Avto: clio 3v
in še fotka ki pa ni moja vendar je avto enak:

domi je napisal/-a:ja ja sej vem da se vetrobrana ne sme temniti![]()
homologiral pa seveda bom
vprašanje glede cene homologacije: po 15.marcu ko zmontiram litke jih tudi mislim homologirati pa me zanima če je razlika v ceni če homologiram posebej stekla in lita platišča ali pa vse naenkrat
V ponedeljek grem temnit stekla in če ni velike razlike v ceni se takoj naročim na RTI-ju.
hvala za odgovore
LP
golf_c je napisal/-a:mene pa zanima kaj pol piše v homologaciji...to bojo tisti vedl k majo temne šipe homolomo....a piše not da so šipe zatemnjene tok pa tok % zadna tok stranske tok...al piše samo da so šipe zatemnjene nasplošno....oziroma kaj sploh piše no
domi je napisal/-a:sprašujem pa zato za razliko v ceni ker je potrebno imeti lita paltišča montirana na avtu ob homologaciji, zmontiral pa jih bom šele po 15.03 in takrat bi še šel homologirat. stekla pa bi homologiral verjetno že naslednji teden.
BlackWind je napisal/-a:
ja nekej se govori....zdej nisem 100% , samo pravjo da se da ce mas eno gumo zmontirano na feltni pa da jo neses s sabo na pregled v prtlaznku, pa papirje zraven....zdej fantje enkt sm oze okrog tega govorl...samo newem ce smo prsli do konca?? ker imam jest isto v mislih...temniti stekla do 15.3 in pol se feltne homologira pred tem datumom....in tudi mene v bistvu zanima ce moras met ravno zmontirane feltne na avtu ali obstaja moznost kot sem ze reku...ce ne bomo pa sli po 15 tem na LPP
pa bog ve ce ne bo takrat se kak sneg
....
no pa ce se je kdo kaj vec pozanimal kako je s tem na LPP-ju naj odgovori![]()
Lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov