Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
V-i-p
Nov uporabnik

Punto mk1 - moj prvi avto in začetek moje poti pri Styling-u

Napisal/-a V-i-p So jan 08, 2005 9:44 pm

Hum. Ko še nisem imel avta sem govoril "samo da ga enkrat nabavim", pa dam mir z avtom. Ja, to bo. Sedaj, po mesecu dni ko ga imam mi že ni dovolj "oskubljena" verzija. Rad bi se podal na pot stylinga mojega prašička ;). Naj že zdaj povem, da sem človek, ki ni ravno vešč stylinga, niti nimam časa (služba in to ;), tako da bi rad naredil zadevo na način plačam/naredi. Kakšne dirke odpadejo, nisem za to, rad pa vidim, da je avto na pogled lep =). Torej, prebral sem veliko postov, nekaj že vem, kaj dati na njega. Vas prosim samo za popravke/pripombe in morebitne info. oseb/trgovin v LJ, za katere veste, da to naredijo/prodajo in zmontirajo kar bi jaz imel. Ok, malo sem razmišljal in bi začel takole. Avto je Punto 60, letnik .98 (žal) petvratni, SX izvedba. Torej ima odbijače v barvi avta. Kar sem zdaj dal v njega je Pionner-jev avtoradio, JBL zvočniki spredaj in Pionner zvočniki zadaj montirani v polico. Moj styling bi pa bil nekako takle:

- Sprednji žmigavce bi menjal za one v beli barvi (kje se to kupi/kdo mi to zmontira)?
- v barvo avta bi prebarval še vse kljuke na vratih (ogledala so že v barvi avta)
- ALU platišča bi dal gor 15", petkrake (kdo ve katere in da imajo dobro razmerje cena/kvaliteta). Ne rabijo bit pregrešno draga, najcenejša pa tudi ne.
- lexus zadnje luči (z homolomo) DA ali NE?
- podaljški odbijačev, širši pravgovi, en normalen spojler zadaj (se to kupi z papirji?)
- temne šipe (kje v LJ za dobro ceno, dobro narejeno?)
- meglenke - podolgovate (kje to kupit/kdo zmontira?)

Mogoče se še kaj spomnim. V glavnem, naj povem še enkrat, nisem človek ki bi imel čas tekat po odpadih in iskat kakšne zadeve, najrajši bi videl da mojster odpelje avto in ga čez par dni pripelje nazaj "stajliš" po mojem okusu, he, he ;) Zato bi bil bolj vesel varijant v stilu strgovina/kupim/montaža/adijo... ;)

Verjetno smešno vprašanje, ampak vseeno, obstaja pri nas štacuna kjer bi vse želje povedal, plačal, naštimajo in pridem po avto? :) Verjetno ne. OK, dost smeha in heca, gremo na pot sylinga, z vašimi morebitnimi informacijami in nasveti pa bo pot še lažja. Hvala!

Uporabniški avatar
accent lover
Novinec

Kraj: Ljubljana/Vič

Re: Punto mk1 - moj prvi avto in začetek moje poti pri Styli

Napisal/-a accent lover So jan 08, 2005 10:22 pm

V-i-p je napisal/-a:Hum. Ko še nisem imel avta sem govoril "samo da ga enkrat nabavim", pa dam mir z avtom. Ja, to bo. Sedaj, po mesecu dni ko ga imam mi že ni dovolj "oskubljena" verzija. Rad bi se podal na pot stylinga mojega prašička ;). Naj že zdaj povem, da sem človek, ki ni ravno vešč stylinga, niti nimam časa (služba in to ;), tako da bi rad naredil zadevo na način plačam/naredi. Kakšne dirke odpadejo, nisem za to, rad pa vidim, da je avto na pogled lep =). Torej, prebral sem veliko postov, nekaj že vem, kaj dati na njega. Vas prosim samo za popravke/pripombe in morebitne info. oseb/trgovin v LJ, za katere veste, da to naredijo/prodajo in zmontirajo kar bi jaz imel. Ok, malo sem razmišljal in bi začel takole. Avto je Punto 60, letnik .98 (žal) petvratni, SX izvedba. Torej ima odbijače v barvi avta. Kar sem zdaj dal v njega je Pionner-jev avtoradio, JBL zvočniki spredaj in Pionner zvočniki zadaj montirani v polico. Moj styling bi pa bil nekako takle:

- Sprednji žmigavce bi menjal za one v beli barvi (kje se to kupi/kdo mi to zmontira)?
- v barvo avta bi prebarval še vse kljuke na vratih (ogledala so že v barvi avta)
- ALU platišča bi dal gor 15", petkrake (kdo ve katere in da imajo dobro razmerje cena/kvaliteta). Ne rabijo bit pregrešno draga, najcenejša pa tudi ne.
- lexus zadnje luči (z homolomo) DA ali NE?
- podaljški odbijačev, širši pravgovi, en normalen spojler zadaj (se to kupi z papirji?)
- temne šipe (kje v LJ za dobro ceno, dobro narejeno?)
- meglenke - podolgovate (kje to kupit/kdo zmontira?)

Mogoče se še kaj spomnim. V glavnem, naj povem še enkrat, nisem človek ki bi imel čas tekat po odpadih in iskat kakšne zadeve, najrajši bi videl da mojster odpelje avto in ga čez par dni pripelje nazaj "stajliš" po mojem okusu, he, he ;) Zato bi bil bolj vesel varijant v stilu strgovina/kupim/montaža/adijo... ;)

Verjetno smešno vprašanje, ampak vseeno, obstaja pri nas štacuna kjer bi vse želje povedal, plačal, naštimajo in pridem po avto? :) Verjetno ne. OK, dost smeha in heca, gremo na pot sylinga, z vašimi morebitnimi informacijami in nasveti pa bo pot še lažja. Hvala!

No nism mojstr nekaj pa le vem
Zj vprasanje je ce ti mas dnar in kolk si ga prpravljen dat v to
sipe temnit v kompare www.kompare.si
potem kaki fazer www.fazer.si
pa se www.kiss-tuning.net/
www.r-styling.com/
vsekakor www.technoracing-sp.si/
s tem pa noben nima dobrih iskusenj
www.a3m.si/home.php
a vse en
no upam da bo kej pomagal

Uporabniški avatar
V-i-p
Nov uporabnik

Napisal/-a V-i-p Ne jan 09, 2005 8:39 pm

Hvala za odgovore, dosti uporabnih linkov. Tole me trenutno najbolj zanima: CENTER KONZOLA. Kaj za hudiča bi to bilo in ali se to da v LJ nabavit? Iskanje mi ni pomagalo, tako da se mi res ne sanja o čem govorimo ;) Thnx.

Uporabniški avatar
V-i-p
Nov uporabnik

Napisal/-a V-i-p Ne jan 09, 2005 10:49 pm

lenivec, hvala za odgovor. In točno to sem si najbolj želel trenutno v avtu. Mi poveš vseeno koliko pa pride original približno in če slučajno veš kam v LJ je najbolje iti to iskat, če bom kupil original od Fiata? Ker po odpadih tekat, joj ni časa :( Samo tole bi res rad imel in če ni res ne vem kako drago original, grem takoj kupit. Hvala!

Uporabniški avatar
V-i-p
Nov uporabnik

Napisal/-a V-i-p Ne jan 09, 2005 11:46 pm

Uff, preveč dela in preveč iskanja, žal pa premalo časa. Sej pravim, ok, če bi me zadeva na original servisu z montažo prišla kakih 20 jurčkov, tu nekje, bi jih pa tudi požrl enkrat. Samo od Fiata poznam jaz samo VEIT v Domžalah. Priporočaš kako bajto v LJ? Thnx.

Uporabniški avatar
RUFF RYDERS BROTHERS
Novinec

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a RUFF RYDERS BROTHERS Po jan 10, 2005 12:14 am

Nazadnje ko sem sam preverjal ceno na fiatu, pride ta konzola 30 jurčkov! -tko da se ti nikakor ne splaca kupovat na fiatu!! Raj koga prosi, če gre v it naj ti prinese, al pa po oglasniku poklič (dau boš največ pou te cene)! ;)

Lp, RRB
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov