Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

keown
Nov uporabnik

Mi bodo homologirali?

Napisal/-a keown To nov 02, 2004 6:57 pm

Pozdrav,

sem kupu feltne...in spredi mi strlijo vn 1-2cm prblizno (od blatnika)... neki sm slisu pravit od enga da mi zarad tega ne bodo niti homologirali... kaj je to res?

hvala,

lp

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a lublancan To nov 02, 2004 6:58 pm

če na vrhu štrlijo vp, pol ne boš naredu
podpis

keown
Nov uporabnik

Napisal/-a keown To nov 02, 2004 7:05 pm

in kaj naj zdej... kaj morm kupim se blatnik k bi pol to lepo pokrilo?

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Napisal/-a lublancan To nov 02, 2004 7:13 pm

lahko ti zazer z valjčkom poravna blatnik, tko ti pošir blatnik centi do dva
al pa plastični blatniki
podpis

Uporabniški avatar
FireSTORM
Poznavalec foruma

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a FireSTORM To nov 02, 2004 7:20 pm

poširi, pa je to to ;)

Uporabniški avatar
Biskvitek
Stalni uporabnik

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a Biskvitek To nov 02, 2004 9:52 pm

al pa feltne ožje kup...
Slika

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d To nov 02, 2004 11:39 pm

Prej bi studiral :roll:

Uporabniški avatar
Mare9mm
Uporabnik

Napisal/-a Mare9mm To nov 02, 2004 11:48 pm

Po mojem kleparsko/ličarsko širjenje al pa plastični blatniki, pa jih lohk pol dol daš. Al pa objavt temo "Prodam feltne" pod mali oglasi pa takoj za njo še "Kupim feltne" pa mal preštudirat kokšen ET/Offset rabš za svoj avto. Kake maš pa kej papirje za ta kolesa. :?

Fazer ti z unim valarčkom(če ga zdej že ma) lahko od znotraj mal poširi, ampak če res tok štrlijo, to ne bo pomagal. :roll:
...ampak to je samo moje mnenje.
Slika

Uporabniški avatar
MSrougeZX
Novinec

Kraj: Lendava

Napisal/-a MSrougeZX Sr nov 03, 2004 1:17 am

ziher gre za P206...ponavadi takim štrli prednja felga
Laguna coupe 2.0 dci 2013
C4 Cactus Shine 1.2T 110 2018

kakyman
Nov uporabnik

Napisal/-a kakyman Sr nov 03, 2004 3:59 am

kup plastiko (cca 5k sit) nared homo pol jih pa fu*** dol, pa CIAO!

Uporabniški avatar
Flok1234
Nov uporabnik

Napisal/-a Flok1234 Sr nov 03, 2004 6:17 am

... pa vsakič, ko te bo policaj ustavu, bodo verjetno p.......e!

touran
Novinec

Kraj: ljubljana

Napisal/-a touran Sr nov 03, 2004 12:21 pm

v astri jami kupiš gumo v L profilu kot jo imajo avtobusi okoli blatnikov

keown
Nov uporabnik

Napisal/-a keown Sr nov 03, 2004 11:28 pm

jah ne... kupim plastiko in pol dol :D sm ze studiru za to :) ceprou da bi se izognu kepsom bi blo dobro širit... samo ne vem, ku bi to zgledalo... verjetno ne bi blo neke razlike a? bom pr enmu frendu pogledu k mislim da je lih tko širu, in ja.... gre za p206 :evil:

Andy
Poznavalec foruma

Kraj: sLOVEnija

Re: Mi bodo homologirali?

Napisal/-a Andy Sr nov 03, 2004 11:58 pm

keown je napisal/-a:Pozdrav,

sem kupu feltne...in spredi mi strlijo vn 1-2cm prblizno (od blatnika)... neki sm slisu pravit od enga da mi zarad tega ne bodo niti homologirali... kaj je to res?

hvala,

lp

Homo ne boš naredu, če ti vn gledajo!
Nič ne bo s tem da daš plastiko gor in homologiraš pol pa plastiko dol, zato ker ti obrobe vpišejo v kartonček!
Sem mel sam podobne težave ker mi je gledla feltna z guma za 1 cm ven spredi pa raj nism vzel feltn!
Edin širjenje ti pride v poštev to pa dvomim da se ti splača.
lp

keown
Nov uporabnik

Napisal/-a keown Pe nov 05, 2004 12:50 am

ta stvar me zacenja res skrbet! danes sm se sou malo pozanimat kako bi jst to najleps resu - sm bil pr kleparju in tip je reku da takega dela se niso nikoli delali???!!! ok, pol se je zacelo kako bi lahko to napravli... ja neki se je govorilo ku bi lahko zvivali, pol barvali, dali kasno prirobnico...skratka full kesa bi slo za nek rezultat k ne se ne ve kako bi zgledalo! ok, pol me poslje v eno trgovino v italijo kjer naj bi se folk spoznal! grem tja, povem problem...in nc...mi recejo da so zihr krivi feltni, da niso pravi za pezoja, in naj se grem tja, k unmu kjer sm feltne kupu, zmenit. Ma meni se mi zdi cudno no, ce ne bi bli pravi pol niti gor ne bi sli, al ne vem no? zdej nc, morm pocakat do pondelka... ma pišuka ne, imam jst zmeri sreco :cry:

heeeelpppp

Uporabniški avatar
hitri in drzni
Novinec

Kraj: ljubljana/ViČ

Napisal/-a hitri in drzni Pe nov 05, 2004 10:49 am

keown dont cry, pejd v trgovino kjer si jih kupu pa jih probi zamenjat al pa vprasat za kaksen nasvet ,sam ce ne bo slo nc od tega bo zelo velik problem kr sigurn niso stale mal dnarja ,sej bi ti jih mogl zamenat sam ce mas racun
Vse kar je zenskega spola,rcunalnistvo in AVTOMOBILI

kakyman
Nov uporabnik

Re: Mi bodo homologirali?

Napisal/-a kakyman Pe nov 05, 2004 2:41 pm

Andy je napisal/-a:
keown je napisal/-a:Pozdrav,

hvala,

lp

Homo ne boš naredu, če ti vn gledajo!
Nič ne bo s tem da daš plastiko gor in homologiraš pol pa plastiko dol, zato ker ti obrobe vpišejo v kartonček!
Sem mel sam podobne težave ker mi je gledla feltna z guma za 1 cm ven spredi pa raj nism vzel feltn!
Edin širjenje ti pride v poštev to pa dvomim da se ti splača.
lp

GLEJ...!

Jst sm mel isti ampak res POPOLNOMA isti problem. Mam hondo civic letnik 99'. Po homo kartončku je največja dovoljena pnevmatik 185/60/14. Sm kupu lite feltne 15 col OZ VELA in gume GY Eagle F1... No zdej pa gremo na atest......... Gume imajo rob za zaščito pred robniki (verjetno poznaš pa tud če ne nima veze). Se prpelem na RTI v mariboru, tip pregleda papirje VSE KUL, pregleda številko(e) šasije VSE KUL, pa pridemo do gum, pa reče: (citiram) hm....tole pa ne bo vredu. Sm mu reku, ja kako da ne, če pa vsi papirji pa vse štima tako kot more. Pa da merilo na gumo, pa reče: no, tule ne sme biti čisto nič odmika oz prostora med gumo in blatnikom, ko je merilo oz. po njegovo povedano, šablona gor. In jaz njemu ja kaj naj zdej pa on men ja nč...... NO fajn!!!!! In pol mi reče model, vi kr pejte pa kupte plastične obrobe jih dejte gor in je reku da prou fajn zgleda (JA, ČE VERJAMEŠ!!!!!) pa pridte nazaj (IN SEVEDA ŠE ENKRAT PLAČAJTE!!!!!!!) in bo vse ok.... In pol jst to kupim f****m to na avto, se spet prijavim (IN ČAKAM 14 DNI KO i**** DA PRIDEM SPET NA VRSTO....) in grem znova na RTI. Pride ta isti model ven samo pogleda avto (sploh ni vzel merila) in reče: no vidiš zdej je pa OK, pa prou lepo pride (JA SEVEDA!!!!), poslika avto in mi reče da naj pridem čez eno uro nazaj in da bom dobu kartonček. IN TO SE JE RES TUDI ZGODILO...!

ZDEJ PA TISTO GLAVNO:
KO SEM ODPRU HOMO KARTONČEK PIŠE TAM POD:

opis spremembe ali predelave vozila:
dodatno dovoljene pnevmatike 195/50 R15 78T, tako da NE PIŠE NIČ DRUGEGA, SPLOH PA NE NOBENIH BLATNIKOV, ROBOV, ........

sej sm ti reku: kup plastiko, pejt tja, zrihti pol pa.......................SAJ VEŠ!!!

LP! Grega!

kakyman
Nov uporabnik

Napisal/-a kakyman Pe nov 05, 2004 2:43 pm

aja pa še to...
noben policaj ti ne bo težil, ker če maš to not napisan na tehničnem ne bo problem, ker maš dovoljeno (vsaj jst nism mel nobene štale glede tega), če pa maš tehničnega narjenga, se pa itak policaj lahk sam j***, ker je vozilo tehnično brezhibno, verjemi!

Uporabniški avatar
vepar
Poznavalec foruma

Kraj: nou mejst

Napisal/-a vepar Pe nov 05, 2004 8:16 pm

ahm kaj pa če te sred noči na izrednga pošle?? boš pol tam obrobe gor montirov?

sm res jst mam tud podobn problem--men pa 0.5 cm vn gledajo.
a lohk policaj reče da to ni dobr? se skor nč ne vid.

pa še neki--kolk je razlike na 16col 7j feltni če dam gor gumo 195 ali 205 ? je 205 dost širša? ma kdo izkušnje s tem?

Uporabniški avatar
simko1
Novinec

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a simko1 Pe nov 05, 2004 8:55 pm

Saj ce ti guma ne drsa po blatniko je ta plastika resitev za homologacijo.Poznam enega ki je tako naredil pa je slo.Res pa je da je tisto plastiko pol dal dol,pa mu niso tezili ne policisti in ne na tehnicnem
Res pa je da Fazer posiri blatnik ne da bi ga bilo treba barvat,izgled pa ni slab.Jaz ne vem kako bi to izgledalo na tvojem avtu,pac malo je taka izboklina.
Res pa je da je vse odvisno od pleha,koliko lahko posiri,men je reko da do 2cm ni problem.Probas lahko,vendar prej dobro premisli.To bi te stalo 12 tisocakov
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov