ke si folk vse nebo zmislo

toti polak ki neki v cerkvi dela, je začel dela ta SLR po 1:18 modelu, pol leta preden kak je sploh ta mercedes na trg prisu.
HORSE je napisal/-a: Baje pa da je bil narejen do takih potankosti, da so mercedesovvi rekli, da če bo njihov izdelek tako dobro narejen, da bodo ponosni...
mistervegas je napisal/-a:have you ever seen sth. like this before ???
mistervegas je napisal/-a:HORSE je napisal/-a: Baje pa da je bil narejen do takih potankosti, da so mercedesovvi rekli, da če bo njihov izdelek tako dobro narejen, da bodo ponosni...
se čudo se nebi,
"When you want a car that isn't yet in production, build it yourself...That's what I always say!
podlaga SLRa je bil W126c 500SEC
HORSE je napisal/-a:Samo tole ni ta, ki ga jst mislim... Tis tipček je mel prav konkretno delavnico. Škoda da sem zgubil link...
Biskvitek je napisal/-a:hehe tole nej bi bla kopija SLR-a do potankostial pa če je osnova od SLK ja ki je dosit krajši kot SLR. Pravi slr ima dosti daljšo havbo pa še odpira se mu naprej ne pa nazaj.... tega kao SLR-a in tapravga se da ločit na pogled... no sam voljo pa ma
Pugi = @ je napisal/-a:Biskvitek je napisal/-a:hehe tole nej bi bla kopija SLR-a do potankostial pa če je osnova od SLK ja ki je dosit krajši kot SLR. Pravi slr ima dosti daljšo havbo pa še odpira se mu naprej ne pa nazaj.... tega kao SLR-a in tapravga se da ločit na pogled... no sam voljo pa ma
Ta je narejen po studiji in je men lepsi, ker je krajsi... Un je tak prevec dolg, pa premejhna kabina...
maky je napisal/-a:mistervegas je napisal/-a:have you ever seen sth. like this before ???
že ene 8x samo na temu forumu. nazadnje pred kake pol leta.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost