Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
Alonso
Stalni uporabnik

Se bojo vidle neonke-moj avto ni spuščen

Napisal/-a Alonso Sr dec 01, 2004 4:40 pm

Sem že vse pregledal, iskal, pa nič , tut neonu sem mail poslal(mi je odgovoril) , pa me zdej zanima, če mi lahko kdo od vas pove, ki ima neonke, pa nima spuščenega avta oz. znižanega kako se vidijo. Ali je efekt dober?

A se mi jih splača gor dat kljub temu, da avto ni spuščen. :roll:

Že vnaprej hvala lepa za odgovore. :)

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Sr dec 01, 2004 4:41 pm

Vidi se tudi itak. Seveda pa je pri nizjem efekt boljsi.
Mogoce bo lisko nalimo kako slikco njegove petke, z 30centi lufta med podom in tlemi :P

cresh
Uporabnik

Kraj: Litija

Napisal/-a cresh Sr dec 01, 2004 4:46 pm

Dej prosim ne dajat neonk gor, na serijski avto. Če avto ni u iber zrihtan, ne dajat gor. Verjemi, da se to marsikateri smejal. Res, poslušaj me. Raj si jih daj notr. Zrihti zunanjost, pol dej pa še zunaj
my ride
Slika

Uporabniški avatar
Alonso
Stalni uporabnik

Napisal/-a Alonso Sr dec 01, 2004 4:46 pm

monster_d je napisal/-a:Mogoce bo lisko nalimo kako slikco njegove petke, z 30centi lufta med podom in tlemi :P

:-P :-P

Lisko, dej da vidim približno kako zgleda. Sej po moje ni tko slabo...

Uporabniški avatar
dr alessio
Novinec

Kraj: okolica kranja (zadraga)

Napisal/-a dr alessio Sr dec 01, 2004 4:48 pm

jz jih mam gor pa avto se ni spuscen mam pa street glow blue

Slika

Slika

Slika
Slika

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Sr dec 01, 2004 4:52 pm

Tko hudo pa se spet ne vidi..... tole je hudo svetlena slikca.... ampak kaj dost bol švoh pa tud ni..... pač ne pričakovat da bo bolj močno kot pa sprednji fokusi....ampak vidi se pa lepo
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
dr alessio
Novinec

Kraj: okolica kranja (zadraga)

Napisal/-a dr alessio Sr dec 01, 2004 4:57 pm

tole ni nc svetlena slikca ker je z gsm-om slikano tko da vid se fuuul hudo ce ne verjames pa pridi pogledat :evil:
Slika

Uporabniški avatar
Alonso
Stalni uporabnik

Napisal/-a Alonso Sr dec 01, 2004 4:58 pm

cresh je napisal/-a:Dej prosim ne dajat neonk gor, na serijski avto. Če avto ni u iber zrihtan, ne dajat gor. Verjemi, da se to marsikateri smejal. Res, poslušaj me. Raj si jih daj notr. Zrihti zunanjost, pol dej pa še zunaj

Moj avto ma gor feltne, spojler, spomladi pa pridejo pragovi. in takrat bo zledal tkole
http://www.avtomobilizem.com/modules/my ... 740&size=1

In ker ne bo glih dnarja še z spuščanje me zanima, kako se neonke vidjo na ne spuščenem avtu. Not u avtu mam pa že ledice.

Uporabniški avatar
Alonso
Stalni uporabnik

Napisal/-a Alonso Sr dec 01, 2004 5:00 pm

Pošteno dr alessio.

Sem se odločil-grejo gor!!!! :P

Uporabniški avatar
sablač
Stalni uporabnik

Kraj: štore-celje

Napisal/-a sablač Sr dec 01, 2004 5:11 pm

ze vidim da bom mogo jaz prlimat kako sliko gor od mojga party-mobila k neonke tak svetjo da se jih lahk vecino skrije....

s_mande
Stalni uporabnik

Kraj: Koroska

Napisal/-a s_mande Sr dec 01, 2004 5:11 pm

cresh je napisal/-a:Dej prosim ne dajat neonk gor, na serijski avto. Če avto ni u iber zrihtan, ne dajat gor. Verjemi, da se to marsikateri smejal. Res, poslušaj me. Raj si jih daj notr. Zrihti zunanjost, pol dej pa še zunaj

Tudi jaz bi ti svetoval,da jih sploh ne dajaj na podvozje avtomobila!!!Meni osebno to ni vsec,vsekakor pa sem za neonke v notranjosti kot ima (dr alessio v Hyundai-ju v prtlajazniku vozila) POHVALA ALESSIU ZA LEPO UREJENO NOTRANJOST,lepo izgleda tudi pod armaturno plosco,pa se nebojo te policaj kaznovali!!!ZELO DOBR ZGLEDA!!!

Mimgrede se to,baje je to kar kaznivo in potem si magnet za policijo!Pri nas jih je bilo kar nekaj takih z neonkami,kaj pa zdaj NI JIH VEC!!!Policija pobrala prometno in tablice napisala poloznico itd.Potem pa se mu je se picil v A-TEST za platisca ker je imel 2 zoll-i prevelika,za remus izpuh,za amortizerje
Samo svetujem ti,odlocit se bos moral pa sam!!!Imas lepega punta,res!!!

Lep vecer se naprej pa srecno pot zelim!!!

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a lublancan Sr dec 01, 2004 5:20 pm

s_mande je napisal/-a:

Tudi jaz bi ti svetoval,da jih sploh ne dajaj na podvozje avtomobila!!!Meni osebno to ni vsec,vsekakor pa sem za neonke v notranjosti kot ima (dr alessio v Hyundai-ju v prtlajazniku vozila) POHVALA ALESSIU ZA LEPO UREJENO NOTRANJOST,lepo izgleda tudi pod armaturno plosco,pa se nebojo te policaj kaznovali!!!ZELO DOBR ZGLEDA!!!

Mimgrede se to,baje je to kar kaznivo in potem si magnet za policijo!Pri nas jih je bilo kar nekaj takih z neonkami,kaj pa zdaj NI JIH VEC!!!Policija pobrala prometno in tablice napisala poloznico itd.Potem pa se mu je se picil v A-TEST za platisca ker je imel 2 zoll-i prevelika,za remus izpuh,za amortizerje

prepovedana je vožnja
če jih maš med vožnjo pržgane si itq vosu
to ni 2f&2f
podpis

Uporabniški avatar
Alonso
Stalni uporabnik

Napisal/-a Alonso Sr dec 01, 2004 5:26 pm

Sablač - me veseli da boš dal gor svojo sliko.

Za ostale stvari (feltne in spojler mam vse potrebno). Edino za auspuh nimam. To pa bom šu v kratekm na LPP. Mogoče mi dajo novoletni popust. :P

Uporabniški avatar
acid
Poznavalec foruma

Kraj: Vuzenica/MariboR

Re: Se bojo vidle neonke-moj avto ni spuščen

Napisal/-a acid Sr dec 01, 2004 6:11 pm

Alonso je napisal/-a:Sem že vse pregledal, iskal, pa nič , tut neonu sem mail poslal(mi je odgovoril) , pa me zdej zanima, če mi lahko kdo od vas pove, ki ima neonke, pa nima spuščenega avta oz. znižanega kako se vidijo. Ali je efekt dober?

A se mi jih splača gor dat kljub temu, da avto ni spuščen. :roll:

Že vnaprej hvala lepa za odgovore. :)

Seveda se ti splača tud če ni avto spuščen. Jaz mam tud spredaj od neona neonko na podvozju pa se super vidi. :P Je pa res da se svetloba pr spuščenem malo bolj razprši po tleh.
*** VOLKSWAGEN GOLF MKV TSI GT 170PS ***

Uporabniški avatar
acid
Poznavalec foruma

Napisal/-a acid Sr dec 01, 2004 6:12 pm

s_mande je napisal/-a:

To kar si napisal me pa res zanima komu so pobrali. Jaz poznam samo onega ko ma modri punto 2 model lep styling ko je mel na podvozju modre neonke, nisem pa zasledil na našem koncu kakšnega drugega, ki bi jih sploh mel, mogoče med vožnjo niso meli al pa ne upajo met :oops: :P

yogo
Novinec

Napisal/-a yogo Sr dec 01, 2004 6:35 pm

ma kaj si nor :-P da te nebi slučajno vidu neonk na avto SPLOH dajat :evil: :evil: ...kajti neonke-čapac styling varjanta je burrrruuuhhhh :evil:

Uporabniški avatar
TITan
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a TITan Sr dec 01, 2004 6:42 pm

yogo je napisal/-a:ma kaj si nor :-P da te nebi slučajno vidu neonk na avto SPLOH dajat :evil: :evil: ...kajti neonke-čapac styling varjanta je burrrruuuhhhh :evil:

100 ljudi 100 čudi, 100 žena 200 sisa...
Pa zdej k pride nov let naj majo otroc svoj ožitek :lol:
Slika

Uporabniški avatar
Dariooo
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Dariooo Sr dec 01, 2004 8:16 pm

!!!!!!se strinjam!!!!!!!

Uporabniški avatar
Alonso
Stalni uporabnik

Napisal/-a Alonso Sr dec 01, 2004 8:34 pm

Dariooo je napisal/-a:

!!!!!!se strinjam!!!!!!!

Pa ne vem - a jst steni govorim al kva. Dej poglej si moj avto. :roll:

Uporabniški avatar
acid
Poznavalec foruma

Napisal/-a acid Sr dec 01, 2004 9:24 pm

Alonso je napisal/-a:
Dariooo je napisal/-a:

!!!!!!se strinjam!!!!!!!

Pa ne vem - a jst steni govorim al kva. Dej poglej si moj avto. :roll:

Očitno so ljudje res slepi. Nevem kaj vi gledate pod styling, ki bi mogo bit pogoj za neonko :roll: za moje pojme maš prav lepo diskreten styling in tu ni nikakršnega stock avta. Pol jaz tud nebi smel met neonk ko nimam kakega hudega stylinga lol. :lol: :lol: včasih mate res take komentarje da niso za nikamor. Alonso če to želiš tud naredi, pa tud če ne daš na vse strani avta.
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost