![Zasuk :]](./images/smilies/icon_avtomobilizem_com_zasuk.gif)
dr. Bad Brains je napisal/-a:a je kkšen mojster, ki bi mi ta avto mav spedenou. Zaenkrat je čisto original ( v odličnem stanju ) rad bi pa imel mal plastike....., zadn spojler ... itd..
hitri in drzni je napisal/-a:dr. Bad Brains je napisal/-a:a je kkšen mojster, ki bi mi ta avto mav spedenou. Zaenkrat je čisto original ( v odličnem stanju ) rad bi pa imel mal plastike....., zadn spojler ... itd..
KER AVTO
CupraR je napisal/-a:hitri in drzni je napisal/-a:dr. Bad Brains je napisal/-a:a je kkšen mojster, ki bi mi ta avto mav spedenou. Zaenkrat je čisto original ( v odličnem stanju ) rad bi pa imel mal plastike....., zadn spojler ... itd..
KER AVTO
Sine beri naslov teme![]()
Kššn novitec, merkur pa kej robe za tebe.
hitri in drzni je napisal/-a:4.Rece se novinec in ne novitec :P
hitri in drzni je napisal/-a:Jst pa ti priporocam a3mza slovenijo
hitri in drzni je napisal/-a:Jst pa ti priporocam a3mza slovenijo
CupraR je napisal/-a:hitri in drzni je napisal/-a:dr. Bad Brains je napisal/-a:a je kkšen mojster, ki bi mi ta avto mav spedenou. Zaenkrat je čisto original ( v odličnem stanju ) rad bi pa imel mal plastike....., zadn spojler ... itd..
KER AVTO
haks je napisal/-a:CupraR je napisal/-a:hitri in drzni je napisal/-a:dr. Bad Brains je napisal/-a:a je kkšen mojster, ki bi mi ta avto mav spedenou. Zaenkrat je čisto original ( v odličnem stanju ) rad bi pa imel mal plastike....., zadn spojler ... itd..
KER AVTO
PIz*da ti materna da tko zajebavas ljudi Kmet en![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sE VID OD KOD SI PA KER AVTO VOZS
haks je napisal/-a:PIz*da ti materna da tko zajebavas ljudi Kmet en![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
haks je napisal/-a:CupraR je napisal/-a:hitri in drzni je napisal/-a:dr. Bad Brains je napisal/-a:a je kkšen mojster, ki bi mi ta avto mav spedenou. Zaenkrat je čisto original ( v odličnem stanju ) rad bi pa imel mal plastike....., zadn spojler ... itd..
KER AVTO
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
CupraR je napisal/-a:haks je napisal/-a:CupraR je napisal/-a:hitri in drzni je napisal/-a:dr. Bad Brains je napisal/-a:a je kkšen mojster, ki bi mi ta avto mav spedenou. Zaenkrat je čisto original ( v odličnem stanju ) rad bi pa imel mal plastike....., zadn spojler ... itd..
KER AVTO
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hotu samo pomagat človeku če je slučajno spregledal naslov teme (se je že zgodilo, prdvsem v oglasih se ljudje motjo) in prav tako sam točno napisal pri katerih firmah si naj ogleda dodatke za Coupeja (mal pa nej tut po netu pobrska za uradno stran) in ne samo trgovine. Mislm da sm v tej temi največ pomagu, slikce itd... ponudu sm mu če mu revijo skeniram.
No pa mi povej iz kje sm in kakšn avto vozm ker si tok pametn. Da vidm kolk boš falil.
Hitri sej sm se ti opraviču da nism nč slabga mislu (tisto sine je blo mal heca) Novitec sm pa napisal ker je mislim da kr najbolj znana firma tuninga špagetarjev
![]()
![]()
![]()
Glede poznavajna avtov pa itak nima veze kolk cajta si že na forumu :P
Po forumu brska: Google [Bot] in 5 gostov