Need_Power pravi:
Čuj Monster.....moj kolega je kupil auspuh za jugiča pri Tertineku, zgleda pa približno tako kot npr. na kakih hroščih predelanih (z leve strani proti desni, tako da v bistvu od strani gledaš auspuh...nevem kak ti naj razložim, bom probo kako sliko najt da si približno predstavljaš). Mogoče pa si ga že videl kje v MB, tam nekje okoli tretje gimnazije včasih parkira.....živo rumen, full spuščen, 5 krake alu felne... no vglavnem on ga je tam kupo za 15 čukov.
Ajde
Yugovar pravi:
monster_d - a ti mogoce ves a GVX ma v armaturni tud obratomer?
Nekdo mi je na uho prinesel informacijo da imajo obratomer in "plavo" osvetlitev, kar se mi zdi pa cudno. Se nobenga original Y do sedaj nisem videl z obratomerjem in modro osvetlitvijo??!!
[Sporočilo uredil/a Yugovar na dan 08.02.2003 ob 12:52 GMT]
monster_d pravi:Need_Power pravi:
Čuj Monster.....moj kolega je kupil auspuh za jugiča pri Tertineku, zgleda pa približno tako kot npr. na kakih hroščih predelanih (z leve strani proti desni, tako da v bistvu od strani gledaš auspuh...nevem kak ti naj razložim, bom probo kako sliko najt da si približno predstavljaš). Mogoče pa si ga že videl kje v MB, tam nekje okoli tretje gimnazije včasih parkira.....živo rumen, full spuščen, 5 krake alu felne... no vglavnem on ga je tam kupo za 15 čukov.
Ajde
Mal je drago 15k za tisti zaviti kos pleha vrjetno isto mislima!!
Hvala vseeno!!!
Totega yugica od tvojga kolega pa sem ze videl!!!
Skoro stoprocenten!! Hodim na gradbeno v smetanovi tak da se dosti tam okoli sukam!!!
Pa sipe ma ful zatemnjene na crno!! ane
Lp monster_d
Yugovar pravi:
ej monster_d kje si pa ti spojlerje dubu?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov