A se mi jih splača gor dat kljub temu, da avto ni spuščen.

Že vnaprej hvala lepa za odgovore.

cresh je napisal/-a:Dej prosim ne dajat neonk gor, na serijski avto. Če avto ni u iber zrihtan, ne dajat gor. Verjemi, da se to marsikateri smejal. Res, poslušaj me. Raj si jih daj notr. Zrihti zunanjost, pol dej pa še zunaj
cresh je napisal/-a:Dej prosim ne dajat neonk gor, na serijski avto. Če avto ni u iber zrihtan, ne dajat gor. Verjemi, da se to marsikateri smejal. Res, poslušaj me. Raj si jih daj notr. Zrihti zunanjost, pol dej pa še zunaj
s_mande je napisal/-a:cresh je napisal/-a:Dej prosim ne dajat neonk gor, na serijski avto. Če avto ni u iber zrihtan, ne dajat gor. Verjemi, da se to marsikateri smejal. Res, poslušaj me. Raj si jih daj notr. Zrihti zunanjost, pol dej pa še zunaj
Tudi jaz bi ti svetoval,da jih sploh ne dajaj na podvozje avtomobila!!!Meni osebno to ni vsec,vsekakor pa sem za neonke v notranjosti kot ima (dr alessio v Hyundai-ju v prtlajazniku vozila) POHVALA ALESSIU ZA LEPO UREJENO NOTRANJOST,lepo izgleda tudi pod armaturno plosco,pa se nebojo te policaj kaznovali!!!ZELO DOBR ZGLEDA!!!
Mimgrede se to,baje je to kar kaznivo in potem si magnet za policijo!Pri nas jih je bilo kar nekaj takih z neonkami,kaj pa zdaj NI JIH VEC!!!Policija pobrala prometno in tablice napisala poloznico itd.Potem pa se mu je se picil v A-TEST za platisca ker je imel 2 zoll-i prevelika,za remus izpuh,za amortizerje
Samo svetujem ti,odlocit se bos moral pa sam!!!Imas lepega punta,res!!!
Lep vecer se naprej pa srecno pot zelim!!!
Alonso je napisal/-a:Sem že vse pregledal, iskal, pa nič , tut neonu sem mail poslal(mi je odgovoril) , pa me zdej zanima, če mi lahko kdo od vas pove, ki ima neonke, pa nima spuščenega avta oz. znižanega kako se vidijo. Ali je efekt dober?
A se mi jih splača gor dat kljub temu, da avto ni spuščen.![]()
Že vnaprej hvala lepa za odgovore.
s_mande je napisal/-a:cresh je napisal/-a:Dej prosim ne dajat neonk gor, na serijski avto. Če avto ni u iber zrihtan, ne dajat gor. Verjemi, da se to marsikateri smejal. Res, poslušaj me. Raj si jih daj notr. Zrihti zunanjost, pol dej pa še zunaj
Tudi jaz bi ti svetoval,da jih sploh ne dajaj na podvozje avtomobila!!!Meni osebno to ni vsec,vsekakor pa sem za neonke v notranjosti kot ima (dr alessio v Hyundai-ju v prtlajazniku vozila) POHVALA ALESSIU ZA LEPO UREJENO NOTRANJOST,lepo izgleda tudi pod armaturno plosco,pa se nebojo te policaj kaznovali!!!ZELO DOBR ZGLEDA!!!
Mimgrede se to,baje je to kar kaznivo in potem si magnet za policijo!Pri nas jih je bilo kar nekaj takih z neonkami,kaj pa zdaj NI JIH VEC!!!Policija pobrala prometno in tablice napisala poloznico itd.Potem pa se mu je se picil v A-TEST za platisca ker je imel 2 zoll-i prevelika,za remus izpuh,za amortizerje
Samo svetujem ti,odlocit se bos moral pa sam!!!Imas lepega punta,res!!!
Lep vecer se naprej pa srecno pot zelim!!!
Dariooo je napisal/-a:cresh je napisal/-a:Dej prosim ne dajat neonk gor, na serijski avto. Če avto ni u iber zrihtan, ne dajat gor. Verjemi, da se to marsikateri smejal. Res, poslušaj me. Raj si jih daj notr. Zrihti zunanjost, pol dej pa še zunaj
!!!!!!se strinjam!!!!!!!
Alonso je napisal/-a:Dariooo je napisal/-a:cresh je napisal/-a:Dej prosim ne dajat neonk gor, na serijski avto. Če avto ni u iber zrihtan, ne dajat gor. Verjemi, da se to marsikateri smejal. Res, poslušaj me. Raj si jih daj notr. Zrihti zunanjost, pol dej pa še zunaj
!!!!!!se strinjam!!!!!!!
Pa ne vem - a jst steni govorim al kva. Dej poglej si moj avto.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost