Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
domi
Novinec

Kraj: Prekmurje

pomoč zatemnitev stekel

Napisal/-a domi Če feb 24, 2005 8:25 pm

Prosil bi za vaša mnenja kakšna barva zatemnitve stekel bi bila najboljša? Verjetno se bom odločil za črno (vsa stekla enako) vendar bi rad slišal še vaša mnenja, mogoče ima kdo kakšno drugo varianto-barvo, ki bi tudi dobro izpadla.
Avto: clio 3v
in še fotka ki pa ni moja vendar je avto enak:
Slika

Uporabniški avatar
M3
Moderator foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a M3 Če feb 24, 2005 8:26 pm

moje mnenje je da si si sam odgovoril že v vprašanju :P
kot si rekel črna in vsa stekla enako.
Slika

stilk0
Novinec

Napisal/-a stilk0 Če feb 24, 2005 8:35 pm

črna bo najbolj pasala sploh takim rumenim,rdečim in črnim full paše
s_t_i_l_ko

Uporabniški avatar
vesolc
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a vesolc Če feb 24, 2005 8:46 pm

vsak okna bos tezko enako, ker ce bos homologiral, pol ne bo slo, ker vetrobranskega stekla ne smes temnit!! pa crna bi vrjetn najbolj pasala

Uporabniški avatar
domi
Novinec

Napisal/-a domi Če feb 24, 2005 8:57 pm

ja ja sej vem da se vetrobrana ne sme temniti :roll:
homologiral pa seveda bom

vprašanje glede cene homologacije: po 15.marcu ko zmontiram litke jih tudi mislim homologirati pa me zanima če je razlika v ceni če homologiram posebej stekla in lita platišča ali pa vse naenkrat
V ponedeljek grem temnit stekla in če ni velike razlike v ceni se takoj naročim na RTI-ju.

hvala za odgovore
LP

Uporabniški avatar
SELJO
Novinec

Kraj: SK LOKA

.

Napisal/-a SELJO Če feb 24, 2005 9:20 pm

crno stranske iste pa zadno bl to je to tko mam jst paq je cool pa se crna je najbl neutralna barva

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Če feb 24, 2005 9:37 pm

stranske šajbe daj 10% zadnjo pa 55%. Najlepše izpade
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
Clio_16V
Novinec

Kraj: No Adress

Napisal/-a Clio_16V Pe feb 25, 2005 11:10 am

domi je napisal/-a:ja ja sej vem da se vetrobrana ne sme temniti :roll:
homologiral pa seveda bom

vprašanje glede cene homologacije: po 15.marcu ko zmontiram litke jih tudi mislim homologirati pa me zanima če je razlika v ceni če homologiram posebej stekla in lita platišča ali pa vse naenkrat
V ponedeljek grem temnit stekla in če ni velike razlike v ceni se takoj naročim na RTI-ju.

hvala za odgovore
LP

Seveda je razlika v ceni. Za cliota sem sam klical ker bom imel tudi par stvari za homologirat. Se pravi cena za eno stvar je od 7-9 000sit(odvisno od tipa avtomobila) vsaka nadaljna stvar poleg prve pa se obracuna od 2-4 000sit(spet odvisno od tipa avtomobila).

Uporabniški avatar
jerko14
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a jerko14 Pe feb 25, 2005 11:12 am

se popolnoma strinjam ,,najbolj bi pasala crna zadnje 3 bolj temne spredaj pa malce manj..

jerko

Andy
Poznavalec foruma

Kraj: sLOVEnija

Napisal/-a Andy Pe feb 25, 2005 12:10 pm

zadnje tri do fula sprednje pa kok se da po zakonu! 8) BLACK INTERRIOR RULZ 8)

Uporabniški avatar
Master7
Novinec

Kraj: Okolica Ljubljane

Napisal/-a Master7 Pe feb 25, 2005 12:44 pm

Zakaj pa ne probaš tako zatemnitev kokr jo ma passat highline, temno zeleno?
LP

Uporabniški avatar
domi
Novinec

Napisal/-a domi Pe feb 25, 2005 1:00 pm

kakšna temno plava bi bila tudi v reduali pa zelena ampak šisto diskretno lih tolko da se opazi, zatemnitev zadnjih stranskih in zadnega stekla max zatemnitev pa ne pride v poštev ker zgleda kot mrtvaški voz vzadnjem delu.

sem klical na rti in mi gospa pove da homologacija za zatemnitev šip in litih platišč pride z novin homolog. kartončkom 23.640 sit, kake cene sem zasledil na a.com, mislim da je ta cena malo pretirana. Je kolega pred mesecem dal tudi homolog. zatemnjena sekla in plačal neje 12ksit.
sprašujem pa zato za razliko v ceni ker je potrebno imeti lita paltišča montirana na avtu ob homologaciji, zmontiral pa jih bom šele po 15.03 in takrat bi še šel homologirat. stekla pa bi homologiral verjetno že naslednji teden.

Uporabniški avatar
golf_c
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a golf_c Pe feb 25, 2005 1:12 pm

mene pa zanima kaj pol piše v homologaciji...to bojo tisti vedl k majo temne šipe homolomo....a piše not da so šipe zatemnjene tok pa tok % zadna tok stranske tok...al piše samo da so šipe zatemnjene nasplošno....oziroma kaj sploh piše no :?:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
cossy
Stalni uporabnik

Kraj: Tržič

Napisal/-a cossy Pe feb 25, 2005 1:18 pm

golf_c je napisal/-a:mene pa zanima kaj pol piše v homologaciji...to bojo tisti vedl k majo temne šipe homolomo....a piše not da so šipe zatemnjene tok pa tok % zadna tok stranske tok...al piše samo da so šipe zatemnjene nasplošno....oziroma kaj sploh piše no :?:

piše kolk ma folija %prepustnosti svetlobe in številke vsake folije posebaj kje je montirana na vsakem šipi imaš na foliji oznake oziroma tip folije tko je tud vpisan v homologaciji

Uporabniški avatar
BlackWind
Tw1ng0 p0wah

Kraj: Kranjsterdam

Napisal/-a BlackWind Pe feb 25, 2005 1:28 pm

domi je napisal/-a:sprašujem pa zato za razliko v ceni ker je potrebno imeti lita paltišča montirana na avtu ob homologaciji, zmontiral pa jih bom šele po 15.03 in takrat bi še šel homologirat. stekla pa bi homologiral verjetno že naslednji teden.

ja nekej se govori....zdej nisem 100% , samo pravjo da se da ce mas eno gumo zmontirano na feltni pa da jo neses s sabo na pregled v prtlaznku, pa papirje zraven....zdej fantje enkt sm oze okrog tega govorl...samo newem ce smo prsli do konca?? ker imam jest isto v mislih...temniti stekla do 15.3 in pol se feltne homologira pred tem datumom....in tudi mene v bistvu zanima ce moras met ravno zmontirane feltne na avtu ali obstaja moznost kot sem ze reku... :?: ce ne bomo pa sli po 15 tem na LPP :) pa bog ve ce ne bo takrat se kak sneg :)....
no pa ce se je kdo kaj vec pozanimal kako je s tem na LPP-ju naj odgovori :!:
Lp

Punto ABARTH
Poznavalec foruma

Napisal/-a Punto ABARTH Pe feb 25, 2005 1:33 pm

na tvojem mestu bi dal sprednji dve 10% zadnje tri pa 55%, tko mam jest in mislim da je to maximalno kokr je lahko!

moj avto pa lahko vidis tukaj:
http://www.avtomobilizem.com/modules/my ... ar_id=2119

LP!

Uporabniški avatar
xsAMOR
Novinec

Kraj: Hrušica

Napisal/-a xsAMOR Pe feb 25, 2005 2:00 pm

Mogoce mal za predstavo ena zacetniska slikca v photoshopu :EE

Slika

Uporabniški avatar
vepar
Poznavalec foruma

Kraj: nou mejst

Napisal/-a vepar Pe feb 25, 2005 7:41 pm

jst sem dal pred enim tednom zatemnit---zadne max(55%) ter prve dve (10%)

ful dobr izpade. zadi je črn k mrtvaški voz----čist nč not nevidš :lol: lohk eno čist mimgrede fofedlaš pa nau nobn nč vedu( če maš dobr podvozje :lol: :lol: )

Uporabniški avatar
domi
Novinec

Napisal/-a domi Pe feb 25, 2005 9:03 pm

BlackWind je napisal/-a:
ja nekej se govori....zdej nisem 100% , samo pravjo da se da ce mas eno gumo zmontirano na feltni pa da jo neses s sabo na pregled v prtlaznku, pa papirje zraven....zdej fantje enkt sm oze okrog tega govorl...samo newem ce smo prsli do konca?? ker imam jest isto v mislih...temniti stekla do 15.3 in pol se feltne homologira pred tem datumom....in tudi mene v bistvu zanima ce moras met ravno zmontirane feltne na avtu ali obstaja moznost kot sem ze reku... :?: ce ne bomo pa sli po 15 tem na LPP :) pa bog ve ce ne bo takrat se kak sneg :)....
no pa ce se je kdo kaj vec pozanimal kako je s tem na LPP-ju naj odgovori :!:
Lp

Ravno ker sem zasledil na foromu da bi lahko eno felno imel samo v prtljažniku in tako naredil homologacijo, sem to tudi vprašal pa mi je gospa na RTI maribor rakla da lahko imate felne v prtljažniku (vse 4), vendar jih morate pred homologacijo montirati na avto lahko tudi na dvorišču pred našo delavnico. tako je na rti-ju. Kako pa je na lpp-ju, pa ti bodo drugi povedali.

Uporabniški avatar
habbich
Poznavalec foruma

Napisal/-a habbich Pe feb 25, 2005 11:44 pm

na lppju sam gepek odpres pa das papirje
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov