ne vem ce se kdo drug prodaja Mille Miglia pri nas?! vsaj jaz sem nasel samo stipica. jaz sem vzel MM Action 17". cena je bila se mi zdi 43-45k SIT nekje za 1 feltno.
stipic itak ne bo jemal na zalogo feltn ampak ce mu reces da hoces pac te special ti jih bo zrihtal. vsaj jaz sem jih hotel vzeti in v bistvu ne bi bilo panike. sem sicer prej jim poslal mail v MM in vprasal ce imajo na zalogi in so pac rekli da majo in ne bi bilo panike ce bi se odlocil.
jaz imam sicer kovinsko temno modre barve avto in se mi je zdelo da bi bi bile pretemne potem. se mi zdi da boljse pasejo na recimo rumen, srebrn avto ker bolj izstopa. samo ne vem po drugi strani mi je kar malo zal da vseeno nisem vzel special

ampak sem tudi s temi vec kot zadovoljen.
drugace pa dilema 15" ali 16". -> dej 17" gor

:D:D hehe. ne vem razlika v ceni med 15 in 16 je v bistvu ogromna. medtem ko med 16 in 17" ni blazne razlike. zato sem vzel 17" potem.
glede cene. ce bos vzel komplet z gumami pri njemu se bo dalo zmeniti za 15-20% popusta. se pravi da te pride potem feltna 17" okoli 35k SIT kar je dokaj dobra cena. meni je dal 20% popusta......
aja cena za Action ali pa Action special se mi zdi da je ista.