Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
ahiM
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Odpadi - Fiat

Napisal/-a ahiM Po nov 29, 2004 1:06 pm

Ce bi bil kdo tok car pa bi napisu, kje v Sloveniji (najraje Ljubljana z okolico) se nahaja kaksen avtoodpad, kjer bi se dobilo dele za Fiat-ove avtomobile.

Recimo, ce je kdo ze kej iskal, kupoval...

Natancneje, iscem sredinsko konzolo, "ta podalsano", za Fiat Punto (tip 176 oz. letnik 95), kot jo ima, mislim da, 85 in naprej... Pa kaksne meglenke, sedeze itd...

Fotka konzolce:
Slika
Slika[/img]
SlikaSlika

Uporabniški avatar
hitri in drzni
Novinec

Kraj: ljubljana/ViČ

Napisal/-a hitri in drzni Po nov 29, 2004 2:43 pm

Hm zelo cisto in zrihtano je tole

Slika

pa brez zamere :P
Vse kar je zenskega spola,rcunalnistvo in AVTOMOBILI

Uporabniški avatar
ahiM
Stalni uporabnik

Napisal/-a ahiM To nov 30, 2004 10:57 pm

lenivec: Ah, dejnomir, ne mi govort da se ne dobi :roll:. Ce si jo ti dubu, jo bom jest tud, prmejdus da res :cool:. Zihr je kaksna konzolca prezivela totalko. In zihr mas ti tud kaksno telefonsko al pa naslov se od takrat ko si sam iskal. No:?:
Aja, pa obicnih zicev ne rabm, ker jih ze mam - js hocm sportske, od coupeja al pa barchette recimo.

hitri in drzni: Kaj zaboga bi pa ti rd povedu s tvojim postom (razen da smetis tukile po temi)? Fotka služi kot primer za boljšo predstavo, za kaj (poleg drugega) se gre v debati :idea:. Pa ne rečem če bi bla res svinjarija ;)...
SlikaSlika

Uporabniški avatar
ahiM
Stalni uporabnik

Napisal/-a ahiM To nov 30, 2004 11:14 pm

Hvala. Drgac pa bodi brez strahu, se bom ze znajdu. Sej mamo telefone dandanes. Pa kaksna veza se tud najde sem in tja...
A mi bos zaracunu avtorske pravice, ce te vprasam, po kaksnem postopku si pobarval svojo armaturko? Lahko na PM da ne bova smetila po topicu.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d To nov 30, 2004 11:15 pm

Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov