Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
Templar
Poznavalec foruma

Kraj: Savinjska regija

Pokrovi za platišča

Napisal/-a Templar Po nov 29, 2004 6:12 pm

Ker se nismo odločli met zimskih gum na alu pltiščih smo jih dal na jeklena. Ker so originalni plastični pokrovi 11.000 PO KOSU se za njih nisem odloču. Zato sprašujem kje bi se dalo plastične radkape da še nekak zgledajo oz kje imajo največjo izbiro.

Povsod kjer sem bil so imeli samo en model.(razne bencinske, avto plus, interspar, baumax,...)

Pa ne ne mislim jih snet s katerega drugega avta na parkirišču! :roll:
Če lahko bereš tole si preblizu! Drži varnostno razdaljo!

s_mande
Stalni uporabnik

Kraj: Koroska

Napisal/-a s_mande Po nov 29, 2004 6:25 pm

Pozdravljen!
Kaksen avto pa vozis??? Poglej malo v SALAMONOVEM OGLASNIKU!!! Prav da jih nebos snel,naj se vsak postavi v kozo,kako bi tebi bilo ce bi ti jih kdo snel!!!Poglej kje v Avstriji,Italiji na kaksnem odpadu!!!NISEM JOVANOVIC imam pa prijatelja ki se ukvarja predvsem z prodajo novih ali rabljenih platisc,gum,pa mogoce ima on kaj taksnega!!! :lol: :lol: :lol:
Lep pozdra pa srecno pot!!!

Uporabniški avatar
RR
Stalni uporabnik

Napisal/-a RR Po nov 29, 2004 6:33 pm

s_mande je napisal/-a:Pozdravljen!
Kaksen avto pa vozis??? Poglej malo v SALAMONOVEM OGLASNIKU!!! Prav da jih nebos snel,naj se vsak postavi v kozo,kako bi tebi bilo ce bi ti jih kdo snel!!!Poglej kje v Avstriji,Italiji na kaksnem odpadu!!!NISEM JOVANOVIC imam pa prijatelja ki se ukvarja predvsem z prodajo novih ali rabljenih platisc,gum,pa mogoce ima on kaj taksnega!!! :lol: :lol: :lol:
Lep pozdra pa srecno pot!!!

A res, bi se dal dobit za Preludo kaka lita platišča, 17col, pa da niso vse podrsane, al pa bile ravnane že n-krat???? ;)
Lp

s_mande
Stalni uporabnik

Kraj: Koroska

Napisal/-a s_mande Po nov 29, 2004 6:48 pm

Ja mislim,da bi se kaj najdlo,mogoce ne zdaj,prej spomladi!!!Saj ves ni sezona zdaj!!!Lahko ti posljem telefonsko od prijatelja!!!Zdaj je aktualno jekleno platisce+zimska guma!!!

Telefonsko dobis po PM!!!

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a CockroaC Po nov 29, 2004 7:42 pm

Naj povem še enrat .... če imaš alu paltišča NE SMEŠ dat gor radkap ko imaš zimse guume gor ... ker to je znak da te doma čakajo litke lepo na toplem ... taka so rpavila ... se si jih nisem jaz zmislo :D
Slika

Uporabniški avatar
Dariooo
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Dariooo Po nov 29, 2004 7:49 pm

CockroaC je napisal/-a:Naj povem še enrat .... če imaš alu paltišča NE SMEŠ dat gor radkap ko imaš zimse guume gor ... ker to je znak da te doma čakajo litke lepo na toplem ... taka so rpavila ... se si jih nisem jaz zmislo :D

caki caki....torej ti pozimi ko das jeklene feltne gor...ce mas poleti alu feltne...pozimi ne smes imet jeklenih gor s pokorvi??...al kaj? ;)

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a CockroaC Po nov 29, 2004 8:01 pm

Točno tak je to .... to pa že ja vsi vejo ...
Slika

Uporabniški avatar
Dariooo
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Dariooo Po nov 29, 2004 8:03 pm

CockroaC je napisal/-a:Točno tak je to .... to pa že ja vsi vejo ...

aaa...js tega pa nism vedu.....saj pri nas na primorskem niti niso obvezne zimske gume...tko da nimam s tem izkusnje ....no..vseeno...hvala za informacijo ;)

Uporabniški avatar
Templar
Poznavalec foruma

Kraj: Savinjska regija

Napisal/-a Templar Po nov 29, 2004 9:16 pm

Toliko o kvaliteti odgovorov res hvala.... :?

Od 7 je bil samo en kolikortoliko resen....
Če lahko bereš tole si preblizu! Drži varnostno razdaljo!

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a CupraR Po nov 29, 2004 11:10 pm

Lej res najbolj da pogledaš mal po oglasih zihr boš dobil orginal rablene radkape. Oz napiš da kopuješ, tako sm se jst mojih losal k so mi v garaži ležale :lol: BTW vsaj povej za ker avto se gre pa kolk col rabš velke radkape.

Uporabniški avatar
Neo32
Stalni uporabnik

Kraj: Bled

Napisal/-a Neo32 Po nov 29, 2004 11:26 pm

eh jebes to plastiko jest sm imu original ratkape za kliota pa so mi jih spizdl, sm dobu nov komplet original ratkap sem eno zgubu k me je v ovinku obrnil pa sm s kolesom imel bliznje srecanje z robnikom, pol sm pa se ene original kupu pa sm po 2 tednih brez ustov k so mi jih spet spizdl (jebemti lj :evil: )

zej za original ratkape ti pride edin salamonc v postev pa da kaksne rablene kupis, drgac pa novo bos pa tezko kej dobrga pa pocen dobu, ker tko kukr si reku majo ponavad sam ene 3 oblike pa se te so bolj ceske. salomonc u roke pa prst namoct pa listat :D
Slika Slika

Uporabniški avatar
ahiM
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a ahiM To nov 30, 2004 11:10 pm

MOTOMAT (v Ljubljani v Siski - http://www.motomat.si), dobis kopijo original radkap za malo morje avtov, vsaj jaz vem, ko sem jih iskal za svojega. Ker avto pa mas, ce ni skrivnost? Mimgrede, za tistih 11.000 SIT dobis tam vse stiri!!!
Se splaca pa prej poklicat in prasat, ce majo na zalogi...
Ce pa nisi zbircen pa pejd v kaksnega OBI-ja al pa tak, tudi majo (univerzalne).
SlikaSlika
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov