Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
Guli
Nov uporabnik

Kraj: Sevnica

Laguna l.94 menjava osvetlitve

Napisal/-a Guli Sr jan 26, 2005 9:06 pm

A kdo mogoče ve kako se zamenja osvetlitev za števce in/ali kakšne so sploh žarnice, ter če lahko zamenjam podlogo. namesto originalne črne bi dal belo ali modro. hvala za vse odgovore.

Uporabniški avatar
cardynal
Novinec

Kraj: slovenj gradec

Napisal/-a cardynal Če jan 27, 2005 7:23 pm

sma ze dva ko ju to zanima :)
sam da mene za letnik 99 :)

Uporabniški avatar
Guli
Nov uporabnik

Napisal/-a Guli Če jan 27, 2005 7:35 pm

:) sam po moje more bit kr ista žarnica, al pa vsaj isti način :) Sam jz se nebi to spravlu razdirat, pa gledat, ka pa vem če bi pol nazaj dubu. Najraj bi točn zvedu kaka more bit žarnica, pa bi jo kupu pa pr frendu zmontiru.

Uporabniški avatar
cardynal
Novinec

Kraj: slovenj gradec

Napisal/-a cardynal Če jan 27, 2005 8:36 pm

jz bi meu bele steuce pa tako osvetlitek ko pr golfu 4

sam ko ocitno se doben ni kaj takega probvau na laguni pomoje bi bla bol zanimiva vrjanta z ledicami kaj zrihtat kaj pravis bom se jz juter mal pospilu pa probu armaturko dol dobit sam ko ne vem kak gre dou ves mejbi ti

lahk se tud na pm zmenima

Uporabniški avatar
Guli
Nov uporabnik

Napisal/-a Guli Če jan 27, 2005 9:28 pm

Ej jz pojma nimam kok se to nrdi, ka nikol sploh tega nism delu, zato pa bi z kakim ko je to že delu naredu, da nimam kej zajebat. Al ga pa v avtocenter pelem, pa rečem nej mi zamenjajo, sam tam mi bojo še računal...

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe Če jan 27, 2005 10:15 pm

Francozi majo pod stevci ofarbano plastiko tako da ti tut mocne ledice ali pa zarnice nebojo pomagale. Obstaja resitev da preko neta kupis pac podlago stevca in to zamenjas z originalom. Glede osvetlitve se pa moras igrat z raznimi svetili.

LP PiLLLe

Uporabniški avatar
sablač
Stalni uporabnik

Kraj: štore-celje

Napisal/-a sablač Če jan 27, 2005 10:19 pm

ce ma tak nareto kot r25 je pol stevc na principu polprosojnega (mislim da laguna ma zelen tak ko r25) pvc-ja.pol je mozn sam stevc skenirat pa ga na druge barve pvc folijo sprintat.jaz mam za v vw transporterj in jugota naret tak da je stevc naprintana slika z razdelbo cez (osvetlen je pa z vrha,renoji majo pa od spodi) pa ful dober zgleda slike pa ti bom nalepo za vikend ko bom mel vec cajta od obeh stevcev pa se od r 25 mam nek razdrenga.da bos lahk vido kaj te-vaju zanima.men je to en racunalnicar delo stevc sm mu pa rzdro sam in sam ciferplate neso,pa ful hudo zgleda
Vsi so vedeli da je to nemogoče. Potem pa je prišel nekdo, ki tega ni vedel in uspelo mu je!

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a lublancan Če jan 27, 2005 10:20 pm

torej, pocen varjanta je da skeniraš svoje števce, jih po shopaš, natisneš in plastificiraš
dražja pa da kupš podloge števceu

če je barvna folija jo zamenjaš z drugo barvo
al pa jo skenslaš in daš spodi barvne ledice
podpis

Uporabniški avatar
sablač
Stalni uporabnik

Napisal/-a sablač Pe jan 28, 2005 8:08 pm

ja neki takega kot si napiso. sam da si das za ozadje sliko pa je
upam da mi je gratal prlimat slikco. je bol slaba ko je blo ponoc slikan SlikaSlika
Vsi so vedeli da je to nemogoče. Potem pa je prišel nekdo, ki tega ni vedel in uspelo mu je!

darwin
Uporabnik

Napisal/-a darwin Pe jan 28, 2005 8:13 pm

Slika
Slika

Sm ti poravu, da fotke pokaže.
Licet volare si in tergo aquilae volat.

Uporabniški avatar
Guli
Nov uporabnik

Napisal/-a Guli So jan 29, 2005 4:41 pm

Ka tole ti tudi pol kej sveti? Drgač je pa dobro. Neki tazga bi si tut jz naredu. Ampak sam se nebi spravlu tega delat, ka bi še kej zajebu ko bi dol šraufu.

Uporabniški avatar
sablač
Stalni uporabnik

Napisal/-a sablač So jan 29, 2005 10:26 pm

kok to mislis sveti? naj mi edn na pm razloz kok slike gor nalimat da jih pokaze pa se ti bom bol podrobnejse poslo in lepse in to juter zvecer tud od renoja stevc razdrt kak zgleda

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Ne jan 30, 2005 8:08 am

Jaz sem na moji petki zrihtu modro osvetlitev..... pa optični cajger ki sveti rdečo pa ornk dobr zgleda :P
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
Guli
Nov uporabnik

Napisal/-a Guli Ne jan 30, 2005 9:50 am

Zvečer, da vidiš lepo osvetljene številke. Drgač pa vidim da si iz celja, jz sm pa iz sevnice. Ka bi se lohka kdaj zmenla za kako soboto da bi to zrihtala? Če si za stvar

Uporabniški avatar
sablač
Stalni uporabnik

Napisal/-a sablač Po jan 31, 2005 11:08 pm

sveti glih ne se pa dober vidi (vw ma osvetljen iz vrha ne tak kot reno ki ma od spodaj)saj vidis kolk je bla ura pa se s telefonom in med voznjo slikanni problema lahko se zmenma men sobote odgovarjajo ti vse razkazem
plis naj mi edn razloz kako te slike gor nalimat da jih pokaze ker mi bo drugac spipal
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov