor že z opremo, he, he :P . Hvala fantje
Drgač pa a mi lahko kdo mogoče pove, kje se lahko dajo montirat fedre (mislim da so firma H&N al neki tacga), da mi nevjo na LPP težil, da niso bili strokovno namontirani. A je dovolj dobro, če jih vgradijo na pooblaščenem servisu?

Lep pozdrav!

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky To okt 19, 2004 7:59 pm

dejvi je napisal/-a:Ma res so nori s temi cenami. Me kr glava boli, ko bom tole skup potegnu. Ja res je tko kot pravte, spojler je bil gor že z opremo, he, he :P . Hvala fantje
Drgač pa a mi lahko kdo mogoče pove, kje se lahko dajo montirat fedre (mislim da so firma H&N al neki tacga), da mi nevjo na LPP težil, da niso bili strokovno namontirani. A je dovolj dobro, če jih vgradijo na pooblaščenem servisu?

Lep pozdrav!

najbrž h&r.
ja uradni servis bi moral zadoščati. sam te bojo na suho oskubl. ne pozabt da je 1 mehnkarska ura cc. 8-10k, za fedre zamenjat pa rabiš cca. 2h (oz. pri novih a4-kah mal več ker je zadaj kar veselo za razstavljat da gre fedr sploh stran). spredaj imaš cca. 30min na amortizer dela.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Napisal/-a CupraR To okt 19, 2004 8:49 pm

Jp ne se sekirat, ni varjante da ti dokaže da nisi tak avto iz tovarne dobil. Če ne druzga mej en Audijev katalog v predalu :lol:
Serđo kva pizdiš a sm ti jst kriv če ne znaš tapravih papirjev narest :lol:

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Napisal/-a CupraR To okt 19, 2004 8:52 pm

black je napisal/-a:A kdo ve kolk sit je po tanovem za feltne homologirat :?: :?:
Jest grem jutr 8)

Dej sporoč kok boš plačal, me mal z firbca zanima.
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov