Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
Real M
Nov uporabnik

Kroji za sedeze

Napisal/-a Real M So feb 12, 2005 5:47 pm

Pozdravljeni,
se mogoce komu kaj sanje kje bi se dalo dobiti kroje za sedezne
prevleke oz za orginalne prevleke...
bi bil zelo hvalezen komu ce jih priskrbi za golf IV.. seveda bi se pogovorili tudi o $$$

LP

Real M
RIDE OR DIE !!!

PiNkZ PoWeR
Novinec

Kraj: maribor

Napisal/-a PiNkZ PoWeR So feb 12, 2005 10:24 pm

moja mati šiva prevleke v preventu.. sam nevem kako je kaj stem... drugač pa šivajo za golfa...

Uporabniški avatar
Real M
Nov uporabnik

Napisal/-a Real M Po feb 14, 2005 10:53 am

aha hvala, mogoce se kdo kaj ve v tej smeri oz pozna kakega tapetnika ki to pocne..

LP

Real M
RIDE OR DIE !!!

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee Po feb 14, 2005 10:55 am

Real M je napisal/-a:aha hvala, mogoce se kdo kaj ve v tej smeri oz pozna kakega tapetnika ki to pocne..

LP

Real M

bilo veliko tega napisanega, in celo pred kratkim, uporabi iskanje :D
Slika

Uporabniški avatar
Real M
Nov uporabnik

Napisal/-a Real M Po feb 14, 2005 11:01 am

nekaj sem iskal, a brez uspeha... tako da, ce komu, ki ve v kateri temi se je to dogajalo, ni pretezko prilepiti linka bi bil zelo hvalazen.

Lp

Real M
RIDE OR DIE !!!

Disco39
Nov uporabnik

Napisal/-a Disco39 Po feb 14, 2005 11:25 am

Malo off topic: nameravam se ukvarjat s preoblacenjem notranjosti avtov, pa me zanima, ce bi bilo v Slovniji kaj povprasevanja za tako dejavnost. Namrec: preoblacenje sedezev v alcantaro in umetno usnje, predelava obstojecih sedezev v bolj sportne - poglobljene, s trso peno, preoblacenje vseh plasticnih delov v umetno usnje, oblacenje zadnjih polic, tapet na vratih, tapisona na tleh... skratka vse za notranjost stylinga. Bi bilo zanimanje?

Uporabniški avatar
vepar
Poznavalec foruma

Kraj: nou mejst

Napisal/-a vepar Po feb 14, 2005 11:32 am

odvisno-- od kvalitete in dinarja.

maš kake okvirne cene?
recmo za sedeže v kombinaciji--usnje po robovih po sredi alcantara ter alcantara po vratnih tapetah--novi clio. da vidm če se mi splača zdej sedeže od rs-a vzet.

Uporabniški avatar
Real M
Nov uporabnik

Napisal/-a Real M Po feb 14, 2005 11:32 am

Osebno mislim da je ze kar dosti ljudi ki to pocnejo... zanimanje bi seveda bilo, samo vse je odvisno ok konkurencnosti cen in seveda kakovosti izdelave ter s tem posledicno referenc.

Lp

Real M
RIDE OR DIE !!!

Disco39
Nov uporabnik

Napisal/-a Disco39 Po feb 14, 2005 11:43 am

Ja konkurenca. Ma ni prevec konkurence. Eni sivajo prevleke, drugi oblacijo zadnje police... edini, ki res dobro preoblecejo sedeze v usnje so IUV. Ampak prides do drugih sklepov. Pri IUV so mi za Audi S4 pripravili ponudbo za vse sedeze preoblect za cca. 220k sit. Meni se ni zdelo pretirano, ker sem videl njihove izdelke in moram rect, da so lepo naredili. Po moji vezi pa pride recimo kvadraten meter usnja cca. 20k sit... skratka za ta avto bi porabili za 100k sit usnja, ostalo je pa delo (s tem, da oni usnja ne placajo po 20k sit/m2). Sploh se pa z usnjem ne bi ukvarjal. Materiali s katerimi bi se ukvarjal so alcantara, umetno usnje (pa ne skaj, ki ga poznamo iz 70 let ampak material za sedezne garniture), in tapisoni za dno avtomobila. Pena naj bi bila prav tako visoko kvalitetna (trda in kompaktna). To je za enkrat ideja, ker se je treba zadeve lotit na malo visjem nivoju, tko da bi za enkrat zacel sam, kar bi pac malo dlje trajalo pri posamezdni izdelavi, pa tudi cene ne bi napilil, ker si je pac treba razsirit trg. Vsekakor vas bom obvescal o dogajanju na tem podrocju, ker bo kmalu nared moj avto in si boste lahko ogledali slike tudi na tem forumu.

Uporabniški avatar
mflajs
Novinec

Kraj: Goriška

Napisal/-a mflajs Po feb 14, 2005 12:22 pm

Bravo Disco vse pohvale kar tako naprej ne se ustrašit pa bo.Mislim ,da imaš še čas ker ni še konkurence.S kerega dela slovenije pa si?
Mflajs

Uporabniški avatar
Real M
Nov uporabnik

Napisal/-a Real M Po feb 14, 2005 12:57 pm

tut jst lahko recem bravo.

vec vas bo ceneje bo za nas...tako da kar cimprej zacni...
:lol: :lol: :lol:

drgac pa se vedno sprasujem ce kdo ve kaj za kroje?
Lp
Real M
RIDE OR DIE !!!

Uporabniški avatar
HORSE
Poznavalec foruma

Kraj: Promised Land

Napisal/-a HORSE Po feb 14, 2005 1:00 pm

Ja, v Lj je že en pacient z rdečim polotom, ki bi nekoč rad imel notranjost (sedeži+tapete) custom oblečeno...
Slika

Disco39
Nov uporabnik

Napisal/-a Disco39 Po feb 14, 2005 1:20 pm

Sem iz LJ ampak delavnica bo pa verjetno drugje (ce boh da). Ce pa veste za kaksno poceni varianto za daljsi cas (najem namrec) bi se pa priporocal. Ampak kot sem ze rekel: najprej moram razkopat svoj avto, da se srecam z vsemi problemi, ki jih se ne poznam, potem pa bo. Avo je DIscovery V8 in notranjost naj bi bila v crnem tapisonu po tleh + bela alcantara s kombinacijo belega umetnega usnja na sedezih + belo umetno usnje na armaturi, vratih in ostalih plasticnih delih. Tudi sprednji in zadnji sedezi naj bi bili poglobljeni, da se bo dalo normalno sedet tudi pri bocnem nagibu nad 10 stopinj (avto ga zmore namrec do 35). Detajlov je dosti, da se bom namatral ampak koncen izgled je najpomembnejsi.
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov