Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

DjMike
Nov uporabnik

Dve vprašanji v zvezi z lučmi...

Napisal/-a DjMike Po jan 10, 2005 2:57 pm

Zanima me kot prvo:
-ali je že kdo imel probleme zaradi pozicijskih luči sedajle po 1.1.05 ko je v veljavi novi zakon, in če da, kaj so mu modri povedal oz. kakšne sankcije so ga doletele??

in drugo vpr.:
-ali lahko modri težijo zaradi osram cool blue H1 in H7 žarnic ki jih imam noter??

Hvala za odgovor!
:? :!:

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a kljukec Sr jan 12, 2005 9:53 pm

kokr jst vem zarad blue lightk ni problema definitivno pa nesmeš met ledic. Sej h1 pa h7 žarnice so iste sam da oddajajo modro oz. belo svetlobo namest rumene. jst sm dobu pr novmu avtu zravn žarnce k oddajajo belo svetlobo(20% bolša vidljivost)lp

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Napisal/-a kljukec Sr jan 12, 2005 9:57 pm

aja zarad poziciskih a maš ledice
mes so že prej moril pr cliotu
so mi pa povedal da je vseen al jih nimaš al maš pa ledice (sam ledice so bol očitne)
aja raj si kup pozicijske z belo svetlobo pa nimajo kej morit (mislm da jih majo v conradu)
lp

DjMike
Nov uporabnik

Napisal/-a DjMike Sr jan 12, 2005 11:20 pm

Najprej hvala za odg.

Glede blue pozicijskih pa sem mel eno izkušnjo, in sicer, me je ustavil kontrola prometa, pa ni niti trznil da bi kaj omenil ali rekel glede modrih ki sem jih imel noter, verjetno sem mel srečo.
Sem pa pol domou prišel pa malo razmislil če se še da zafrkavat, pa sem jih raje ven vzel pa dal silver noter.
Pa baje da jih silver ne motjo, vsaj do sedaj mi ni še nihče nič težil ali pa napisal.

Je pa se to dogajalo pred 1.1.05
Ajd :oops:

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Napisal/-a CupraR Če jan 13, 2005 12:29 am

Eh no to so obične žarnce, pač samo da zboljšajo vidljivost, ene pač na belo vlečejo druge pa mal na plavo :P Ne se sekirat. Težijo za ledice, pa za razne barvaste pozicijske.

Uporabniški avatar
Neon
Stalni uporabnik

Kraj: Krško

Napisal/-a Neon Če jan 13, 2005 12:20 pm

ka pa ce mas bele ledice?
Lambo door sistemi
Slika

Today Tomorrow Toyota
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov