Fullback je napisal/-a:hehe glih dons sm v katalogu gledal taisti produkt...zato tut mene zanimajo izkušnje-če jih seveda kdo ma ....
damjan je napisal/-a:če si šeenkrat preberete lepo piše "aluminijasta"preproga.tiste navednice pomenjo da je to spet le imitacija.tkjo da see najbl splača kupit pravi aluminij.imel sem žee te gumijaste ampak je aluminij neprimerno boljši.
damjan je napisal/-a:moje mnenje:mel sem tiste imitacija varjanto in po ene 3 mesecih so se na tistem delu kjer držim pete začele pojavljati razpoke.in potem je nastala luknca in potem orng lukna.......(to so bli tisti k je aluminij tko bl svetleč kot crom look)
pol sm mel tiste iz AUTO STYLE kataloga k kupš use 4 za 15.000.ampak spet imitacija.vse je blo kul dokler se niso začeli gor poznat črni fleki od čevljev in so postajali vse bolj vidni in vidni.pa tud ko sm pelal kakšno deklco mi je s petko veselo delala luknce po tepihu.tisti črni fleki so šli stran sm zdj pa več negrejo ....tud z razredčilom ne kaj šele steleksom.
zdj mam aluminij.fleki gredo že z mokro krpo stran,nič več se ne poznajo luknjice od petk pa še na pogled je boljše.morm pa rečt da meni osebno ne drsijo.še enkrat povem MENI OSEBNO,da nebo pomote.tko da jst bi se odloču za ALU.ODLOČITEV JE TVOJA. pa upam da si zadovoljen.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov