Gume na avtu bodo ali 185/55/13 prednje in zadnje pa 225/45/13, ali pa 195/45/13 vse 4, tko da o feltnah večjih od 13 col govor odpade, je pa še možnost izbire 13 colskih platišč.
Avto pa je tale

PaGeR je napisal/-a:To prodaja Blackwind al neki taga... Ben uglavnem
So pa odbijači dost močni, če ti pa ne bi bili pa daš čez samo še kako plast poliestra pa je zgodba zaključena
LP
nightrider31 je napisal/-a:
to so odbijaci z renault foruma in cena je zelo v redu
kontakt pa:TEL: 041/386-936
in upam da lastnik ne bo jezen za malo reklame
Mare9mm je napisal/-a:Te odbijače sem že parkrat zasledil... kok je zdej ta tazadna ugodna cena?![]()
Jap, to so ta stari. @Nebivedu, a si ti mogoče mal zamešu odbijače? Taki, k so teli frjolčni, so od unga prvega twingota, k ma še ločene žmigavce pa luč spredi. Ta novi so bl plain, prazni, bl na Cliota spomnejo, ampak so pa na videz velik bl "močni". Zato se mi zdi, k ti bi rad močne.
nebivedu je napisal/-a:Mare9mm je napisal/-a:Te odbijače sem že parkrat zasledil... kok je zdej ta tazadna ugodna cena?![]()
Jap, to so ta stari. @Nebivedu, a si ti mogoče mal zamešu odbijače? Taki, k so teli frjolčni, so od unga prvega twingota, k ma še ločene žmigavce pa luč spredi. Ta novi so bl plain, prazni, bl na Cliota spomnejo, ampak so pa na videz velik bl "močni". Zato se mi zdi, k ti bi rad močne.
HMMM - treba bo začet brat kaj napišemo nekateri. Napisal sem monstru, da so na njegovi slikci novi odbijači in da so stari tisti, ki jih je nightrider poslal. Eno vejco sem pozabil dodat, ampak ok.
Ja kako pa je s homologacijo teh odbijačev????
BlackWind je napisal/-a:nightrider31 je napisal/-a:
ne nightrider nc jezn...sam ta fant bi raje meu oklepne odbijace
...jah podaljske od fazerja...to pol bols da nimas nic....ker to ma cisto vsak 2gi ali pa se vec twingov v sloveniji...sej jest se ne sekiram ce jih ne prodam ...bom pa ze nekej naredu da jih namontiram
....ker so dost hudi...tko da ce ne bo slo pa nic
bomo pa zmatiral pa prebarval
...pa se pragove kupl...pa gasa
...
Lp
nebivedu je napisal/-a:BlackWind je napisal/-a:nightrider31 je napisal/-a:
ne nightrider nc jezn...sam ta fant bi raje meu oklepne odbijace
...jah podaljske od fazerja...to pol bols da nimas nic....ker to ma cisto vsak 2gi ali pa se vec twingov v sloveniji...sej jest se ne sekiram ce jih ne prodam ...bom pa ze nekej naredu da jih namontiram
....ker so dost hudi...tko da ce ne bo slo pa nic
bomo pa zmatiral pa prebarval
...pa se pragove kupl...pa gasa
...
Lp
Nebi rad oklepnih odbijačev, samo spodaj bi rad mel vsaj malo ojačane. Sam sem pri svojem twingotu nekoč imel 0,5mm debel pleh na notranji spodnji strani odbijača - je blo prec bolj trdo - sploh, če samo zapelješ in parkiraš pred robnikom in pri tem malo rukneš odbijač se pozna - ker ponavadi kr hitro počijo.
BlackWind je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:Mare9mm je napisal/-a:Te odbijače sem že parkrat zasledil... kok je zdej ta tazadna ugodna cena?![]()
HMMM - treba bo začet brat kaj napišemo nekateri. Napisal sem monstru, da so na njegovi slikci novi odbijači in da so stari tisti, ki jih je nightrider poslal. Eno vejco sem pozabil dodat, ampak ok.
Ja kako pa je s homologacijo teh odbijačev????
ce je resn kupec se to vse da zrihtat...bomo v kontakt stopili z enim ki je tut ze kle post prlepu pa bo....
Lp
nebivedu je napisal/-a:Monster podobno kot to, samo tole je iz novega odbijača narejeno - jst bom mel pa še stare - take kot je dal night bi bili boljši, samo so vsi prenizki, pa premal ojačani spodaj. Spredaj mora bit močan odbijač - dobr ojačanga je imela recimo petka turbo(tut dost nizek, pa vseeno dost močan) - je kr dost zdržal, pa sem dostkrat kam nasedu.
Pomoje da bom samo podaljšek od fazerja dal gor, pa poštrihal u barvo avta. Sam tut ta je premal močan.
Courage™ je napisal/-a:pa ne moreš dat vijolčne pa rumene skupaj noooo...
Raje vijolčno pa srebrno!
monster_d je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:Monster podobno kot to, samo tole je iz novega odbijača narejeno - jst bom mel pa še stare - take kot je dal night bi bili boljši, samo so vsi prenizki, pa premal ojačani spodaj. Spredaj mora bit močan odbijač - dobr ojačanga je imela recimo petka turbo(tut dost nizek, pa vseeno dost močan) - je kr dost zdržal, pa sem dostkrat kam nasedu.
Pomoje da bom samo podaljšek od fazerja dal gor, pa poštrihal u barvo avta. Sam tut ta je premal močan.
aham...
No tale odbijac ko vidis na slikci je delal mu alan z mb-ja.
lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost