Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

smilko
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

poseben nastavek za vijake?

Napisal/-a smilko To feb 08, 2005 6:42 pm

Pozdravljeni.
Ko sem zadnjic zelel odviti kolo na fiat puntu 2, je v opremi za odvijanje vijakov le kluc za navadni vijak! Vsako kolo pa ima namrec 3 obicajne in 1 vijak z 3 valjcki (ne pa sestroba glava). To je verjetno zaradi lopovov koles (oz. za pritrditev radkape). Ali mi v opremi manjka poseben nastavek za odvitje teka vijaka (in kje ga naj dobim)? Zadnjic pa se mi je tudi pripetila manjsa nezgoda - ko sem namrec menjaval akumulator (prokleta zima ga je vzela :evil: ) se mi je (zaradi mraza) zlomila plastika ki drzi palico za pokrov motorja. Kje naj dobim ta del?

Hvala vsem za odgovore! :lol:

Smiljan

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a lublancan To feb 08, 2005 6:45 pm

verjetn si kupu rablen auto, ker se ne spomnem da bi blo to v opremi
torej ti nej prodajalc pove kje je ključ

na servisu zihr, cenejša varjanta je pa odpad pa 3 min dela
podpis

Uporabniški avatar
Tilen
Moderator foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a Tilen To feb 08, 2005 7:11 pm

Če nimaš ne ključa za varnostne vijake ne posebne kode, ki se dobi zraven nastavka-ključa boš bolj težko kej naredu. Imaš dve možnosti. Ena je da pač pokličeš tistega, ki ti je avto prodal in zahtevaš ta ključ, druga pa je (pred kratkim povedal eden, ki mu je to uspelo - je pa odvisno kakšne kvalitete so vijaki), da segreješ vijak in nanj nabiješ ključ od gedore in odviješ vijak - voila!

LP
Slika
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov