Miha mislim da te poznam,registerska tablica z SG in Ravenskim grbom,poznam tvoj avto,lep je!Luci so pa nekaj posebnega!Kaj to si kupil kje tu ali v tujini?Lep dan zelim se naprej!
s_mande je napisal/-a:Miha mislim da te poznam,registerska tablica z SG in Ravenskim grbom,poznam tvoj avto,lep je!Luci so pa nekaj posebnega!Kaj to si kupil kje tu ali v tujini?Lep dan zelim se naprej!
Se opravicujem,ker ne znam slike sem prilepit,Luci so pa iz nemcije od FIRME FK-automotive.
Še mas povezavo do te slike je cist enostavno, najprej enkrat klikn na img, za tem vpišeš povezavo do slike in se enkrat klikn na img* !
-čist simpl in dej to nared čimprej, kr mislm da nas je kr neki, k bi radi vidl sliko!
Ql je A mas lahka tiste ubroce se u kasni drugi barvi k jest sm gledu za ene avte v modri in zeleni barvi. Sam tega v slo neb mogu homologirat ali pač ?
VSAKA PALICA IMA DVA KONCA
JE REKEL MODREC, KI ŠE NI VIDEL ROGOVILE
music_man je napisal/-a:Ql je A mas lahka tiste ubroce se u kasni drugi barvi k jest sm gledu za ene avte v modri in zeleni barvi. Sam tega v slo neb mogu homologirat ali pač ?
Zaenkrat sem vidu samo to barvo,slisal sem pa ze da se dajo menjat zarnice in potem lahk imas tud drugo barvo,za homologacijo pa ne vem.Men ni blo treba teh homologirat!
MIHA 6N full dobre luči majka kak dobro zgledajo. Tudi jaz tvoj avto poznam, ti pa nevem če mojga. V ponedeljek al kdaj si mel parkiranega tam blizu FUTURE zjutraj enkrat, moj avto je bil samo dva placa bolj tja, škoda da nisem mel fotkiča bi se tak fajn ujela, avta seveda :P