WhiteRider je napisal/-a:Zanima me, ce kupis sportni sedez, ali se lahko pripenjas se z "navadnim" varnostnim pasom ali moras uporabljati tro-tockovnega? Zaenkrat mislim zamenjati samo voznikov sedez, tako, da po eni strani ne bi bil problem tudi s tro-tockovnim, saj se ga lahko pritrdi tudi na mesto zadnjega varnostnega pasu, kajne? Potem bi lahko potniki, ki bi se peljali na zadnjem sedezu, se vedno lahko vstopili preko sovoznikovega sedeza [avto ima troje vrat] in sedeli normalno ?
TechnoBoy je napisal/-a:hmm mmalo sta zamesala... navadni pasovi so 3 - tockovni
H pasovi so 4 tockovni.. in poj mas se 5 toskovne...
BiMMER je napisal/-a:Ja, ampak, pol je pa spet vprašanje, kje zaboga tak sedež na cesti sploh rabiš!
A mi to mal muka, da se pelješ na morje k na dili, imaš pa par ovinkov, kjer ti mogoče ta sedež pomaga 40% več kot navaden! Pa meni osebno športni sedeži sploh niso všeč po izgledu, razen tega:
Sparco, model: Milano, cena: 1.200$
RegY je napisal/-a:tu se pa tudi jaz strinja z bimmerjem... nažalost bom jaz dal športni sedež v avto, če bom imel tunerja in working horse-a pri hiši
drugače pa imava isti okus, bimmer
lep je, uporaben kot normalni sedež, ima približno isto sedenje in udobje, kot standard sedeži in v njem ne drsiš toliko kot v standardu, medtem, ko pa vseeno mogoče ne nudi toliko bočne opore, kot "školjkica", ampak za moje namene preganjanja po ovinkih prekozadosti
LP"
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov