Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Mr.Evil
Nov uporabnik

Kraj: Zg.Polskava

Rabim hitro eno majhno pomoc prosim...

Napisal/-a Mr.Evil So feb 26, 2005 7:41 pm

Sicer nevem ce to ravno sem spada ampak vseeno. :P
Stvar pa je taka.... kupil sem plave zarnice za luc v kabini avtomobila in sicer za Punto mk2........ ta avto ima samo eno to zarnico not jaz pa bi z žico naredu not držalo za 2 da bi malo boljse to svetlo kr pise oz. sem prebral da je svetilnost teh plavih zarnic za 50% slabsa ko original tak da....

kr sam nisem ravno neki mojster sploh pa ne za avtoelektriko me zanima a je mozno da ce bi dal 2 not da bi pol pregorele al pa kaj podobnega????? :oops: :?

Prosim za kak nasvet.........

Hvala in lp

Bor
Uporabnik

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a Bor So feb 26, 2005 8:07 pm

Ne ni možno. Žarnice veži vzporedno pa bo. Nimaš kej zajebat.

Uporabniški avatar
Alonso
Stalni uporabnik

Napisal/-a Alonso Ne feb 27, 2005 2:09 am

Sam kot opomin - ta žarnica-žarnici ti sigurno ne bo svetila modro. Sm kupu 2 žarnice u a3m pa je blo sam belo, nič modro.

Če bi rad, ko odpreš vrata, da ti posveti in sveti modro kontaktiraja uporabnika z imenom PaGeR - on ti bo to vse naredu z ledicam. Mal se bo zajebavov - ker je FIAT :P - ampak mislim, da ni problema, da ti neb naredu.

Mr.Evil
Nov uporabnik

Kraj: Zg.Polskava

Napisal/-a Mr.Evil Ne feb 27, 2005 7:12 pm

Heh.... lej sem ze kupil zarnici v OBI-ju pa staneta 2, 499sit pa svetita modro samo stvar je v tem da sta samo 5W in ena sama sveti zelo slabo pa sem mislil da bi dal kr 2 not pa neki patent naredu da bi obe drzalo not.... :?
Pol pa sem probal pa ni ravno slo tak kot sem mislil pa sem naredu tak da sem kupil navadno/original zarnico pa sem jo pobarval na modro z barvo za steklo pa dela in sveti kot da bi to delal profesionalec :-P :P
Tak da vse se da ce se hoce le malo iznajdlivosti in volje je potrebno... meni je ratalo...
Vseeno thx za nasvet in komentar 8)
AJA PA JAZ SE DRZIM NACELA "KIS" KEEP IT SIMPLE zato pa sem kr v OBIja sel ;)
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov