Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Toniranje stekl (dobr beri predn pises)

Napisal/-a Nu-NRG Če nov 25, 2004 11:21 pm

Naredu sem search, prebral FAQ!
Najdu sem nekaj koristnih napotkov. Potem se vsedem v avto odpeljem do Srediske Ulice 4 (en designs neki ..) Tm se mal pozanimam okoli temenjenja .. in seveda jaz sem si zadal da bi imel "spegu" folije. Tm so mi lepo razlozil, da mi oni lahko dajo gor, samo ne dobim HomoLomo. Ces da je to povsod tako. Zdej pa.. a je res tko .. ali pac ma kksna druga firma kej istega?

LP, Klemen
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

Uporabniški avatar
Skull23
Poznavalec foruma

Kraj: Kolomban

Napisal/-a Skull23 Če nov 25, 2004 11:27 pm

Res je. Uzemi kar črno ;)

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Napisal/-a Nu-NRG Če nov 25, 2004 11:31 pm

Skull23 je napisal/-a:Res je. Uzemi kar črno ;)

Sicer ta tle ma zeleno pa crno .. sm razmislu tudi o modri .. ce bi sploh skupaj padlo :)

Uporabniški avatar
ga-ma
Novinec

Napisal/-a ga-ma Če nov 25, 2004 11:50 pm

pri kompareju mas eno zeleno k je mal refleksna in zgleda pod dolocenim kotom k spegu, jih mam jz na svojem avtu. ;)

Uporabniški avatar
fUATPANZa
Novinec

Kraj: Ptuj

Napisal/-a fUATPANZa Pe nov 26, 2004 12:12 am

Jaz mam špegl folijo (na zadnjih šipe), kjer je max dovoljena zatemnitev. Delal sem pri Llumarku (Brunšvik, blizu Maribora) in sem uspešno naredil HL.

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Napisal/-a Nu-NRG Pe nov 26, 2004 12:22 am

Mah to je bad .. ker jaz bi to imet na vseh stranski shipcah .. ocitno bom mogu bit zadovoljen z crno .. kdo pa bi kej modro mel?

Lp, Klemen

Uporabniški avatar
Skull23
Poznavalec foruma

Napisal/-a Skull23 Pe nov 26, 2004 1:07 pm

Makyja uprašaj, ona ima modro.

CST™Golfy
Moderator foruma

Napisal/-a CST™Golfy Pe nov 26, 2004 1:16 pm

Skull23 je napisal/-a:Makyja uprašaj, ona ima modro.

če je ona jo bom pa kr začel osvajat :P

sorry za offtopic

jurcek
Nov uporabnik

Napisal/-a jurcek Pe nov 26, 2004 7:31 pm

Fantje (in, jasno, tudi dekleta), ki imate folije na šipah!

Koliko drobcev prahu, ki od zunaj izgledajo kot drobne svetle pikice - mehurčki (tisti, ki jih imate, boste že vedeli o čem govorim), ste pripravljeni tolerirat (recimo na kvadratni decimeter ali pa na eno šipo) in koliko je za vas nedopustno in zahtevate, da se folija nalepi še enkrat?

Zanima me, ker mi je en poznan mojster (ki ga ŠE ne bom imenoval, dokler mi ne reče, da ne bo popravil) za folije na vseh šipah zalimal nenormalno veliko prahu (do 10 pikic na kvadratni decimeter!!!).

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko So nov 27, 2004 4:38 am

Da se še jaz oglasim..... kok so te folije pol rečmo obstojne ne kake rise in pa ostre predmete? Nisem lih pri najbol pazljivih..... in hitr se zgodi da kje kaj pošobam..... Je trpežna al ne? Rečmo da z nohtom probaš ris nardit se vid? Al pa cigaret poleg prisloniš?
Kaj pa rečmo pri zavarovanju šip? Če jo zlomaš dobiš sam šipo ali je tudi u ceno še pol všteto da ti jo na novo obleče s folijo? vse to so dejstva zakaj jaz ne dam temnit šip :)
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
Katrca
Uporabnik

Napisal/-a Katrca So nov 27, 2004 7:57 am

Lisko: če imaš temne šipe, moraš pač malo bolj pazit kot običajno. Zgleda pa noro če imaš kakšno dobro barvo avtomobila ;) :twisted:

Ko sem bil pri kompare, sem videl da imajo vse mogoče veste folij. Če je nimajo na zalogi take kot si šeliš ti, jo pač naročijo ;)

Sem pa videl da imajo tudi zeleno, rdečo, rumeno, modro,... folijo, tko da vsak najde nekaj zasa ;)

Meni so naredili 1A, tko da jih priporočam tudi drugim ;)

Šegu folije ne smeš imeti nalimane na sprednjih vratih (leno,desno) in na zadnji šipi.
Sem videl enega rdečega golfa ki je imeu samo na zadnjih stranskih šipah špegu folijo in ni bilo najlepše

lanzar
Nov uporabnik

Napisal/-a lanzar So nov 27, 2004 9:04 am

Jaz imam špegu folijo nareleno pri lummark spredaj in zadaj pa imam homo. Seveda ni čisti špegu ampak pol špegu. Lahko tudi tip folije povem.

lp
Lanzarhack@yahoo.co.uk

Še mal pa bomo vse znal!!!

Uporabniški avatar
Katrca
Uporabnik

Napisal/-a Katrca So nov 27, 2004 9:18 am

dj raje kakšno fotko gor, da bomo vidl kako to zgleda ;)

Uporabniški avatar
vepar
Poznavalec foruma

Kraj: nou mejst

Napisal/-a vepar So nov 27, 2004 9:25 am

jurcek je napisal/-a:Fantje (in, jasno, tudi dekleta), ki imate folije na šipah!

Koliko drobcev prahu, ki od zunaj izgledajo kot drobne svetle pikice - mehurčki (tisti, ki jih imate, boste že vedeli o čem govorim), ste pripravljeni tolerirat (recimo na kvadratni decimeter ali pa na eno šipo) in koliko je za vas nedopustno in zahtevate, da se folija nalepi še enkrat?

Zanima me, ker mi je en poznan mojster (ki ga ŠE ne bom imenoval, dokler mi ne reče, da ne bo popravil) za folije na vseh šipah zalimal nenormalno veliko prahu (do 10 pikic na kvadratni decimeter!!!).

jst sm jih mel zatemnjene na suzukiju, pa ni blo not nč mehurčkov. in jih tud nebi hotu gledat.
delal je pa lumark (maribor) če je folija prav položena, nesme bit mehurčkov.

Uporabniški avatar
Katrca
Uporabnik

Napisal/-a Katrca So nov 27, 2004 10:21 am

pri meni tut ni nobenih mehurčkov :roll:

Alien^DJ
Nov uporabnik

Napisal/-a Alien^DJ So nov 27, 2004 10:24 am

Jaz mislim da je doloceno kolko % je lahko okno potemnjeno.

Lp Alien^DJ

Uporabniški avatar
acid
Poznavalec foruma

Kraj: Vuzenica/MariboR

Napisal/-a acid So nov 27, 2004 11:11 am

Alien^DJ je napisal/-a:Jaz mislim da je doloceno kolko % je lahko okno potemnjeno.

Lp Alien^DJ

Tisto je itak zakonsko določeno kolko je lahko max spredaj pa kolko zadaj ane, samo to je zdej offtopic mi se menimo o mehurčkih ane. :P
*** VOLKSWAGEN GOLF MKV TSI GT 170PS ***

Andy
Poznavalec foruma

Kraj: sLOVEnija

Napisal/-a Andy So nov 27, 2004 11:34 am

jurcek je napisal/-a:Fantje (in, jasno, tudi dekleta), ki imate folije na šipah!

Jah js sm dal pr Lešniku, pa mam tud na zadnji šipi mehurčke,sm ga klicu in je reku da bo zginal, sam da pozimi dlje cajta rabi ker je mrzlo in se folja ne prime tok dobr...
Glede pikic...jst jih mam tud pa ka nej...

Uporabniški avatar
Skull23
Poznavalec foruma

Napisal/-a Skull23 So nov 27, 2004 12:13 pm

Mehurčke smo meli vsi, samo zginejo po določenem cajtu. Tisto pa ni prah ampak zrak. Pred kolkim cajtom so ti to naredili?

jurcek
Nov uporabnik

Napisal/-a jurcek So nov 27, 2004 6:19 pm

To so že moje druge folije. Prve niso imele niti enega zračnega mehurčka in niti enega koščka prahu, tako da vem kako bi folija morala izgledat.

Najprej so bile folije polne vodnih mehurjev, ki vedno izginejo. Tudi nekaj malih zračnih mehurčkov je bilo. Ostale pa so male pikice, v katerih se vidi drobce. Če greš čez mehurček z nohtom, se tudi čuti, da je nekaj notri!
Folije so bile lepljene pred mesecem in pol. Prve pa sredi poletja. Mislim, da je tu razlika. Sedaj je imel tip prižgano peč z ventilatorjem in je prah lahko veselo frčal okrog...
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov