Tak kot z vsakim drugim avtom Amaturko lahko prebarvas, ali jo preobleces v usnje, tapete na vratih preobleces ali samo dolocene dele, preobleces sedeze, alu na pod, podloge stevca zamenjas itd
Zadnjič spremenil monster_d, dne Ne nov 14, 2004 7:11 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
ma ti kr lepo use stock pusti, daj not en hud volanček, pa prestavno ročko, žarnice v števcu zamenjaj z rdešimi led diodami + ko boš mel dnar vrži not še en školjkast sedež all rally varjanta...pa si zmagal
Jaz mam rajsi normalno udobno notranjost kot pa neko sportno. lepo enakobarvno osvetlitev vsepovsod pa usnje na zice pa tapete iz skaja naprimer pa poceni prides skos. Al pa vse iz skaja nardis, tudi sedeze pa si spet bolj poceni skos prisel
človječe improviziraj in ne kopiraj kaj majo drugi... nared nekaj svojga po svojem okuso... recimo usnje, spreji, nove tapete, novi števci pa kaj jaz vem kaj še malo search search search itd itd pa bo rezultat poznan... potem pa še sam realizacija...
aham neki takega mam ja =)) ssamo mi zaenkrat ni za neki zunanji styling ker je premal keša em odznotraj em zanima pa če am keri kko fotko od kke tke prerihtane honde =)
we, all like cars but all in our special waysil.si